Bu böyle devam ettiği sürece yıllar sonra çok büyük krizler yaşanacak |
13 Temmuz Avrupa'da hava sıcaklıkları
-
-
Harita koyu kirmiziya boyaninca buyuk krizmi cikiyor? Gecenlerde mac izlemek icin Avrupaya gittim hicte oyle soylendigi gibi asiri sicak yok. Birkacgun sicak olsa hemen bir firtina bir yagmur hava soguyor. Hepsi hava civa bu suni paniklerin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klima var dert yok.
-
güney avrupa gayet kavruluyorda kuzey avrupa tam aksine serin.
italyada berbatmış şu an.
temmuzun 22 sinden sonra dahada kötü olucak gibi.
-
bugün montla tuvalete gidecektim. sabah o kadar soğuktu.
bitmedi küreselciler bir türlü. ama ne anlatıyorsun? kıblesi amerika, amerika'yı tanrı yapan kitlelerden böyle saçmalıklar duymak normal. 2012 yazında geldim 2017'den beridir burada yaşayan biri olarak 2012 ile 2017 yazı arasında fark yoktu. 2018 2019 2020 sıcak oldu ama sonra yine almanya eski sisteme döndü. işte günes hareketleri.
eee hani eletkrikli araçlar gelecekti? temiz havaydı, temiz doğaydı? biz son 5 yıldır neyi izledik amerikan beslemelerinden? Çin, elektrikli araçlarda masaya vurunca mı amerika'nın aklına lityum'u arıtmak için aşırı su harcandığı işlemek için de aşırı enerji harcandığı aklına geldi?
eee hani doğayı kurtaracaktık elektrikli arabalarla? :)
-
italya fransa her zaman sıcaktır. babam yıllarca oralarda lojistik yaptı.
-
Guney Avrupa Turkiye ile ayni iklime sahip nerdeyse, hatta Afrikaya yakin olmasi sebebiyle dahada sicaktir zaten.
Bu pompa haberlerin arkasindan cikacak baklaya bakarim, eger daha fazla vergi ve kisitlama cikarsa anlaki mesele iklim degil. Zazen insanoglunun iklimi etkileyecek derecede dunyada isi degisikligine etki yapma imkanida yok. Nedenmi?
Havadaki gazin %0,05 i Karbondioksittir, bununda %95 ini doga olusturur. Insanin etkisi ise sifirlarin altindadir. Yani hic nefes alip vermesende hicbirseyi degistiremezsin.
Dogadaki atik plastik konusu ve denizlerdeki kirlilik daha onemli konulardir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtalya kavruluyor. Gölgede ve Alplere yakınsan sıkıntı yok. Ama çık bakalım güneşin anlına göreyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X