Şimdi Ara

13 Reasons Why (2017) | Netflix (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
14
Favori
21.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

Hannahın hikayesine başkalarının gözunden bir bakış açısı

Jessicanın hikayesi kendini yenileme ve normal hayata dönme çabası

Yeni bir anlatıcı olacak yani hannah anlatıyordu ilk sezon 2. sezon hannah dışında bir anlatıcı olacak gizli tutuluyor kim olduğu daha fazla kaset yok bu konu hakkında :D

ingilizcem tukendi biraz anladım ama çeviremiyorum :D genç oğlanların adam olması kızların birbirine ihaneti kadınlarımız filan buyume çağı gençlerin bunları göreceğiz sanırım. Yani gençlik çağını anlatmaya devam edecek dizi 2. sezonunda da

son olarakta bryce hak ettiğini bulacak gibi bir şey diyor. wizdom çevirir insan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 10 Mayıs 2017; 1:13:46 >

• valla bölümde takılan arkadaşların en azından bunu anlayacak ingilizceleri vardır diye düşündüm zeki çocuklar hepsi
  • quote:

valla bölümde takılan arkadaşların en azından bunu anlayacak ingilizceleri vardır diye düşündüm zeki çocuklar hepsi

Ben buralarda takılıyorum fakat inglizce yerlerde geziyor ne olacak şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

quote:

valla bölümde takılan arkadaşların en azından bunu anlayacak ingilizceleri vardır diye düşündüm zeki çocuklar hepsi

Ben buralarda takılıyorum fakat inglizce yerlerde geziyor ne olacak şimdi.

kusura bakmayın hocam düşünemedim
  • finali hakkında soru?

Beyler finalda tyler'e ne oluyor ya alex ölüyor onun fotoğrafını aynı dexter gibi oradan kaldırıyor sonra tyler'in silahını görüyoruz falan?2.sezonun konusu tyler'in bütün o astığı fotoğraflarda ki kişileri öldürmek mi olacak(bryce,clay falan vardı fotolarda) tyler nasıl böyle biri oldu ki?

Ayrıca dizide bazı tutarsızlıklar olmasına rağmen güzel bir diziydi.Tabi ki bolca amerikan abartısı olaylar vs vardı ama kendini izlettirdi.
  • İkinci sezonu çekmek yerine daha düzgün bi finalle bitirseler daha iyi olurdu sanki. Benim kafamda "İkinci sezonda Clay bu kasetlerdekilerden intikam alsın. Hatta psikopat olup sırayla hepsini öldürsün." fikri vardı ama, yalan oldu
  • 2. Sezona onay verilmiş. Bence ismi gibi 13 bölüm olması daha iyi olurdu.

Benim düşüncem 2. Sezonda Clay depresyona girecek, intahar edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar sürekli bu diziye rastlıyorum. Kıvrılıyorum şuraya, 2 güne izleyip geleceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de diyorum bu opening'i neye benzetiyorum orphan black yav
  • Takip

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Spoiler butonu calismiyor sanirim finali izlemeyenler okumasin

Tyler bence kendisine kotu davrananlardan intikam almak istiyor.Silahlari falan goruyoruz odasinda yani buyuk ihtimal bir school shooting dedikleri olay olacak.Fotograflari astigi sahnede de kimi oldurup oldurmeyecegini seciyor.Alexin fotografini eledi cunku alexin onu montgomery e karsi korudugunu hatirladi o yuzden onu vurmaktan vazgecti.Alex de sanirim intihar etti zaten onceki bolumlerde bunla ilgili bir cok ipucu verilmisti.2.sezonda muhtemelen tylerin intikami,bryce olayi,alex,justin ve jessica ikilisi uzerinden gidecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mouveon -- 12 Mayıs 2017; 11:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mouveon

