Şimdi Ara

130 Cap Bagdat + Constantin 15d SkySrO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece silk satışı yapılacaktır ancak media ve site düzenlememiz devam ediyor. Birkaç saat içerisinde herşey bitmiş olacak..
  • Mokok0 kullanıcısına yanıt
    kredi kartıyla alım umarım yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: __smyrna__

kredi kartıyla alım umarım yaparsınız

Paypal yada Sonteklif sitesi üzerinden alabilirsiniz..
    site üzerinden hala giriş yapamıyorum ve ürün satın al linki çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: __smyrna__

site üzerinden hala giriş yapamıyorum ve ürün satın al linki çalışmıyor

Server DB çok eski olduğu için günümüzün hazır siteleri çalışmıyor. Özel edit gerektiriyor.. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çalışıyoruz.. Şuan oyunda herhangi bir sorun yoktur..
    iyi eğlenceler dileriz
  • exp rateleri x5 den x6 ya (pt x8) yükseltilmiştir..
  • Güzel gözüküyor. Ama sp rate'i arttırıp exp rate'i 10x olarak ayarlarsanız daha güzel olur. Yoksa sp farm yaparken delirir yeni nesil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Güzel gözüküyor. Ama sp rate'i arttırıp exp rate'i 10x olarak ayarlarsanız daha güzel olur. Yoksa sp farm yaparken delirir yeni nesil.

bugün bir güncelleme yaptık ve orjinali sevenler son derece memnun.. Ergen takımı ise oyunun bu halini bilmedikleri için yine isyanlardalar :)
    Fakat kurarken aklıma gelmeyen birtakım özellikler sw de yok.. Mesela unique keserken vs "V" tuşu çalışmıyor.. oto-pot sistemi yok ve skill mastery şuan 240.. kalsın mı yoksa 300 yapıp force açtıralım mı karar veremedim..
    Mastery 300 yapması sorun değil ama oto-pot ve V tuşu canımı sıkıyor..
    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
    V tuşu vs çalışan sw bulabilirim ama onda da kervan sistemi yeni. Bizim asıl amacımız eski kervan sistemiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Güzel gözüküyor. Ama sp rate'i arttırıp exp rate'i 10x olarak ayarlarsanız daha güzel olur. Yoksa sp farm yaparken delirir yeni nesil.

bugün bir güncelleme yaptık ve orjinali sevenler son derece memnun.. Ergen takımı ise oyunun bu halini bilmedikleri için yine isyanlardalar :)
    Fakat kurarken aklıma gelmeyen birtakım özellikler sw de yok.. Mesela unique keserken vs "V" tuşu çalışmıyor.. oto-pot sistemi yok ve skill mastery şuan 240.. kalsın mı yoksa 300 yapıp force açtıralım mı karar veremedim..
    V tuşu vs çalışan sw bulabilirim ama onda da kervan sistemi yeni. Bizim asıl amacımız eski kervan sistemiydi.

Exp kasmak değil ama SP kasmak biraz can sıkabiliyor. 2005'ten (yaz) beri sro oyununu bilen birisiyim. SP farm sıkıcı oluyor. Botsuz zevkle kasmak için SP rate artması iyi olur diye düşünüyorum. Skill master 300 olabilir v tuşu sorun değil ama auto pot iyi olur. O zaman da kervan sistemi gidecekse bu hali iyi derim. Tek eksik bence SP rate.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

Exp kasmak değil ama SP kasmak biraz can sıkabiliyor. 2005'ten (yaz) beri sro oyununu bilen birisiyim. SP farm sıkıcı oluyor. Botsuz zevkle kasmak için SP rate artması iyi olur diye düşünüyorum. Skill master 300 olabilir v tuşu sorun değil ama auto pot iyi olur. O zaman da kervan sistemi gidecekse bu hali iyi derim. Tek eksik bence SP rate.

açılışa 500k SP koyalım dedim ama gerçek oyuncular istemediler.. Zaten kasmak için burdayız diyorlar.. Tabi ergenler yine isyanlarda :)
    oto-pot için program bulup siteye ekledik o sorunu çözdük. V tuşuda dediğiniz gibi çok önemli değil..
    Skill mastery şuan 240.. istenirse yükselebilir sorun çıkmaz.. 300 olupta 240a düşürseydik sorun yaşardık...

