Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1935. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.996.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esmer33

Evet piyasada geregi kadar bmc var fakat cekici olarak axor lar daha cok rabet goruyor kirkayak durumunu bilmem ama bmc ford deil daf scania volvo fibi firmalara rakip olmasi geerekmezmi yani bn bole dusunuyorum haksizsam kusruma bakmayin....

Estağfurullah.

Zamanında bu konuları çok konuşmuştuk aslında burada.
    BMC, FORD gibi firmalar çıtayı yükselttikleri zaman, daha doğrusu ithaller ile rekabet edebilecek düzeye geldikleri zaman ortaya maliyet kaygıları çıkıyor.
    Yerli marka kullanıcıları haklı olarak "BMC'ye, FORD'a şu şu parayı vereceğime, giderim ithal marka alırım" mantığında oldukları için BMC ve FORD, ithallerle başa çıkmak için o kadar riskli yatırımlar yapamaz.
  • ARKADAŞLAR LUTFEN FIKRINIZI BELIRTIN

Çekici (tır) alarak yurt içi ve uluslararası taşımacılık yapmayı planlıyorum. sızlerden fıkır almak ıstıyorum...

Aracımı calıstıracak lojıstık fırmaları varmı sıtede ?

baslangıcta tentelı dorse ıle tek çekici(tır) ve 10 teker kamyon ile ıse baslayacagım yeterlı olurmu ?

Lojıstık fırmalarına baglı olarakmı calısmalı yoksa bı ofıs acıp musterımı toplamalıyım ?

Ilk aracımı 2012-2013 model en fazla 200 bın kılometredekı Ford yada bmc gıbı kötu ama ucuz marka mı almalıyım yoksa, 2004-2005 model 500 bın kılometreyı aşmış mercedes - daf gıbı pahalı aracmı alayım..

boşver bu işi yapma demeyin, Rızkı ALLAH verir...
    @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut0648 -- 6 Mart 2015; 18:57:55 >
  • BmCpRo827 ye sor bu işleri o anlar
  • Teşekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut0648

ARKADAŞLAR LUTFEN FIKRINIZI BELIRTIN

Çekici (tır) alarak yurt içi ve uluslararası taşımacılık yapmayı planlıyorum. sızlerden fıkır almak ıstıyorum...

baslangıcta tentelı dorse ıle tek çekici(tır) ve 10 teker kamyon ile ıse baslayacagım yeterlı olurmu ?

Lojıstık fırmalarına baglı olarakmı calısmalı yoksa bı ofıs acıp musterımı toplamalıyım ?

Ilk aracımı 2012-2013 model en fazla 200 bın kılometredekı Ford yada bmc gıbı kötu ama ucuz marka mı almalıyım yoksa, 2004-2005 model 500 bın kılometreyı aşmış mercedes - daf gıbı pahalı aracmı alayım..

@

Peki onceden denemiyiniz varmi?
    Su anda piyada kriz icinde is zor bulunuyor deneyiminiz yok sağdan soldan duymussunuzdur tir ayda 10.000 tl kazaniyor diye ben 17 yasindayim babam 30 yildir bu islerin icinde oda çekirdekten yetisme inanim inanın suan 2 tane tirimiz var birinin borcu yok birinin 14 senedi kaldi zor ödüyoruz bi şirkette kendi k-1 belgemiz ile çaçalışıyoruz deneyiminiz yok tir kac litre yakar lasigi ne kadar hgs yagi derken mevzu uzayip gidiyor bi tirin aylik gorunmeyen giderleri vardir bunlar kucuk kucuk gider ama ay sonu buyur tir kullandiniz mi hic peki tiri kullanmakta zordur illa bi birikmisin olacak kenarda gun olur araban arza yapar para bulamazsin o.para ile yaptirisin is.olmaz senetleri oyle odersin ki biz oyle yaptik zaten bu isler oyle göründüğü gibi rizki allah verir diyerek olmaz hadi tiri aldiniz bi lojistik sirketine basladiniz peki sonra zaten isi bilmiyorsunuz tir ile rampa asagi nasil inilir arac nasil sollanir buzun ustunde nasil sürülür piyasada suriye mazotu varken herkes araba aldi nazot bitti hepsi yavas yavas ıflas etti diyeceğim oki ben kendimi bildim bileli bu isteyim ve su an isi yapacak kapasitedeyim babam tiri teslim etse yaparim güveniyorum kendime ama piyasavya güvenmiyorum borçlar senetler çekler derken isi iyice karışıyor siz siz olun girmeyin kendi bildiğiniz isi yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89BFBB665

quote:

