Şimdi Ara

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.075
Cevap
7
Favori
51.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Ocak 2005 de ilk üyeliği almışım. 14 yıl olmuş ve neredeyse her gün girerim donanımhaber e. Tabi o zamanlar zebani csb leri ve troller yok gibi birşeydi. Zamanla her şey değişiyor. Bilgiye ulaşmak samanlıkta iğne aramak gibi. Yine de donanımhaber halen en kaliteli forum sitesidir.
  • 25 Şubat 2007

Ne zamandır şifremi unutmuştum mesaj da atamıyordum sadece geziniyordum forumu.
  • 04-04-2006

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd 2800+ CPU Saati 2507.9 MHz (Gerçek: 1800 MHz, overclock: 39%)----CPU FSB 295.0 MHz (Gerçek: 200 MHz, overclock: 48%)----Asus K8N
    DIMM1: Samsung M3 68L3223FTN-CCC 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
    DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz)
    DIMM3 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
    3-6-6-15 (CL-RCD-RP-RAS)
    Samsung 80 GB 7200rpm sata

2007
  • 01.01.2011

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dinazorlar demeyiniz. Dinazorların nesli tükenmiş olsaydı sen bu mesajı yazamazdın senin foruma katılış tarihin 2003 yahu.

Rütbeye bakar her şey, Binbaşı veya Yarbay ise yaşça da büyüktür. Nokta. Ve dinazor filan da değillerdir olsa olsa Tarkan veya Özcan Deniz, Mustafa Sandal yaşındadırlar. Onlar ne kadar dinazor veya yaşlı ise biz de o kadar yaşlıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 15 Ocak 2019; 17:37:14 >
  • Benim de o zamanlardı daha kimse bilmez bu kadar popüler değildi :)

• Bu tip konular hep Konu Dışında olduğu ve Konu dışının kendine göre bir kitlesi olduğu için sanırım bizleri kimse hatırlamıyor
  • Katılım zamanı: 31 Ekim 2006 miş benim de. Hiç dikkat etmemiştim, uzun süre olduğunu biliyordum fakat 13 yıl bir hayli uzun süre. Bilhassa bizim yaş grubumuza göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 15 Ocak 2019; 17:48:27 >
  • Katılım zamanı: 28 Ağustos 2006 saygılar
  • selam gençler. hey gidi günler be. ne fink atardık buralarda. sabah ayrı olay akşam ayrı olay. olaylar olaylarrr
  • Katılım zamanı: 9 Ağustos 2003
    eskiden buralar donanımdı,teknolojiydi,bilgiydi,ilgiydi
  • 25 Eylül 2007

O tarihten önce çalıştığım köyde internet ne arardı zaten ?

Telefon bir tek orada çekiyor diye , gece mezarlıkta dolanırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

26 Eylül 2004
    bu telefonun kıymeti bilinmedi
    bir de şunun;

13 yıl olmuş üye olalı. Var mı hala o zamandan olanlar.

• 2006

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Bu tip konular hep Konu Dışında olduğu ve Konu dışının kendine göre bir kitlesi olduğu için sanırım bizleri kimse hatırlamıyor
    Hatirlamazmiyim hocam ,musavir vardı fatih vardı,kaan2001 daha bir sürü üye eskiden ne incelemeler yapardık faydalı olurdu ama artik eski tad yok eskiler eli ayağı çekti yeniler zaten genelde gereksiz egolu ve maalesef bilgisiz ve ben haklıyım havasında oldugundan insanın foruma yazası bile gelmiyor.

Ayrıca evet biz daha cok dahili bileşenlerde olduğumuzdan bizi çok kişini n bilmemesi normal.

• yıl 2008 daha öncesiinden de baya takipteydim birşey soramk için üye olduk oluş o oluş, tabi evde net yok o kadar zengin değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Katılım zamanı: 9 Ağustos 2003
    eskiden buralar donanımdı,teknolojiydi,bilgiydi,ilgiydi
    O zamanlar biz yaziyorduk da ondan. Artik yazmiyoruz, cunku ne okuyan yazilani anlamak icin okuyor, ne de yazan vaktini harcayip birseyler anlatmak istiyor insanlara. Artik herkes herseyi bildigini saniyor, farkli fikirlerde olanlara hakaret ediliyor, bu adam ne demek istiyor filan diyen cok az insan kalmis. Kullanicilarin cikarina yazi yaziyorsun, birileri cikip salak salak seyler yaziyor altina, bir yazana bakiyorsun adam mi diye, bir yazdigina. Sonra cevap bile vermiyorsun. Hersey oyle basliyor. Bir noktadan sonra muhatap bile olmamak icin yazi yazmiyorsun, bildiklerin, tecrubelerin filan hep sana kaliyor, insanlara zerre faydan dokunamiyor oyle olunca. Eh madem bunu istiyor forumdakiler, so be it.

Ha bu arada Katilim Zamani: 28 Subat 2001

• 2012

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.