• o sanırım benim. 500k lafı benden çıktı Nuker'in Glaive chara göre en az 100k daha fazla sp'ye ihtiyacı var.Nuker ya, kassın denebilir de saatte birkaç k'dan öteye geçilmiyor.2-3 gün fazladan sp biriktirmekle geçecek. SS Nuker 460-470k, Glaiver 360k sp istiyor. Ki bu 3x80lv Mastery için. 3x80+1x60 olursa fazladan birkaç bin daha eklenecek.

Öte yandan Falcon da Piyanist de bizim guildte. Piyanist'i sanırım tanıyorsunuz(70lv), Falcon da 37lv'di az evvel. Amaç bota koymaksa bir sürü server var. Botsuz, zevkli bir server aradığım için geldim, kapı yine bota dönüyor. Bota koy, bekle ki item düşsün, set dizilsin, sonra oyunun zevkini tatmaya başla. Böyle onlarca server var. Bu serverda bot kullanımı daha zahmetli olduğu için daha az bot kullanılır, bota ihtiyaç olmaz, eski günlerdeki gibi olur tahmin ederek geldim. Birçok kişi de bu sebeple gelmiştir diye düşünüyorum. 3 Job, eski sistem SRO özleyen old school oyuncular vardır diye düşünüyorum. Bot kullanılacaksa Just Road gibi aynı ratelere sahip birkaç sw hali hazırda var. 60lv'de gidip kervan kaçırmak, bir pt trader ile kervan çekmek, şehir kapılarına dayanan thiefleri kovalamak, bot kullananları 100 gold'a yüzükçüdeki yaratık ile öldürtmek, dw S gate'te kaç level olduğunu umursamadan pvp yapmayı özlediğim için geldim. Bot kullanıp sp kasmak için değil. Sp için görevler yapılabilir. 50-100 tane item toplayıp 4-5 haneli sp veren görevler olabilir. İlla başlangıçta sp verilsin demiyorum ama str charlar için sorun olmazken int charlar için oldukça zahmetli bir durum.

Bu arada elixirlerin üst üste konulması iyi olur.

• quote:

o sanırım benim. 500k lafı benden çıktı Nuker'in Glaive chara göre en az 100k daha fazla sp'ye ihtiyacı var.Nuker ya, kassın denebilir de saatte birkaç k'dan öteye geçilmiyor.2-3 gün fazladan sp biriktirmekle geçecek. SS Nuker 460-470k, Glaiver 360k sp istiyor. Ki bu 3x80lv Mastery için. 3x80+1x60 olursa fazladan birkaç bin daha eklenecek.

Öte yandan Falcon da Piyanist de bizim guildte. Piyanist'i sanırım tanıyorsunuz(70lv), Falcon da 37lv'di az evvel. Amaç bota koymaksa bir sürü server var. Botsuz, zevkli bir server aradığım için geldim, kapı yine bota dönüyor. Bota koy, bekle ki item düşsün, set dizilsin, sonra oyunun zevkini tatmaya başla. Böyle onlarca server var. Bu serverda bot kullanımı daha zahmetli olduğu için daha az bot kullanılır, bota ihtiyaç olmaz, eski günlerdeki gibi olur tahmin ederek geldim. Birçok kişi de bu sebeple gelmiştir diye düşünüyorum. 3 Job, eski sistem SRO özleyen old school oyuncular vardır diye düşünüyorum. Bot kullanılacaksa Just Road gibi aynı ratelere sahip birkaç sw hali hazırda var. 60lv'de gidip kervan kaçırmak, bir pt trader ile kervan çekmek, şehir kapılarına dayanan thiefleri kovalamak, bot kullananları 100 gold'a yüzükçüdeki yaratık ile öldürtmek, dw S gate'te kaç level olduğunu umursamadan pvp yapmayı özlediğim için geldim. Bot kullanıp sp kasmak için değil. Sp için görevler yapılabilir. 50-100 tane item toplayıp 4-5 haneli sp veren görevler olabilir. İlla başlangıçta sp verilsin demiyorum ama str charlar için sorun olmazken int charlar için oldukça zahmetli bir durum.