ARKADAŞLAR LUTFEN FIKRINIZI BELIRTIN

@

Peki onceden denemiyiniz varmi?
    Su anda piyada kriz icinde is zor bulunuyor deneyiminiz yok sağdan soldan duymussunuzdur tir ayda 10.000 tl kazaniyor diye ben 17 yasindayim babam 30 yildir bu islerin icinde oda çekirdekten yetisme inanim inanın suan 2 tane tirimiz var birinin borcu yok birinin 14 senedi kaldi zor ödüyoruz bi şirkette kendi k-1 belgemiz ile çaçalışıyoruz deneyiminiz yok tir kac litre yakar lasigi ne kadar hgs yagi derken mevzu uzayip gidiyor bi tirin aylik gorunmeyen giderleri vardir bunlar kucuk kucuk gider ama ay sonu buyur tir kullandiniz mi hic peki tiri kullanmakta zordur illa bi birikmisin olacak kenarda gun olur araban arza yapar para bulamazsin o.para ile yaptirisin is.olmaz senetleri oyle odersin ki biz oyle yaptik zaten bu isler oyle göründüğü gibi rizki allah verir diyerek olmaz hadi tiri aldiniz bi lojistik sirketine basladiniz peki sonra zaten isi bilmiyorsunuz tir ile rampa asagi nasil inilir arac nasil sollanir buzun ustunde nasil sürülür piyasada suriye mazotu varken herkes araba aldi nazot bitti hepsi yavas yavas ıflas etti diyeceğim oki ben kendimi bildim bileli bu isteyim ve su an isi yapacak kapasitedeyim babam tiri teslim etse yaparim güveniyorum kendime ama piyasavya güvenmiyorum borçlar senetler çekler derken isi iyice karışıyor siz siz olun girmeyin kendi bildiğiniz isi yapin

Alıntıları Göster
    katılıyorum sana haklısın, Dogru dıyorsun insan bıldıgı işi yapmalı ki işini düzgün yapsın...

Ama bence ınsan ıcınde mutlu oldugu işi yapmalı. işini severek yapmalı. Hergun Bismillah diyerek işe baslamak var, bıde hergun kufrederek uyanmak var.. ben işin parasında degılım.. hee cok paran var zevkıne mı yapacan dıyeceksınız onada hayır.. ama yapacam kafama koydum ben, yanlısa dusmemek ıcınde sızden yardım ıstedım ve gerek forumda gerekse özel mesajlarda cok guzel fıkırler edındım. bı sene oncesıne kadar hıc bır bılgım yoktu evet ama ogrenıyor ınsanoglu... gemı kaptanı olacagım dedıgımdede sen ankaralı adamsın ne işin var dedılerdı ama su anda belgem var, dunyanın her yerınde gemı kaptanıyım.. hemde daha oncesınde kayıga bıle bınmemısken :) Sızler sayesınde bu işinde ustesınden gelecegım ALLAH ın ıznıyle.

Evet rızkı ALLAH verir. Sen 100.000 TL kazanırsın ama rızkın 1000 TL ıse ALLAH CC o 99.000 TL yı bı sekılde senden cıkartır, ne bır kuruş eksık gecer gırtlagımızdan, nede fazla.

Gecen gun bı arkadaşla daha konustuk, 8 tane tırım var ben dönduremıyom sen nasıl yapacaksın bu işi bosver dedı.. Bende kendısıne 8 tane tır goktenmı ındı, yoksa calısıpmı kazandın dedım..

Ama her işin zorlugu var önemlı olan tevekkül edip zorlugun ustesınden gelmekte. İnanın zorlugu olmayan hıc bır meslek yok. Haftada 4 gun 6 saat calısan ögretmen bıle aglıyor demekkı o işinde zorlugu var.

Yazım yanlış anlaşılmasın, kotu bı soz soylemek ıstemedım, yada ters davranmak ıstemedım.. olumsuz fıkırlerınız bıle bı katkı saglıyor bana tesekkur ederım...

