Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1936. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.996.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoNaNıMcı

BMC den haber vereyim BMC nisan sonu mayıs ortası gibi yeni kupa araçları üretmeye başlayacakmış bilgiyi direk ana bayiden aldık hadi hayırlısı şuanda eski tip 827 ler sıfır olarak alınabiliyor.

gelsin gelsinde bi görelim 2013 başlarından beri gelicekte gelicek inişler çıkışlar mahvettiler firma'yı yeni kabin fuar'da tanıtılsın ilk gün görmeye gidicem .
  • Yeni BMC'yi beklerken bir atak ta Pi Makina'dan geldi..
    Biraz esintili ama gösterişli bir araç, 440 beygirlik!
    Pi Makina'nın yeni çekicisi 18.440.
    (resim eklemede sorun oldu!)
  • pi makine'nin yeni kamyonu scania'ya çok benzemiş.

http://pimakina.com.tr/haberler/213-komatek-2015-fuari-pimakina
  • Selamun Aleykum arkadaşlar..
    Harfiyat tırı kullanan varmı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı sürüşler diliyorum ve soruma geçiyorum elimizde takograf kağıdı sallarsak kamyoncular tırcılar durup bizi araçlarına alıp gideceğimiz yere kadar götrüyormuş bu doğrumu ne kadar doğru geçen yaptığım bir otostopla taksisiyle duran bir kamyon şoförü söyledi bunu kara taşımacıları arasında bir sırmış böyle bir durum varmı yoksa dayı benimi yedi
  • edıfıce E kullanıcısına yanıt
    ilk defa sizden duyuyorum bunu. herhalde bu şekilde duran kamyoncunun o an için takograf kağıdı bitmiş olup o yüzden durmuş olabilir. kamyoncular tırcılar içinde ne kadar iyiler olsa da kötüleri de vardır. kimisi arabasına alır, benzinlikte lokantada yemek çay söyler. kimisi de hiç ardına bile bakmadan geçer. muhtemelen dayı kafa bulmuş sizinle. kamyoncular çok kafa adamlar vesselam
  • SCANIA’NIN EFSANEVİ 8x2 KIRKAYAK MODELİ yeniden satışa sunulmuş streamline modeli
    R- ve G- kabin seçenekleri ile sunulan 8x2’de, retarder, disk frenler, hillhold, opticruise, 4 noktadan havalı kabin süspansiyonu, havalı arka süspansiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit, konforlu geniş yatak, Klima, deri direksiyon, 600 lt alüminyum yakıt tankı, filo takip sistemi gibi önemli teknik özellikleri mevcut.

kaynak:http://www.scania.com.t...-modeli-geri-dondu.aspx

not: resim sahibinden.com sitesinden alıntıdır. 2015 scania streamline R440 8x2 kırkayak Satışa sunulmuş....

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 7 Ağustos 2015; 13:39:58 >
  • Bu konuyu yıllarca ne merakla takip ederdim şimdi yeller esiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah güzel istanbul kullanıcısına yanıt
    evet hocam maalesef öyle oldu. elemanlar artık eskisi gibi takılmıyor herhalde foruma...
  • forumun en hareketli gruplarından biriydi . Ne olduda söndü anlamadım ilk çıkan kamyonlar fuarlardan fotoğraflar manzaralar hepsi geride kaldı gibi ...
  • Merhabalar arkadaşlar,

Foruma yeni üye oldum, ve Ford cargo 1846 almak istiyorum damper işi için. Yakıt konusunda axor muaddili yaktığını söylediler. Sizden ricam bu aracı kullananlar problemleri var mı? pahalı parça, bakım maliyetleri veya diğerleri. 2. el piyasasının da yavaş olduğunu görüyorum ancak FOrd iyi imkanlar ve krediler sağlamasından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum.
    saygılar sunarım
  • kamyoncu03 K kullanıcısına yanıt
    Bence bulaşma ford a kardeşim
    36 ay sonra 40000 euroya alıyor geriyo vs deymez
    Yerli üretim işte ne bekliyorsunki herşeyinden çalmışlar işte ucuza mal etmek için ayrıca sanki
    Millet tır hayatında görmemişte yıl 2015 olmuş euro 5 arbamı olurmuş türke ne verirsen yerler mantığıyla koç un türk milletine kazığıdır bu fordlar onu alıcağına biraz beklemeni tavsiye ederim yeni bmc yide değerlendir en azından koç kazığı yemezsin diyorum çünkü bmcnin argesinde arkadaşım var ve onun bana ilettiklerine göre manla strales karışımı bir kabine sahip ve içinin her yeri dolap ve ortaya masa kur yemek ye diyor tam sürücü arabası oldu diyor inette yeni bmc diye arattır benekli kırmız olarak mevcut bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

Bence bulaşma ford a kardeşim
    36 ay sonra 40000 euroya alıyor geriyo vs deymez
    Yerli üretim işte ne bekliyorsunki herşeyinden çalmışlar işte ucuza mal etmek için ayrıca sanki
    Millet tır hayatında görmemişte yıl 2015 olmuş euro 5 arbamı olurmuş türke ne verirsen yerler mantığıyla koç un türk milletine kazığıdır bu fordlar onu alıcağına biraz beklemeni tavsiye ederim yeni bmc yide değerlendir en azından koç kazığı yemezsin diyorum çünkü bmcnin argesinde arkadaşım var ve onun bana ilettiklerine göre manla strales karışımı bir kabine sahip ve içinin her yeri dolap ve ortaya masa kur yemek ye diyor tam sürücü arabası oldu diyor inette yeni bmc diye arattır benekli kırmız olarak mevcut bakabilirsin

