Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1938. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.999.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esmer33

BMC nin 1 EYLÜL 2015 den itibaren fiyat listesi bmc için fiyatlar çok yüksek değilmi bana fazla geldi... HİÇBİR ŞEKİLDE ASGARİ VEYA SABİT FİYAT LİSTESİ NİTELİĞİNİ TAŞIMAMAKTADIR.. yazıyor ama bmc pro 827 201 bin değil 180 bin tl bile olsa fiyatı yüksek bence....
    >>  13 YAŞINDA !

827 lerin yaptığı işleri bilmediğinden sana çok geliyor tam bir piyasa arabasıdır onunla yapamıyacağın işler yoktur da ondan o paralar istenir

Bmc neden kargonun rakibidir biliyormusun?
    çünkü bmc nin her zaman rampası ve yüksekliği hep rakiptir
    (bence bmc) bence türkiyenin corafik konumunun gereği olsa gerek bmc türkiyenin koşullarına göre üretilen saf türk çekicisidir (tamam motoruda cummis olsada) ve kamyonu otobüsü minibüsü küçük büyük ticari araçları olsun tek geçerim ama gel gelelim şürücü arabısı değildir hep patron arabasıdır.
    Çünkü sürmek istetemez kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 13 Ekim 2015; 4:08:50 >
  • Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma o kadar para yatırıcaksın ve burdaki söylenilenlere ve yazılanlara inanarak bir serveti harcıcaksın haa..? Ben yanlış mı anladım bilmiyorum.
    lakin bu soruların muhattabını bulucağın doğru adres olduğunu sanmıyorum yinede sen bilirsin
    Akıl vermek gibi olmasın amaaa... hangi aracı alacak olursanız alın önce servisine gidin orda çay için ( 10:00 / 15:00)dır her zaman bu saatler tanışma ve servis elemanlarıyla kaynatma konuşmaları yapılma saati gelmiştir cünkü hepsi calışma saatinin yorgunluğunu stresini atma vakti geldiğinden güler yüzlü ve yumuşak bir ifadeyle karşılarlar cünkü 15 dk.larının kimse tarafından bozulmasını istemediklerinden nazik ve anlayışlı tüm sorularınıza güzel ve tam donanımlı ve bizzat tamircileri olurlar kendileri ve araçta hangi yakıtın bu araç için iyi olduğu konusunda dahi en doğru ve kulaktan Dolma ordan burdan alıntı falan olmadan en gerçekçi ve yalin haliyle cevap vericek gerçek kişilikler orda... {y.maskeler olmadan}
    oralarda"servis" te temiz bakımli hatta servis garantili araç teminde edebilirler
    Sözün bittiği yerdir araç konusunda servis ustaları kalifiyelidirler hep takdir ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 13 Ekim 2015; 4:46:08 >
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, servisle görüşme önerinizi değerlendiririm..
    Ancak kullanıcı yorumları daha önemli.. Sorularıma cevap bulabilirsem sevinirim..
  • O değilde ne oldu şu yeni BMC'ye ?
  • VEE YENİ BMC KARŞINIZDAAA.....
    >>  13 YAŞINDA !

not: resim alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 17 Ekim 2015; 23:26:55 >
  • 70.000 euroymus buna o parayi verecegime gider axor alirim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axor şuan da piyasası iyi ancak ileride dijital tako'ya (2019) geçildiği zaman motor gücünden dolayı geri planda kalacaktır muhtemelen. mercedes'in motor gücünü ya da yeni modellerini getirmesi lazım aksi takdirde atı alan üsküdarı geçecek. rakipleri en az 460 hp motor ile satılıyor.

dijital tako'ya geçildiğinde az zamanda çok km kateden kazançlı çıkacaktır. bu da motor gücü ile doğrudan orantılı..

hayırlı kazançlar...
  • axor piyasadan kalkacak galiba yeni kamyon geliyor onun yerine onu ben fotoğrafladım bazi kaynaklardan elime gecen fotograf lardan baktım artik 3240 artik tarih oldu yakinda belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Bence bulaşma ford a kardeşim
    36 ay sonra 40000 euroya alıyor geriyo vs deymez
    Yerli üretim işte ne bekliyorsunki herşeyinden çalmışlar işte ucuza mal etmek için ayrıca sanki
    Millet tır hayatında görmemişte yıl 2015 olmuş euro 5 arbamı olurmuş türke ne verirsen yerler mantığıyla koç un türk milletine kazığıdır bu fordlar onu alıcağına biraz beklemeni tavsiye ederim yeni bmc yide değerlendir en azından koç kazığı yemezsin diyorum çünkü bmcnin argesinde arkadaşım var ve onun bana ilettiklerine göre manla strales karışımı bir kabine sahip ve içinin her yeri dolap ve ortaya masa kur yemek ye diyor tam sürücü arabası oldu diyor inette yeni bmc diye arattır benekli kırmız olarak mevcut bakabilirsin

türkiye'de euro 6 çekici satan varda ben mi bilmiyorum acaba? şu an trkiyede euro 6 çekici satılmıyo diye biliyorum. avrupa euro 6'ya geçtiği için ellerindeki euro 5 motorları paketleyip paketleyip bize satıyorlar.