Bu arada elixirlerin üst üste konulması iyi olur.

Elx üste konma notunu aldım.. Düzenlemeler devam ediyor hepsi bittiğinde media ile birlikte eklenecek..
    500k SP olayını da takibe aldım. 80 maxlayan charlar olunca SP lerini sorup ona göre bir iyileştirme yapabiliriz.. Bot olayında ise evet kullanması zormuş.. Arzu edilirse botu tamamen yasaklayabiliriz. Tamam emek serveri, eski server ama fazlada sıkmak gerekmiyor. Millet zaten kasmaktan bunaldığı için pvp swlere kayıyor..
    3 gün oldu daha 80 maxlayan çıkmadı :) Birde bunun üstüne farm gelirse FF bir char 8-10 günü bulacak gibi..

• Kale savaşı olması şart bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Kale savaşı olması şart bence

Sadece Bandit kalesini ve HP si düşürülmüş ROC ekleyeceğiz..Ancak roc mountainde başka mob olmayacak.sadece roc düşecek
  • 80 olanlar ff olarak 80 olur. Nonstop lv kasıp 1-2 gap ile ff yapmak pek iş değil. 10 gün sürecekse 20 güne çıkar. Tabii bunu zamanla göreceğiz. Görev yaparak xp ve sp kasmak daha kullanışlı olur bence. Anket yapılabilir bu konuda.

Kale Savaşı'na hayır denmez ama job war benim daha çok ilgimi çekiyor. Youtube'daki Thieving 101 videosu ne demek istediğimi anlatır diye düşünüyorum. Bot kullanımı engelleyecek şekilde bir şeyler olmalı. Sibi Bot, mbotun yanından geçemez. Kasma konusunda da hiçbir Bot elime su dökemez. görev itemi toplamak için charı Botsuz kullanmak lazım. Çünkü Bot her şeyi topluyor. Ama git şu kadar Mob kes dersen Bot işini yapar. Sw'lar 3-4 hafta daha adam akıllı iş yapacak zira okullar açılacak 2 hafta sonra. Bu süreyi zevkli geçirmek isteyenler için güzel bir Server.

50 şer İtem toplanacak birkaç görev olsa ve %100 xp ile 10-15 kadar SP verse fena olmaz. Hem Bot engellenir hem de kasmak işkence halini almaz. Sox İtem için de job ile ilgili bir sistem getirilebilir. Sabah akşam Bot kurup Sox beklemek iş değil. Coin sistemi olursa joblara ilgi az olup, Bot ile Coin için uğraşmaya başlanacak.

Sp'e çok takmamın sebebi nuker Charlarda 45-50 arası 4 mastery açacak bir chara 20k,3 mastery açacak bir chara 15k SP gerekmesi. 8-9 gap ancak yetiyor. Saatte 5K kassam 5lv için 20-25 saat kasmam gerekecek. Günde kaç saat oynayacağım da o kadar SP biriktirip Char yapacağım sonra da Set dizeceğim? Server glaive Char kaynıyor. Sebebi belli. Str olması, hpsi yüksek olması, sağlam olması, az SP gerekmesi. O chara ss nuker kafa tutar. Onu da hazırlamak büyük zahmet. Olduğunda Str Char gibi dayanıklı oluyor ama zahmetli oluyor. Şahsen Bot kullanmak istemiyorum. Oldu olacak pvp'i de Bot yapsın, Kervanı da o çeksin. Bot tamamen yasaklansın demiyorum. Zorlandığımız, yorulduğumuz yerde bize yardımcı olsun diye lazım olacak elbet. Günde 3 saat hadi bilemedim 5 saat Char kasılır da 5lv için 20k gereken bir Char için hesaplayın kaç saat, kaç gün lazım.

