Şimdi Ara

13 Reasons Why (2017) | Netflix (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
21.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi bitti mi devamı gelecek mi ? Final mi yaptı sezon finali falan mı yaptı?
  • Lise gibisi yoktur ya. Lisede arkadaşlıklar bir başkadır. Ama bende bu clay gibiydim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Dizinin 2. sezon duyurusu yakın! Senaristler yeni sezon için toplanmış. Ross Butler'ın Riverdale'i bu yüzden bıraktığı söyleniyor.

Bu dediğiniz kesin mi? Kaynak gösterebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim. Çok etkiledi beni dizi. Çok ama çok. Bazı diziler vardır içinizi parçalar. Derinden etkiler. O hissi yaşarsınız. Bu dizi de o dizilerdendi benim için. Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi. Uzun zamandır izlediğim en iyi dizilerdendi. Konu ilk açıldığında Selena Gomez yapımcı diye önyargıyla yaklaşan andavallar da umarım dersini almıştır.

• Dizi gerçekten çok etkileyiciydi.

Özellikle son 3 bölüm

• 10. Bolumde cinnet gecirecektim hele o clayin hannah i tersledigi sahnede

• Son bölümde ara vermiştim bir süre ve demin bitirdim diziyi. Çoğu platformda diziyi gömmüşler ama ben tam aksini düşünüyorum. Çok çarpıcı bir diziydi, beni etkilemeyi başardı. Dizi vermek istediği mesajı gayet iyi verdi.
  • Kesinlikle izlenmesi gereken sürükleyici bir dizi. Fakat bana final bölümü biraz sönük kaldı gibi geldi.
  • Şimdi bitirdim izlenmesi gereken bir dizi tavsiye ederim
    Final bölümü dışında güzeldi en azından birkaç yıl atlanarak olanları gösterseler çok güzel olurdu belkide 2.sezon falan yaparlar saçma gelsede.
  • Forumdaslar , gerçekten adam akıllı dizi kalmadı piyasada izlenecek , önerir misiniz bunu başlamaya değer mi , genelde okuduğum yorumlar ve puanları olumlu dizinin , spoilersiz bilgi verecebilir misiniz dizi hakkında ?

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam haklısınız çok dizi kalmadı bende o yüzden başladım 2 günde bitirdim konusu spoiler vermeden anlatayım.Liseli bir kızın intiharına giden 13 sebepten bahsetiyor ve olanları arkadaşlarını yaşamının hepsini anlatıyor bu kasetlerde sebepleri bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Forumdaslar , gerçekten adam akıllı dizi kalmadı piyasada izlenecek , önerir misiniz bunu başlamaya değer mi , genelde okuduğum yorumlar ve puanları olumlu dizinin , spoilersiz bilgi verecebilir misiniz dizi hakkında ?

1-1.5 hafta önce buraya da yazmıştım bu dizi çok abartılıyor diye.

Geçen pazartesi başladım bugün bitirdim lafımı geri alıyorum 10 numara dizi. Çok güzel mi ? Belki değil ama hepimiz ilkokulda lisede üniversitede yaşıyoruz böyle şeyleri insanlarla dalga geçiyoruz, dalga geçiliyoruz , milletin umrunda olmasa bile üzüyoruz , üzülüyoruz .

Yabancılar yapıyor abi bu işi adamlar 1 Okulda 1 Kasabada öyle bir dizi yapıyor ki üstelik konusu da basit ama izletiyor işte.
  • İlk bölümleri izleyip buraya beğendiğimi yazmıştım ama 7.bölümden sonra bıraktım. Vakit kaybı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin ilk bölümden itibaren kendisine çeken bir yapısı var, beğenerek izledim ve beğenerek bitirdim. ama final bölümü biraz eksik kalmış. hala cevaplanmayan sorular var. yinede izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. selena gomez falan takmayın izleyin.
  • 2.sezonun olacağı resmi olarak açıklandı

https://twitter.com/13ReasonsWhy/status/861234041370034176
  • Güzel güzel. 1 sezon daha giderri vardı.

• 2.sezon onayını aldı zaten almasa biraz eksik kalırdı herşey açıkta bırakıldı.
  • 2.sezon onayı alması çok büyük bir hata. Kasetler olmadan nabicaklar ki doğaçlama mı gidicekler? Tam yerinde bitmisti . Hannah olmadan dizinin anlamı olmaz.Bence bryce i hapiste atınca bitirirler diziyi. Sırf ilk sezon iyi izlendi diye netflix 2.sezonu çıkartıyor para kasmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Sparrower -- 7 Mayıs 2017; 23:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Forumdaslar , gerçekten adam akıllı dizi kalmadı piyasada izlenecek , önerir misiniz bunu başlamaya değer mi , genelde okuduğum yorumlar ve puanları olumlu dizinin , spoilersiz bilgi verecebilir misiniz dizi hakkında ?

Kesinlikle baslamalisin bir solukta bitiyor bir bolum bir bolum daha derken sabahlayip diziyi bitirmissiniz..

• sezon 2 geliyormuş
     13 Reasons Why (2017) | Netflix
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.