Şimdi Ara

130 Cap Bagdat + Constantin 15d SkySrO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

GOLD rate düşürülerek kervana karşı olsam da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sp için 80'likleri beklemek yerine birkaç görevin verdiği SP miktarı 20k gibi olursa SP sıkıntısına çözüm olabilir. Veya herkese. 300k SP verilebilir. SP gerekince işler karışıyor. Çünkü 2-3k SP birikiyor 40lv civarında. Hadi 9 gap Vs desek 5k birikir. O kadar biriktirmek bayağı zaman alır.

İnventory görevleri de kolaylaştırılsa fena olmaz.

Oyuncuda para olursa kervan çekmez. Adı üstünde silkroad ipek yolu ticareti..
    500k SP verdiğimizde zaten herkese veririz. Yeniler alıp eskiler alamazsa olmaz.. Diğer değişiklikler için teknik arkadaşlardan son durumu yani media güncelleme vs bekliyorum. Son durumu bir görelim ona göre ilaveler yaparız..
    Bu geceki en son tartışma 80 cap da son degree 8d mi kalsın yoksa 81 chest 80 levelde giydirilip 9d mi olsundu.. bu konuyu tartışmaya açsam ne dersiniz ?

8dg bence güzel ama 9dg sox olmayacaksa 9dg olmasında sakınca yok. Ama yine de diğer oyunculara da danışmak lazım. Sp işi en kısa zamanda olursa iyi olur. Bottan hızlı olsam da hedefimin çok altında kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500k SP yeni açılış charlarına eklenmiş ve mevcut oyuncuların SP miktarı otomatik olarak 500k artırılmıştır..
    8d 9d olayını server 4x4 açıldığında tekrar konuşmak lazım.. Şimdi 8d olursa 9d silahları NPC den kaldırmak lazım.. Yok dursun deniyorsa bu seferde 9d silahlara 8d itemler zayıf kalacak.. En iyisi biraz bekleyip karar vermek.. Nasılsa 9d stoneler NPC de yok..İtem satışı yapmayacağımız için moblardan düşen itemler olacak.. Bu durumda sox itemler moblarda.. 64 sun düşüren bir oyuncu otomatikman 79 silaha kavuşacak buda dengeyi bozmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 31 Ağustos 2013; 1:06:03 >
  • Oyunda değişiklik olmasını isteyen veya öneren müşteri/oyunculara 'Ergen' diye mi hitap ediyorsunuz? Çok şaşırdım şahsen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Kale savaşı olması şart bence

Sadece Bandit kalesini ve HP si düşürülmüş ROC ekleyeceğiz..Ancak roc mountainde başka mob olmayacak.sadece roc düşecek

bandit çok karışık jangan daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Oyunda değişiklik olmasını isteyen veya öneren müşteri/oyunculara 'Ergen' diye mi hitap ediyorsunuz? Çok şaşırdım şahsen.

Ergen, yeni yeni çocukluktan çıkan, kişiliği tam oturmayan çağdaki kişilere karşı kullanılan genel bir terim.. Kurduğumuz server 2004,2005 yıllarına ait. Dolayısıyle o yıllarda doğan çocuklar bugun sw de oynamaya başlayan ama silkroad'ın ortalığa düştüğü döneme denk gelipte neredeyse oyuncu toplamak için herşeyi free dağıtıp 1 ay sonra kapanan sw lere alışan kişiler.
    Oysa bizim amacımız orjinalini oynayıpta akşam işten gelince oyuna girip kendini 1-2 saatliğine 10 yıl geriye götürmek isteyenler için..
    Ergenler derken bugün free serverlere alışıpta GM silk ver, GM item ver, GM kas beni diyenleri dikkate almadığımız belirtmek içindi.
    Bu sizi neden üzdü anlamadım.. Eğer onların istediği değişiklikleri yapmış olsaydık oyunun genlerini bozmuş olurduk.. Free silk isteyen diğer 120 cap serverimizde oynayabilir. Ama burası orjinal haline sadık kalacak..
    Şimdi size şunu sorarım: Bu genç kuşağın istediklerini versek, siz eski bir oyuncu olarak gelipte bu sw de oynamak ister misiniz ?
    Az önce açılış charlarına ve herkese 500k SP verdim 20 online oyuncudan 15i teşekkür ederken 5 player itiraz etti. Biz emek vermek istiyoruz diye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 31 Ağustos 2013; 1:42:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Oyunda değişiklik olmasını isteyen veya öneren müşteri/oyunculara 'Ergen' diye mi hitap ediyorsunuz? Çok şaşırdım şahsen.