Kervan ve job çok önemli olmalı. Bazı şeyler mesela Sox almak için belirli miktarda job puanı veya kestiğimiz thief Hunter Trader ile biriktirip elde edeceğimiz bir sistem olabilir. Mevcut serverlarda kolay kolay job göremezsiniz. Ya job cave için ya da aşırı düşük drop rate yüzünden kullanılır. Eski günlerdeki sebebi yerini başka bir şeye bıraktığı aşikâr.

Telefondan bu kadar yazabildim. Server gerçekten özlediğim şeylere sahip. Bırakmak istemiyorum ama Bot kullanımına yönlendirecek bir sistem olursa - ki şimdiki sistem bu- iş bırakmaya kadar gider. Yardım etmek ve fikirlerimi paylaşmak isterim.

Iyi akşamlar

• quote:

80 olanlar ff olarak 80 olur. Nonstop lv kasıp 1-2 gap ile ff yapmak pek iş değil. 10 gün sürecekse 20 güne çıkar. Tabii bunu zamanla göreceğiz. Görev yaparak xp ve sp kasmak daha kullanışlı olur bence. Anket yapılabilir bu konuda.

Kale Savaşı'na hayır denmez ama job war benim daha çok ilgimi çekiyor. Youtube'daki Thieving 101 videosu ne demek istediğimi anlatır diye düşünüyorum. Bot kullanımı engelleyecek şekilde bir şeyler olmalı. Sibi Bot, mbotun yanından geçemez. Kasma konusunda da hiçbir Bot elime su dökemez. görev itemi toplamak için charı Botsuz kullanmak lazım. Çünkü Bot her şeyi topluyor. Ama git şu kadar Mob kes dersen Bot işini yapar. Sw'lar 3-4 hafta daha adam akıllı iş yapacak zira okullar açılacak 2 hafta sonra. Bu süreyi zevkli geçirmek isteyenler için güzel bir Server.

50 şer İtem toplanacak birkaç görev olsa ve %100 xp ile 10-15 kadar SP verse fena olmaz. Hem Bot engellenir hem de kasmak işkence halini almaz. Sox İtem için de job ile ilgili bir sistem getirilebilir. Sabah akşam Bot kurup Sox beklemek iş değil. Coin sistemi olursa joblara ilgi az olup, Bot ile Coin için uğraşmaya başlanacak.

Sp'e çok takmamın sebebi nuker Charlarda 45-50 arası 4 mastery açacak bir chara 20k,3 mastery açacak bir chara 15k SP gerekmesi. 8-9 gap ancak yetiyor. Saatte 5K kassam 5lv için 20-25 saat kasmam gerekecek. Günde kaç saat oynayacağım da o kadar SP biriktirip Char yapacağım sonra da Set dizeceğim? Server glaive Char kaynıyor. Sebebi belli. Str olması, hpsi yüksek olması, sağlam olması, az SP gerekmesi. O chara ss nuker kafa tutar. Onu da hazırlamak büyük zahmet. Olduğunda Str Char gibi dayanıklı oluyor ama zahmetli oluyor. Şahsen Bot kullanmak istemiyorum. Oldu olacak pvp'i de Bot yapsın, Kervanı da o çeksin. Bot tamamen yasaklansın demiyorum. Zorlandığımız, yorulduğumuz yerde bize yardımcı olsun diye lazım olacak elbet. Günde 3 saat hadi bilemedim 5 saat Char kasılır da 5lv için 20k gereken bir Char için hesaplayın kaç saat, kaç gün lazım.