Bence kendine güven, arkanda dağ gibi baban var.. milletin yanında surunecegıne yada memur olup emeklı olayımda bır ev alayım dıyecegıne kendi işini yap. Sen kızacaksın ama bana Rızkın 10 da 9 u ticarettedir demiş efendimiz.. aklına gelen mılyonlarca mesleği 1 araya topla 9 la carp ancak tıcaret kadar hayırlı demekkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut0648 -- 10 Mart 2015; 0:56:09 >
  • aykut0648 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi işi yaparsanız yapın dürüstlük ve disiplinden asla taviz vermeyin. bunlar hayati değerler. bunlar olmadığı zaman istersen 10 değil yüzlerce tır olsun işi döndüremezsin. işini takip edeceksin. aldığı mazotu, gittiği km 'yi hesaplayacaksın. çok hesap yapacaksın. bu işlerde sabır da önemli. mesela yükü götürüyorsun adam sen git havale edecem diyor artık ne zaman gelirse. beklerken adamın göbeği çatlıyor. sabrı olmayanlarda adamı vuruyor. sonra uğraş dur... şoför bulmakta zor kafana göre. zaten iyi şoförler araçlarını alıyorlar kendileri. çok fazla borcun altına gireceksen ek gelirin olması şart. kira geliri emekli aylığı vs...
  • quote:

katılıyorum sana haklısın, Dogru dıyorsun insan bıldıgı işi yapmalı ki işini düzgün yapsın...

Ama bence ınsan ıcınde mutlu oldugu işi yapmalı. işini severek yapmalı. Hergun Bismillah diyerek işe baslamak var, bıde hergun kufrederek uyanmak var.. ben işin parasında degılım.. hee cok paran var zevkıne mı yapacan dıyeceksınız onada hayır.. ama yapacam kafama koydum ben, yanlısa dusmemek ıcınde sızden yardım ıstedım ve gerek forumda gerekse özel mesajlarda cok guzel fıkırler edındım. bı sene oncesıne kadar hıc bır bılgım yoktu evet ama ogrenıyor ınsanoglu... gemı kaptanı olacagım dedıgımdede sen ankaralı adamsın ne işin var dedılerdı ama su anda belgem var, dunyanın her yerınde gemı kaptanıyım.. hemde daha oncesınde kayıga bıle bınmemısken :) Sızler sayesınde bu işinde ustesınden gelecegım ALLAH ın ıznıyle.

Evet rızkı ALLAH verir. Sen 100.000 TL kazanırsın ama rızkın 1000 TL ıse ALLAH CC o 99.000 TL yı bı sekılde senden cıkartır, ne bır kuruş eksık gecer gırtlagımızdan, nede fazla.

Gecen gun bı arkadaşla daha konustuk, 8 tane tırım var ben dönduremıyom sen nasıl yapacaksın bu işi bosver dedı.. Bende kendısıne 8 tane tır goktenmı ındı, yoksa calısıpmı kazandın dedım..

Ama her işin zorlugu var önemlı olan tevekkül edip zorlugun ustesınden gelmekte. İnanın zorlugu olmayan hıc bır meslek yok. Haftada 4 gun 6 saat calısan ögretmen bıle aglıyor demekkı o işinde zorlugu var.

Yazım yanlış anlaşılmasın, kotu bı soz soylemek ıstemedım, yada ters davranmak ıstemedım.. olumsuz fıkırlerınız bıle bı katkı saglıyor bana tesekkur ederım...

Bence kendine güven, arkanda dağ gibi baban var.. milletin yanında surunecegıne yada memur olup emeklı olayımda bır ev alayım dıyecegıne kendi işini yap. Sen kızacaksın ama bana Rızkın 10 da 9 u ticarettedir demiş efendimiz.. aklına gelen mılyonlarca mesleği 1 araya topla 9 la carp ancak tıcaret kadar hayırlı demekkı

Hevesiniz vardır anlıyorum ancak bu is simdi yapilacak is değil yılların şoförleri ustalari bile zor donerirken benim bile gözüm korkuyor bu işten tircilik sadece tira binip yola gitmek olsa keske ama degil maalesef benim de bir zamanlar hevesim vardi ama sonradan heves kurudu gitti çünkü zorlukları gördüm babamın çektiği zorluğu uykusuzluktan şişen gözlerini gördüm ve yaşadım günlerce evden uzak kaldim 1 hafta istanbul da fabrika yuzunden yatmak zorundan kaldim bu toplumda tirci deyince milletin kafasinda olusan profil az cok bellidir ben bile okulda vs baban ne is yapiyor diye sorulunca nakliyeci diyorum cunku toplum hemen sapik kaba saba bi profil oluşturuyor kafasinda ben babamin cektigi zzorluğu gördüm eve gelmeden geri yola gittigini gunlerce babamdan ayri kaldigim günleri el alem babası ile gezerken ben babamin yolunu gozledigim gunleri hatirliyorum ve ben bile bu ise yapacak kapasitede iken çocuklarıma da bunlari yaşatmak istemiyorum evet sevdiğiniz isi yapin ama ailenizi de düşünün biraz

