Şimdi Ara

130 Cap Bagdat + Constantin 15d SkySrO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
8.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay mokoko. Senin.VipSrO serverında oynuyordum baya önce. Ninares nicki charım vardı 70 80 Tl para yatırıp 13dg item almıştım sonra serveri kapatıp başka server açtın ne para verdin ne item...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VipSrO 3 senedir aynı datalarla oynanmaktadır ve halen açıktır.. Eski sistem serverden bahsediyorsanız değişiklik yaparken oyunculara 15 gün içinde ödeme bildirimlerini tekrar doldurmaları halinde yeniden yükleme yapılacağını da yazmıştık.. 3 sene sonra bunu yazmanız hayret doğrusu.. Demekki daha önceden bırakıp gitmişsiniz :)
    Oyuna bir girin belki char ve itemleriniz duruyordur.. 3 senedir değişiklik yapılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 9 Mayıs 2014; 18:51:37 >
  • Sen bakamaz mısın ona göre başlarım valla. Warrior Cleric chardı. 13dg 2h sword almıştım 70 tlmiydi neydi. Çektiğim silklerde cabası... Duruyorsa gelirim boşu boşuna 1.5 gb download yapmak istemiyorum

Edit:http://www.vipsro.com/index.php?islem=karakter&name=Ninares Bu sanırım item falan görünmüyor. 14dg gelmiş o zaman 70tl verip aldığım 13dg çöp olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Chimaera -- 10 Mayıs 2014; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negat1ve

Sen bakamaz mısın ona göre başlarım valla. Warrior Cleric chardı. 13dg 2h sword almıştım 70 tlmiydi neydi. Çektiğim silklerde cabası... Duruyorsa gelirim boşu boşuna 1.5 gb download yapmak istemiyorum

Edit:http://www.vipsro.com/index.php?islem=karakter&name=Ninares Bu sanırım item falan görünmüyor. 14dg gelmiş o zaman 70tl verip aldığım 13dg çöp olmuş?

Arkadaşım 2,5 sene sonra mı charın aklına geldi ? Biz serveri değiştirirken duyurumuzu yaptık ve ödemeleri de yeniden yükledik. Sanırım sen zaten oyunu bıraktığın için haberdar olmadın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Sen bakamaz mısın ona göre başlarım valla. Warrior Cleric chardı. 13dg 2h sword almıştım 70 tlmiydi neydi. Çektiğim silklerde cabası... Duruyorsa gelirim boşu boşuna 1.5 gb download yapmak istemiyorum

Arkadaşım 2,5 sene sonra mı charın aklına geldi ? Biz serveri değiştirirken duyurumuzu yaptık ve ödemeleri de yeniden yükledik. Sanırım sen zaten oyunu bıraktığın için haberdar olmadın..

Yoo bırakmadım. Vipsroyu kapatıp yerine başka server açtın orda silk verdin server çok kötüydü kimse oynamayınca bıraktık sende sonra kapattıydın herhalde...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Yoo bırakmadım. Vipsroyu kapatıp yerine başka server açtın orda silk verdin server çok kötüydü kimse oynamayınca bıraktık sende sonra kapattıydın herhalde...

VipSrO 15 Ekim 2011 tarihininden bu yana 7/24 açıktır.. 2011 yılında yeni pvp server dosyalarının ilk çıkmaya başladığında dosyalarda bug olması, düzeltecek kimsenin bulunmaması gayet normal.. Bizde o zamanlar bulduğumuz dosyalarla açtık. Evet çok bug vardı ama zamanla buglar düzeltildi, işten anlayan kişiler yetişti ve bu günlere gelindi.. Şuan oynanan VipSrO dosyaları 2,5 senedir değişmemiştir.. Yani 2,5 sene önce açılan charlar hala oyundadır..

Bilginize

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.