Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1937. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.996.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

1846T'den de, yeni BMC'den de çok uzak kaldık. :)

Kısmet olursa artık sizlerleyim.

Yeni BMC ?
  • Anlaşmalı olarak yükünü çektiğimiz ambar gecen mart ayinda 15 adet cargo 1846t aldi..
    Araçlar ambar işi yapıyor burdan 24 ton ilee bizdeki 2012 axor %30 %32 arasi yakarken ford cargo lar en az %32 yaziyor.
    Axor un konforu pek iyi sayilamaz ancak parca ikinci el ve yakit durumunda gayet iyi deger kaybetmiyor..
    Ikinci aracımız var 2006 model 1840 2011 yılında 2006 kolumankogel dorse ile 157.000 tl ye Aldık hala ayni değerde mesela

Mercedez artik axor u bitirip antos kullanacak
    Actors un yerine de yeni actors mp4 1845 geliyor artik araçlar fabrikanin bahçesinde duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

1846T'den de, yeni BMC'den de çok uzak kaldık. :)

Kısmet olursa artık sizlerleyim.

şunu bi açalım ya : Yeni ?
  • BmCpRo827 kullanıcısına yanıt
    inşalllah bu arada foto yükleyemiyorum yine yardımcı olursun bana
  • CÜMLETEN SELAMLAR ARKADAŞLAR
    çok uzak kaldık buralardan inşallah herkes iyi işi gücü rast gidiyordur şu sabahlara kadar yaptığımız muhabbetler aklıma geliyorda demekki foruma bile bakılmazsa dağ olabiliyor eski-yeni bütün dostlara selam olsun daha çok görüşmek dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

CÜMLETEN SELAMLAR ARKADAŞLAR
    çok uzak kaldık buralardan inşallah herkes iyi işi gücü rast gidiyordur şu sabahlara kadar yaptığımız muhabbetler aklıma geliyorda demekki foruma bile bakılmazsa dağ olabiliyor eski-yeni bütün dostlara selam olsun daha çok görüşmek dileğiyle

Vay, abilerin kralı gelmiş.
    Özledik abi muhabbeti, koyun yoğurdu muhabbetsiz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

quote:

Orijinalden alıntı: hakanturkmn

CÜMLETEN SELAMLAR ARKADAŞLAR

Vay, abilerin kralı gelmiş.
    Özledik abi muhabbeti, koyun yoğurdu muhabbetsiz olmuyor

DOSTUM KARDEŞİM
    afiyet olsun
    soda alınca aklıma geliyorsun desem
    özledim sizleri kendinize iyi bakasınız organik koyun yoğurdu ve kaliteli rakı içesiniz

bu arada ziraat bahçesi ekibinin mesaisi bitmemiş galiba
  • Selamin aleykum cumleten

>>  13 YAŞINDA !>>  13 YAŞINDA !

• aleykümselam canberk kardeşim
  • eski sayfalarda gezdim saat nasıl geçmiş anlamadım
  • Abim eski muhabbetler ozleniyor haftada en azindan bir gun toplansak tekrar

• Abi vatandas acık hava cezası yemiş ya, ifşa etmeyelim :)
    Tadını kaçırdılar memleketin.
    Soda her daim deva(m) abi, yoğurdun tadını karşılıklı çıkartacağız umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyoncu03

Merhabalar arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum, ve Ford cargo 1846 almak istiyorum damper işi için. Yakıt konusunda axor muaddili yaktığını söylediler. Sizden ricam bu aracı kullananlar problemleri var mı? pahalı parça, bakım maliyetleri veya diğerleri. 2. el piyasasının da yavaş olduğunu görüyorum ancak FOrd iyi imkanlar ve krediler sağlamasından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum.
    saygılar sunarım

arkdaşımda 1846 var hem yakıt hem çekiş olarak axor'u kıyas kabul etmeyecek bir araç kesinlikle.

rampaları harika çıkıyor. 460 bg'in hakkını kesinlikle veriyor. üstelik bunu axor ile aynı yakarak yapıyor. tek sorunu otomatik vitesin fazla ekonomik ayarlı olmasından dolayı arada şöför'ün müdahalelerine ihtiyaç duyuyor. mesela yüklü yokuş kalkışlarda kendisi fazla yüksek viteste kalkmaya çalışıyor ama beceremeyince tam kalkarken vites düşürmeye kalkıyor geri kaçıyor filan. bunun dışında gerçekten muazzam.