Selamun Aleyküm hocam selamlar BMC' nin yeni kabini ne zaman çıkıyor vaziyetler ne o BMC' deki arkadaşınla konuşup biraz malumat yazarsan sevinirim bende İzmirde İZULAŞ şoförüyüm, her fabrika önünden geçtiğimde içim kan ağlıyor durumlar nasıl biraz bilgi..
    bizde 2 adet var 1846t. yakıt konusunda mercedes ile aynı hatta daha az yakıyor. kimse kusura bakmasın biri 400 hp diğeri 460 hp. 400 ile 460 hp'nin 26 ton yük ile yol performansı bir olamaz. biri rampayı 2 ile çıkarken diğeri 4 ile çıkar. bu da hem zamandan tasarruf hemde daha az yorgunluk demek. aynı hız ve aynı yükle mesela adanaya gider ama mercedes yakıtı fazla yakar. haa mercedese 10 no yağ vb. koyarsan tabi az yakar. ford'a 10 no yağ vb. koymak cesaret işi. mercedes piyasa olarak pek değer kaybetmiyor ama 10 senedir aynı kabini kullanıyor yeni mercedesi getirmiyor. ancak şöyle birşey de var. mesela biz 2010 yılında yanlış hatırlamıyorsam 112 bin tl'ye 1838T aldık 2013 yılında 500 bin km'de 105 bin tl'ye aldığımız bayiiye sattık. 1846T aldık. şoför kullanacaksa 1846T alınır ama kendin kullanacaksan ve konfor arıyorsan pek önermem.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyle pek bir problem görünmüyor kullanım olarak ancak değer kaybı ve hızlı 2. el piyasasıda önem verdiğim bir durum. Fordun da 1846 yı neden hala euro üzerinden sattığını anlamış da değilim. Cevabın için teşekkür ederim.
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    Önecelikle teşekkür ederim cevabınız için,
    BMC konusunda en büyük problemim cok fazla yorması idi beni 1142 kullandım, 1840 a nazaran 2-3 puanlık fazla tüketimi haricinde frenleri, gücü vs çok iyi idi. Yorgunluk konusunu çözmeleri gerekmekte BMC nin kabinde. BMC nin ne zaman çıkacağı husuunda bilgi verirseniz de sevinirim.
    bu konuda benimde bilgim yok. internette bir haberde yok bu durum muhtemelen yakın tarihte çıkmayacağını gösteriyor hocam.
  • Forumdaşlar aralık ayında showroomlarda olucakmış lakin satışı ise 2016 başında yapılacammış
    Daha detaylı bilgi verilmesi yasakmış sizde bu yazdıklarımdan haberdar değilsiniz ona göre
    Arge nin dışında başka bölüme dahi göstermiyorlarmış fabrikada
    Bence acele etmeyin derim
    Euro baz alınıyor çünkü en ufakzarar etmek istemediklerinden euro kurları yükselişte olduğu için ve bu değerden satışlar gerçeleştirildiği için kur yükselişi sağlıyor ve durduğu yerde amcamlar kar sağlıyorlar hep ali cengiz oyunları yani
    1846t çekicilerin sağ kapı açma kolunun orda barkodlu etikette 1846t tracktor yazıyor yurt dışından motorlar gelirken işte bu kadar vergiden muaf geliyor burda montajlanip 1846t truck oluyor köklüyorlar milletimize
    Adaletmi bu bu işlerin içinde olduğum için bu düzenleri gördükçe zenginlerin neden bukadar zengin garibanların neden gariban kaldıklarını daha iyi anlar oldum helalimden evime ekmek götürebiliyorsam bu bana gönül rahatlığı veriyor
  • 1846T'den de, yeni BMC'den de çok uzak kaldık. :)

Kısmet olursa artık sizlerleyim.
  • BmCpRo827 kullanıcısına yanıt
    hocam yardımınıza ihtiyacım var sizi görünce aklıma geldi. sanırım sizde toyota corolla vardı. bizde 2015 model 0 km corolla dizel otomatik aldık. arabanın camları ve aynaları anahtardan kapanmıyor. aracın içindeki düğmeler vasıtası ile kapanıyor. servis bunları modül yardımı ile otomatik yapıyor ama 350-400 tl para istiyor. bende kızdım yaptırmadım. Çin'den cam ve ayna kapama modülünü toplam 170 tl'ye aldım. büyük ihtimalle servisin taktığın modüllerle aynı. maalesef servisler düdüklemeye adam arıyor. bunları servise götürsem büyük ihtimalle benden almadın diye takmaz. bu modülleri nerede taktırabiliriz hocam sizin tanıdığınız sağlam bir oto elektrikçi var mı bandırma, karacabey, mustafakemalpaşa civarında...
  • 
Sayfa: önceki 19341935193619371938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.