Ergen, yeni yeni çocukluktan çıkan, kişiliği tam oturmayan çağdaki kişilere karşı kullanılan genel bir terim.. Kurduğumuz server 2004,2005 yıllarına ait. Dolayısıyle o yıllarda doğan çocuklar bugun sw de oynamaya başlayan ama silkroad'ın ortalığa düştüğü döneme denk gelipte neredeyse oyuncu toplamak için herşeyi free dağıtıp 1 ay sonra kapanan sw lere alışan kişiler.
    Oysa bizim amacımız orjinalini oynayıpta akşam işten gelince oyuna girip kendini 1-2 saatliğine 10 yıl geriye götürmek isteyenler için..
    Ergenler derken bugün free serverlere alışıpta GM silk ver, GM item ver, GM kas beni diyenleri dikkate almadığımız belirtmek içindi.
    Bu sizi neden üzdü anlamadım.. Eğer onların istediği değişiklikleri yapmış olsaydık oyunun genlerini bozmuş olurduk.. Free silk isteyen diğer 120 cap serverimizde oynayabilir. Ama burası orjinal haline sadık kalacak..
    Şimdi size şunu sorarım: Bu genç kuşağın istediklerini versek, siz eski bir oyuncu olarak gelipte bu sw de oynamak ister misiniz ?
    Az önce açılış charlarına ve herkese 500k SP verdim 20 online oyuncudan 15i teşekkür ederken 5 player itiraz etti. Biz emek vermek istiyoruz diye....

Ergen'in ne olduğunu çok iyi biliyorum. Sadece oyuncularınıza bu şekilde hitap etmenize şaşırdım. Tabii ki, herkesin dediği değişiklikleri yapmak zorunda değilsiniz, olumsuz yaklaşırsanız ve bunu dile getirirsiniz. Sizin bunu daha iyi bilmeniz lazım, oyunu açmadan önce bir kalıp oluşturursunuz, ona göre hareket edersiniz. Haa nedir? Tabii ki, önerilere açık olabilirsiniz. Ama bu öneriler illaki değişikliğe sebep olacak diye bir şey yok.

Neyse konuyu fazla uzatmadan, bende oyunu indirdim biraz zaman geçirmek için. Ara ara canım sıkılırken girip oynayacağım. Şimdiden kolay gelsin.

• Ben orda şunu demek istedim. Biz eski oyuncularız, silkroadın ilk zamanlarını iyi biliriz.. O günleri tekrar yaşatmak için çoluk çocuğun önerilerini ki bunlarda zaten bellidir yukarıda da yazdım onları dikkate almayacağız..
    SW ye hoş geldiniz.. Umarım sizi de 10 yıl öncesine götürürüz.. 1-2 gün müsade ederseniz istediğimiz bütün değişiklikleri oyuna yansıtmış olacağız..
  • Login kısmında o balık duruyor mu o balıkk özlemişim o sazanı .:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryen

Login kısmında o balık duruyor mu o balıkk özlemişim o sazanı .:))