parça konusunda araç yeni olduğundan pek tecrübemiz olmadı ama ford olduğu için çok pahalı olacağını sanmıyorum.

hem satış fiyatı, hem kredi imkanları olarak cargo çok uygun. bir çok lojistik firması zaten cargo'ya geçti bile. adamlar filolardaki actros, volvo, hatta axorları çıkarıp ford alıyorlar. bolca kullanma fırsatım çok oldu ve diyebilirim ki. actros mp3'ü saymazsak ki fiyat olarak cargo'dan çok daha pahalı gerçekten şu ana kadar yağılmış en muazzam yerli çekici diyebilirim rahatlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan38

arkadaşlar man tgx 18400 çekicimiz yolda giderken devir saati 0 a düşüyor gazı kesiyor stop ediyor servis bilgisayarla baktı beyinden olabilir diyor kesin bir şeyde söylemiyor beyin 25 000 lira benzer arıza yaşayan yada önerebileceği servis olan var mı Lütfen yardımcı olun

kronik man sorunu. kesinlikle beyin. sırf bu yüzden hiç bir lojistik firmasında man filosu göremezsiniz. avrupa dahil üstelik. vag gurubuna geçeli man'ı deyim yerindeyse öldürdüler. araba kronik problemlerden dolayı yol gidemiyor. üstelik beyin 25.000 tl olur mu yahu? bildiğimiz elektronik devre neyi bu kadar para ediyor gerçekten anlamıyorum. kullanıcısını bu kadar üzen bir çekici firması daha görmedim desem yeridir. yakıtı seçer, kronik beyin ve motor problemleri gırla. man'ı bitirdiler desem yeridir o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Bence bulaşma ford a kardeşim
    36 ay sonra 40000 euroya alıyor geriyo vs deymez
    Yerli üretim işte ne bekliyorsunki herşeyinden çalmışlar işte ucuza mal etmek için ayrıca sanki
    Millet tır hayatında görmemişte yıl 2015 olmuş euro 5 arbamı olurmuş türke ne verirsen yerler mantığıyla koç un türk milletine kazığıdır bu fordlar onu alıcağına biraz beklemeni tavsiye ederim yeni bmc yide değerlendir en azından koç kazığı yemezsin diyorum çünkü bmcnin argesinde arkadaşım var ve onun bana ilettiklerine göre manla strales karışımı bir kabine sahip ve içinin her yeri dolap ve ortaya masa kur yemek ye diyor tam sürücü arabası oldu diyor inette yeni bmc diye arattır benekli kırmız olarak mevcut bakabilirsin

türkiye'de euro 6 çekici satan varda ben mi bilmiyorum acaba? şu an trkiyede euro 6 çekici satılmıyo diye biliyorum. avrupa euro 6'ya geçtiği için ellerindeki euro 5 motorları paketleyip paketleyip bize satıyorlar.
  • quote:

Forumdaşlar aralık ayında showroomlarda olucakmış lakin satışı ise 2016 başında yapılacammış
    Daha detaylı bilgi verilmesi yasakmış sizde bu yazdıklarımdan haberdar değilsiniz ona göre
    Arge nin dışında başka bölüme dahi göstermiyorlarmış fabrikada
    Bence acele etmeyin derim
    Euro baz alınıyor çünkü en ufakzarar etmek istemediklerinden euro kurları yükselişte olduğu için ve bu değerden satışlar gerçeleştirildiği için kur yükselişi sağlıyor ve durduğu yerde amcamlar kar sağlıyorlar hep ali cengiz oyunları yani
    1846t çekicilerin sağ kapı açma kolunun orda barkodlu etikette 1846t tracktor yazıyor yurt dışından motorlar gelirken işte bu kadar vergiden muaf geliyor burda montajlanip 1846t truck oluyor köklüyorlar milletimize
    Adaletmi bu bu işlerin içinde olduğum için bu düzenleri gördükçe zenginlerin neden bukadar zengin garibanların neden gariban kaldıklarını daha iyi anlar oldum helalimden evime ekmek götürebiliyorsam bu bana gönül rahatlığı veriyor