• İyi geceler
    Bu araç niye bu kadar kısa acaba ?
    Ayrıca Gebze den geçmeden bana mail atın, sizin aracınızı da yakalayabilirim. İnstagram da Kamyon çekici vs de paylaşıyorum.

>>  13 YAŞINDA !>>  13 YAŞINDA !

http://instagram.com/trlux
  • trlux T kullanıcısına yanıt
    ilk akılma gelen bu aracın tır kafası olabileceği yönünde. (yanlışta olabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

İyi geceler
    Bu araç niye bu kadar kısa acaba ?
    Ayrıca Gebze den geçmeden bana mail atın, sizin aracınızı da yakalayabilirim. İnstagram da Kamyon çekici vs de paylaşıyorum.

http://instagram.com/trlux

Yeni motor vs. deniyolar, üstündede yük var.
    edit : hocam hiç frito lays, doritos dorseli man tgs ve actros yakalamıyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxcnsRy -- 14 Mart 2015; 13:42:22 >
  • Actros iki defa rastladım biri tr diğeri yabancı plakaydı. volvo fh renault t görüyorum, Gebzeden geçmeden haber verin çekebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlux -- 14 Mart 2015; 16:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlux

Actros iki defa rastladım biri tr diğeri yabancı plakaydı. volvo fh renault t görüyorum, Gebzeden geçmeden haber verin çekebilirim

Ne zaman geccekleri belli olmuyor, ozelden pm atarsaniz plakalari yazarim hocam. Kocaeline gidiyolar, tuzla sifada gorebilirsiniz.

• BMC den haber vereyim BMC nisan sonu mayıs ortası gibi yeni kupa araçları üretmeye başlayacakmış bilgiyi direk ana bayiden aldık hadi hayırlısı şuanda eski tip 827 ler sıfır olarak alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoNaNıMcı

BMC den haber vereyim BMC nisan sonu mayıs ortası gibi yeni kupa araçları üretmeye başlayacakmış bilgiyi direk ana bayiden aldık hadi hayırlısı şuanda eski tip 827 ler sıfır olarak alınabiliyor.

yeni model mi ? yoksa makyaj mı ? özellikler neler mesela kaç hp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 26 Mart 2015; 9:03:26 >
  • DoNaNıMcı kullanıcısına yanıt
    Şöyle adam gibi bir şey yaparlar da scanıa ya mercedes e hayran hayran bakmak zorunda kalmayız sadece kamyon mu yoksa çekici falanda var mı? birde o 1144'lerin direksiyonu benim bi hoşuma gitmedi ya hayırlısı adam gibi bişi yaparlar inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 26 Mart 2015; 20:49:04 >
  • Bu grup önceden çok hareketliydi şimdi ise çok az Mesaj
    atılıyor sebebi nedir bu durumun ,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortasyalı -- 2 Mayıs 2015; 21:21:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar man tgx 18400 çekicimiz yolda giderken devir saati 0 a düşüyor gazı kesiyor stop ediyor servis bilgisayarla baktı beyinden olabilir diyor kesin bir şeyde söylemiyor beyin 25 000 lira benzer arıza yaşayan yada önerebileceği servis olan var mı Lütfen yardımcı olun
  • BMC'nin yeni taktik çekicisi (belki 8x8 aracıda ), zırhlı otobüsü ve Vuran adllı modeli Savunma ve Havacılık fuarında sergilenecek deniyor.
    Bu araçlardann belki yeni çekici ile ilgili bir iz veya bilgi bulabilmek mümkün olabilir!
  • Ve Isuzu'dan yeni bir araç geliyor...
    Midibüs, otobüs ve yerli D-Max derken N serisi kamyonların yanına TORA Serisi kamyonları ekledi..
    205 beygir. daha sonra farklı güçlerde motorlar olacak mı zaman gösterecek..
  • 
Sayfa: önceki 19331934193519361937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.