Özlediğiniz bu mu ?
    http://www.youtube.com/watch?v=FFWNtZwGpik
  • su anda online sayısı kac ogrenebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

su anda online sayısı kac ogrenebilir miyim

Server Çarşamba günü açıldı ve henüz tam olarak bitmedi. 80 level olan oyuncumuz da yok.. Saatlere göre 15-30 onlinemiz olmaya başladı..
  • Bizim guildte 3-4 online olmaya başladı. Ama kervan, thief, hunter, pvp falan kimsenin umrumda değil. Millet bir an önce level atlayıp set dizme derdinde. Sox itemlerin kervan yolu ile kazanılması bence güzel bir fikir. Bknz:BackTo80s(ayın 2'sinde açılacak) Çoğunluk botun ingilizcesini bulup bot kullanma derdinde. Hotan'daki stone npc'sinden alınan stonelar da ışınlanınca başka çıkıyor. Kalkana br taşı aldım basmaya çalışıyorum uyumlu değil diyor. Dw'e ışınlandım bir de baktım air taşı olmuş. Giden goldlara yazık oldu. Alchermy düşük düşük de alınan taşın boşa gitmesi daha kötü. İsyutaru'yu kestik bugün ama zerre exp gelmedi. Ha, hoş yanındaki eliteleri keserken 2lv atladım

• quote:

Bizim guildte 3-4 online olmaya başladı. Ama kervan, thief, hunter, pvp falan kimsenin umrumda değil. Millet bir an önce level atlayıp set dizme derdinde. Sox itemlerin kervan yolu ile kazanılması bence güzel bir fikir. Bknz:BackTo80s(ayın 2'sinde açılacak) Çoğunluk botun ingilizcesini bulup bot kullanma derdinde. Hotan'daki stone npc'sinden alınan stonelar da ışınlanınca başka çıkıyor. Kalkana br taşı aldım basmaya çalışıyorum uyumlu değil diyor. Dw'e ışınlandım bir de baktım air taşı olmuş. Giden goldlara yazık oldu. Alchermy düşük düşük de alınan taşın boşa gitmesi daha kötü. İsyutaru'yu kestik bugün ama zerre exp gelmedi. Ha, hoş yanındaki eliteleri keserken 2lv atladım

NPC stone itemleri sorun değil düzeltiriz.. Bunlar sonradan eklenen itemler. Kodlarda yanlışlık olabilir. Önemli olan oyunun genlerinde sorun olmaması :)

• Mokok0 kullanıcısına yanıt
    SW gitti. Ne site ne oyun açılıyor. Açıklama falan da yok. Ne zaman düzelir?
  • quote:

SW gitti. Ne site ne oyun açılıyor. Açıklama falan da yok. Ne zaman düzelir?

server açılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 1 Eylül 2013; 18:55:31 >
  • Server açılmıştır. Aksaklık için özür dileriz..
  • Eski haliyle yani kaldığımız yerden devam mı yoksa sıfırdan mı başlayacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eski haliyle yani kaldığımız yerden devam mı yoksa sıfırdan mı başlayacağız?

Oyun açıldı bir kere sıfırdan başlatmak olmaz. Artık köklü değişiklikler yapılmaz..
    Ayrıca NPCde bulunan weapon elx çeşitlerini kaldırsak oyundan toplansa nasıl olur ?
  • Mokok0 kullanıcısına yanıt
    Olur. Elixir zaten sıkıntı değil. Sadece üst üste koyulması iyi olur. Potlar 100, elixirler de 50şer tane stacklense yeterli olur. Daha fazla stacklenmesine de hayır demeyiz

Server şu anda bom boş. 1pt ancak doldurduk. Toplasanız 20 kişi var. Biraz sıkıyor bu hali. Yarın daha kalabalık olur diye düşünüyorum. 69 yapıp çıktım. 70 üzeri kasmayı kolaylaştıracak bir şey gerekebilir.
  • Şuan yapmayı düşündüğüm değişiklikler
    Demon otomatik düşecek ama HP si lorddan biraz fazla olacak ROC mountainde başka mob çıkmayacak. Demon ile 80 levele biraz daha hızlı ulaşılabilir
    81 level chest 80 levelde giyilecek ve son degree itemler 9d olacak soxlar yine moblardan düşecek 9d stoneler NPC ye konacak ve NPCden weapon,shield ve acc elx ler kaldırılacak. Böylece elx lerden moblardan toplanıp stallarda satılarak ticaret geliştirilecek
    skill mastery 300/300 yapılacak
    Ne dersiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.