5 senedir bmc kabin yenileyecek diye bekliyoruz. kaldı ki ocak'ta satışı başlanacak aracı şimdiden tanıtıp sipariş alman lazım ki çıktığında elinde patlamasın. senin en büyük müşterilerin lojistikçiler çıkmadan bunlara götürmen, denetmen, test ettirip sipariş alman lazım. taksi değil ki bu sır gibi saklayasın. bana hikaye gibi geliyor yine. yeni mercedes, volvo, man piyasaya sürülmeden çok önce internete düşmüş her türlü özelliği tanıtılmıştı insanlara.

bu arada çekicilerin hepsi uluslararası arenada tractor diye geçer. bize özel birşey değil yani. bundan vergi kaçıramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

Forumdaşlar aralık ayında showroomlarda olucakmış lakin satışı ise 2016 başında yapılacammış
    Daha detaylı bilgi verilmesi yasakmış sizde bu yazdıklarımdan haberdar değilsiniz ona göre
    Arge nin dışında başka bölüme dahi göstermiyorlarmış fabrikada
    Bence acele etmeyin derim
    Euro baz alınıyor çünkü en ufakzarar etmek istemediklerinden euro kurları yükselişte olduğu için ve bu değerden satışlar gerçeleştirildiği için kur yükselişi sağlıyor ve durduğu yerde amcamlar kar sağlıyorlar hep ali cengiz oyunları yani
    1846t çekicilerin sağ kapı açma kolunun orda barkodlu etikette 1846t tracktor yazıyor yurt dışından motorlar gelirken işte bu kadar vergiden muaf geliyor burda montajlanip 1846t truck oluyor köklüyorlar milletimize
    Adaletmi bu bu işlerin içinde olduğum için bu düzenleri gördükçe zenginlerin neden bukadar zengin garibanların neden gariban kaldıklarını daha iyi anlar oldum helalimden evime ekmek götürebiliyorsam bu bana gönül rahatlığı veriyor

5 senedir bmc kabin yenileyecek diye bekliyoruz. kaldı ki ocak'ta satışı başlanacak aracı şimdiden tanıtıp sipariş alman lazım ki çıktığında elinde patlamasın. senin en büyük müşterilerin lojistikçiler çıkmadan bunlara götürmen, denetmen, test ettirip sipariş alman lazım. taksi değil ki bu sır gibi saklayasın. bana hikaye gibi geliyor yine. yeni mercedes, volvo, man piyasaya sürülmeden çok önce internete düşmüş her türlü özelliği tanıtılmıştı insanlara.

bu arada çekicilerin hepsi uluslararası arenada tractor diye geçer. bize özel birşey değil yani. bundan vergi kaçıramazsın.