Spoiler butonu calismiyor sanirim finali izlemeyenler okumasin

Tyler bence kendisine kotu davrananlardan intikam almak istiyor.Silahlari falan goruyoruz odasinda yani buyuk ihtimal bir school shooting dedikleri olay olacak.Fotograflari astigi sahnede de kimi oldurup oldurmeyecegini seciyor.Alexin fotografini eledi cunku alexin onu montgomery e karsi korudugunu hatirladi o yuzden onu vurmaktan vazgecti.Alex de sanirim intihar etti zaten onceki bolumlerde bunla ilgili bir cok ipucu verilmisti.2.sezonda muhtemelen tylerin intikami,bryce olayi,alex,justin ve jessica ikilisi uzerinden gidecekler.

zaten bu amerika okulları liseler ilkokullar college dedikleri üni'ler falan çok geliştirici.Büssürü faaliyetler ,her lisenin üniversitenin kendine ait projeleri,okul takımları falan var.Yani baya bir sosyal eğitim ağırlıklı ama bütün pislikler de bunlarda.

Okulların tarihi hep silahlı saldırılar,intiharlar,kavgalar barındırıyor.

Şu listeden de anlayabiliriz ki öğrencilerin pek çoğunun psikolojisi normal değil .Yani bu kadar sosyal eğitim alıpta bu çocuklar bu hale nasıl geliyor anlamak mümkün değil.Çok serbestlikten kaynaklanıyor herhalde bunlar (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_school_shootings_in_the_United_States )

Dizide de bu çarpıcı bir şekilde gösterilmiş zaten.Türkiye ile kıyaslayınca dağlar kadar fark var eğitim sistemleri,öğrenciler,kafa yapıları vs olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Sense8 bitsin buna başlıyorum. Netflix dizi anlamında seri üretime geçti diye eleştirilebilir ama kaliteli yaptıktan sonra istedikleri kadar dizi üretsinler, benim için problem değil

netflix türk diziside çekecek daha ne olsun
  • 2. sezonda izleyeceğimiz konular bunlarmış:

• Aynen sense 8 bitirdim ben de bugün buna başlayacağım. Sense 8te hissettiklerimi hissedeceğimi sanmıyorum ama denemekten zarar çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

2. sezonda izleyeceğimiz konular bunlarmış:

Bence güzel olmaz boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Sense8 bitsin buna başlıyorum. Netflix dizi anlamında seri üretime geçti diye eleştirilebilir ama kaliteli yaptıktan sonra istedikleri kadar dizi üretsinler, benim için problem değil

Başla üstad başla. Sense kadar güzel olmasada iyidir.
  • Açıkçası dizi kendisine iyice bağlıyor ve gittikçe merak uyandırıyor. Öyle ki 8. bölümde olaylar farklı bir boyut kazanmaya başladı. İlerleyen bölümler merak uyandırıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 13 Mayıs 2017; 12:5:46 >
  • Dizi karekterlere bakınca ergen dizisi olarak gözükebilir ancak benim görüşüm önyargı ile diziye yaklaşmazsanız kendisi kesinlikle izlettiriyor.
  • ve insanı darmadağın bırakan ucu açık sorular bırakan bir sezon finali...bazı ilginç noktalara gelirsek;

- Alex'in başından vurulduğunu gördük. Açıkçası Alex'i vuran kişi Tyler olabilir mi? neticede çocuk iyice silahlandı. Finalde de askıdaki fotoğraflardan Alex'in fotoğrafını aldı. O deilse bile, Tyler'ın gelecek sezonda okulda terör estirmesi muhtemel.

- Diğer ilginç bir nokta ise soruşturma kayıtlarında tarih olarak Nov 2017 yazması. Finalde bir bakıma gelecekteki olayları izlemiş olabilir miyiz? Açıkçası bu bir hata değilse dizide bir zaman kayması durumu var demektir. Nitekim Clay'in annesi merak içerisinde oğlunu beklerken aradaki ambulans sahnesi de bunun göstergesi sayılabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 14 Mayıs 2017; 13:44:4 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.