ilk euro 6 çekicileri mars lojistik aldı..renault t
  • BMC kabin konusunda çok geç kaldı tabi çok olaylar oldu battı doğruldu satıldı bişeyler oldu . Birde içini görsek çok güzel olacaktı . Fuara gelirse istanbula direk görmeye gidicem içimde kaldı stralis motoru var diye dedikodular var . Ama BMC'nin cummins gibi sağlam bir motordan kolay kolay vazgeçeceğini'de sanmıyorum . Bakalım bilgiler gelmeye devam edecek . Eklediğim resimde alıntıdır...
    >>  13 YAŞINDA !
  • trlux T kullanıcısına yanıt
    la kardeş bende seni arıyordum .. bir aralar fotoğraflarını izlemiştim ve beğenmiştim , sonrasına da linki kaybettim ..buradaymışsın .. fotoğrafların bu arada çok güzel arabalar olsun tırlar olsun ..otobüsler olsun .. iyi çekimler diliyorum
  • tesekkürler , artık instagramdan devam ediyorum :-)
    . iyi geceler
  • MERCEDES EURO 6 ARAÇLARINI PİYASAYA SUNMUŞ...duyrulur dh takipçilerine

KAYNAK:http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/truck_home/home/trucks/euro_6.html
    >>  13 YAŞINDA !>>  13 YAŞINDA !>>  13 YAŞINDA !>>  13 YAŞINDA !
  • Arkadaslar 1998 model ford cargo 2520 aracimiza dijital takograf taktirmamiz zoru.lu hale gelmis . Takografi kaliteli ve uygununu nasil bulabilirim . 1800 gibi bir fiyat duydum ve sokk oldumm.

• quote:

Orijinalden alıntı: oskoc

Arkadaslar 1998 model ford cargo 2520 aracimiza dijital takograf taktirmamiz zoru.lu hale gelmis . Takografi kaliteli ve uygununu nasil bulabilirim . 1800 gibi bir fiyat duydum ve sokk oldumm.

fiyatları o civarda zaten şok olma. daha trafik sigortası bitsin bir şokta oradan geliyor. 3750 liraya yaptırdım artık 3500 liradan aşşağı sigorta kesilmiyormuş zaten. taban 3500 lira. nakliyeciyi nasıl bitiririz diye devlet ciddi anlamda düşünüyor. bakalım daha ne kadar dayanabilicez.
  • sonunda sunacak şu modeli türkiye'de . Comvex ticari araç fuarı davetiyesinde yardımcı olabilecek varmı bana ?
  • oskoc O kullanıcısına yanıt
    1800 gene iyiymiş fiyatı iyi öğrenin eski araçlarda dijital tako uygulamak için önce şanzımana dijital okuyucu takılıyor tel iptal ediliyor . km göstergesi de dijitale uyumlu değiştiriliyor. sonrasında da tako montajı yapılıyor.
    keşke muayneyi aralıkta yaptırsaydınız ocakta yürürlüğe girdi biz aralıkta taktırmadan yaptırdık.
  • Arkadaşlar selamünaleyküm.Araç şantiye işinde kullanılacak. Dorse havuz tipi olacak. Yol yapımı. Taş ve mıcır ağırlıklı. Mesafe kısa. 20 ila 30 km aralığı. Mazot şantiyeye ait. Aylık beşbinlira net kazanç bırakıyor. 365 gün iş var sıkıntısız. Sabah gidecem akşam evimdeyim. Kendim kullanıcam aracı.120 bin bütçem var 85 i nakit kalanı kredi kullanılacak.bu işlerin içinden gelen tecrübeli arkadaşlardan bütçeme ve işe uygun araç tavsiyesi ve de bu işe girilip girilmeyeceği hakkındaki fikirlerini almak istiyorum. Saygılar

• aliegemertali A kullanıcısına yanıt
    madem akşamları evindesin bmc 1142-44 tavsiye ederim. hem uygun fiyatlı olur, hem modelli olur, hem parça-usta fiyatı olarak üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliegemertali

Arkadaşlar selamünaleyküm.Araç şantiye işinde kullanılacak. Dorse havuz tipi olacak. Yol yapımı. Taş ve mıcır ağırlıklı. Mesafe kısa. 20 ila 30 km aralığı. Mazot şantiyeye ait. Aylık beşbinlira net kazanç bırakıyor. 365 gün iş var sıkıntısız. Sabah gidecem akşam evimdeyim. Kendim kullanıcam aracı.120 bin bütçem var 85 i nakit kalanı kredi kullanılacak.bu işlerin içinden gelen tecrübeli arkadaşlardan bütçeme ve işe uygun araç tavsiyesi ve de bu işe girilip girilmeyeceği hakkındaki fikirlerini almak istiyorum. Saygılar

Hocam 2004 2005 Model Mercedes Axor 1840 Tavsiye Ederim BMC nin Sıkıntısı Çok Olur Parça Sorunu Olur Arıza Verirce Masraflı Olur
    95.000 TL Civarında 2004 Model Araçlar
  • 
Sayfa: önceki 19361937193819391940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.