Birde şöyle bakin bu kadar olumlu bir satiş süreci gördünüzmü bu güne kadar koç grubundan hiç peşinsiz araç neden veriyorlar bu imkanlar büyük şirketler nerdeyse 1500 euro gibi rakamlara çekici taksiti sunum yapiyorlar ve 36 aya kadar her turlu garanti icinde hiç servis masrafi yok tabiki bu teklifler buyuk logistic firmalarina sunulan şuanki satiş politikalari
    Araştirin bu konuyu 80.000 euro saniyorum aliş fiyatu 36 ay sonra 30.000 euroya geri aliyor 50.000 / 36 ay = 1.388 euro aylik sana araç kiralama maliyeti arasan bulamiyacagin firsat gibi görunsede arkadan çikicak olan bmc nin önünü kesmek 30.000 euryoyuda eline saymiyacak yeni alicagin aractan düşücek işte elini kaptirdin artik iveco motorlariyla herkezi iyi kandirdi ve kandiricakta çünkü kendi motorunu bitirmiş ve ona geçicek en yakin zamanda o zaman görücem bu ford u ...
    Gelelim bmc kaç yildir yenilik yapicak diyorsun yapilmadi diyorsun tek çekici üretmiyorki kirpiden tut askeri orman arçlari vs üretiyor çogu insan bunun farkinda dahi degil kaldiki ne kadar yerli desekde motor cummins motor kabin bize ait ve maliyet ve arazi koşullarina göre çalişan ve modifiye edilen kompak bir şirket ve büyük holdinglerin otuncagı diyorum koç grubu ben sömürdükten sonra sana ne kalirsa sen onla yetin kim var bmc nin arkasinda kaç ay kapali kaldi işciler mühendisler vb. iştende atmadi prim hakklari dogmasin diye vs birde utanmadan yerli arabamiz olsun diyor şimdiki cumhurbaşkanimiz buna sahip cikmadi kara mehmet te (turkcellin sahibi) bütün nakit varligiyla suriyeden toprak satin aldi ve paran yok dedi sen hallet dedi devlete devletse sagolsun babalik yapti yine butun işcileri aç birakti bu arada neyin gelişmesini veya neyi yenilemesini bekliyorsun bmc çalisanlari önlerindeki hayata dayir küçücük ışık hüzmesi olmadan yaşadılar sahip çikilamazmiydi onca işcilere eşleri dost lari bakti ve artik utançlarindan simit sani dahi oldu muhendisti bu bulamazmiydi iş lakin onca senesi yok olucakti kusuruma bakma bunlara rağmen yinede bmc geliyor ve onunede geçilmiyecek çünkü bmcnin çaliştiği madenler ve ocaklari görsen buraya hangi araba çikar dersin digerleri hanim evladi kalir çünkü hepsi oyle yada boyle yol istiyor bmc ye patika ver yeter ... bence beklede kalmani tavsiye ederim
  • >>  13 YAŞINDA !

sonunda yeni kabini ile kamyon cargo'yu fotoğraflamayı başardım. üzerinde yazmasada sahibinin dediğine göre 3232'imiş. 420'lik olanıda çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum.

geçen sene mart ayı gibi şirketin sıfır aldığı axor 3229 geçen hafta 100.000 km'yi devirdi. onuda geçte olsa ekleyeyim buraya. kullanmaya devam ettiğim sürece ekstrem birşey olursa eklerim buraya.

>>  13 YAŞINDA !

bu km'ye gelene kadar rutin bakımı ve muayenesi dışında bir masrafımız olmadı. bakım ikazı ortalama 30-35.000 km arasında yanıyor ama o zaman kadar 5lt kadar yağ eklemek gerekiyor motora. o yüzden ben servis ikazını beklemeden her 25.000 km de bakımını yaptırıyorum. şu ana kadar tek sıkıntı kabin kamyonun körüklerini devamlı patlatması oldu. 4 sefer garantiden değiştirdim yine patladılar. bende üşeniyorum artık gitmiyorum değişmeye öyle patlak patlak dolaşıyorum. zaten şanzımanın üstüne yağ sıçramasa çalışıp çalışmadıkları pek anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 8 Ekim 2015; 17:07:02 >
  • BMC nin 1 EYLÜL 2015 den itibaren fiyat listesi bmc için fiyatlar çok yüksek değilmi bana fazla geldi... HİÇBİR ŞEKİLDE ASGARİ VEYA SABİT FİYAT LİSTESİ NİTELİĞİNİ TAŞIMAMAKTADIR.. yazıyor ama bmc pro 827 201 bin değil 180 bin tl bile olsa fiyatı yüksek bence....
    >>  13 YAŞINDA !
  • Öncelikle herkese merhabalar.

Vabis çekiciler konusunda sormak istediğim bir kaç soru vardı.

1. si G420'ler nasıldır? 2010-2011 modelleri.

2. si bakım aralıkları km olarak nedir ? Ortalama bakım masrafı ne kadar tutar ?

3. sü kronik problemleri var mıdır ?

4. sü motor ömürleri kaç km'dir ? 500.000-600.000 arası araç alınıp çalıştırılabilir mi ?

5. si araç alırken nelerine dikkat etmemiz gerekir ?

K belgesi ne kadar gereklidir ? İlk fırsatta almaya gerek var mıdır ? Farklı şekillerde kiralama vs. yapılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitoqondri -- 12 Ekim 2015; 18:57:11 >
  • 
Sayfa: önceki 19351936193719381939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.