Kervan ve job çok önemli olmalı. Bazı şeyler mesela Sox almak için belirli miktarda job puanı veya kestiğimiz thief Hunter Trader ile biriktirip elde edeceğimiz bir sistem olabilir. Mevcut serverlarda kolay kolay job göremezsiniz. Ya job cave için ya da aşırı düşük drop rate yüzünden kullanılır. Eski günlerdeki sebebi yerini başka bir şeye bıraktığı aşikâr.

Telefondan bu kadar yazabildim. Server gerçekten özlediğim şeylere sahip. Bırakmak istemiyorum ama Bot kullanımına yönlendirecek bir sistem olursa - ki şimdiki sistem bu- iş bırakmaya kadar gider. Yardım etmek ve fikirlerimi paylaşmak isterim.

Iyi akşamlar

bota yönlendirmemek için zaten bu sabah gold rateleri x2 düşürüldü. şuan x3 ratede. Çünkü bota atıp gold toplatmayı biz de itemiyoruz.. Gold satma niyetimiz de yok. Amaç goldu kervandan kazandırmak... NPC Thief ve Hunterlere sox itemler eklenebilir ama böyle oluncada kervan sarılıyor ve bir köşeye gidilip orda thiefler çıksın diye bekleniyor. diğer sw mizde yapmıştım pek hoşuna gitmedi.. Yine de düşünülebilir.
    Özel görevler konusunda bir çalışma yapıyoruz ama db eski olduğu için kodlar eski sistem.. Belki o konuda da birşeyler olabilir..
    SW çocuklar sevmediği için online 15-20 player oluyor ki bunlarda seviyeli oyuncular.. 100-150 online yapalım yeter.. 2 günlük böyle bir sw de 20 sürekli online açılış için fena değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 30 Ağustos 2013; 22:05:26 >

Ara sıra dc ve oyuna girince skill barın sıfırlanması sorunu da var. Çözünürlük ve uyumluluktan dolayı da tam ekran olmuyor, yanlardan siyah boşluklar kalıyor. 34lv charımda 2 mastery(light ve bicheon) ancak sp yetişti ki 4-5k'lık sp farm yapmıştım. Yavaş yavaş Snow'u açmaya başladım. Sox için npc thiefler ve hunterlardan beklenti olmaması, diğer oyuncularla rekabete dayalı bir sistem olabilir. Hazırcı bir milletiz. Oyuncu hunter, thief kesince diyeceğim adam çift char açıp öyle yapar

Gold rate, kervan çekmeye itecek seviyede değil. Oyuncuyu sıkmaktan ziyade ucunda bir ödül olması daha iyi olur. 1* kervan 1 puan, 2* kervan 2 puan... 5* kervan 5 puan olsa ve atıyorum 10 puana Sos, 20 puana Som, 40 puana Sosun alınabilecek bir npc olsa herkes kervan çeker diye düşünüyorum.

• Oyun klasörü içerisine setting isimli boş bir klasör yaratırsanız skill bar sorunu çözülecektir.. Oyundan çıkarken skill bardaki skiller ve itemler olduğu gibi kalır.. Bu tip sw ye ait ip uçları burada açıklanıyor.

Ekran ayarında ben de sıkıntı yok. 19" monitör kullanıyorum ve tam ekran.. Eğer 120 cap başka sw de oynuyorsanız önce ChineSrO girin daha sonra diğerine girin sorun çıkmıyor..
    Gold oranı yüksek demek istediniz galiba.. Şuan x3.. İlk resette x2 indiririz..
    oto-pot ve V tuşu benim canımı sıkmıştı.. Oyunculardan bu konuda pek şikayet gelmediğine göre bence sorun olmaz.. Aslında oto-pot sistemli db bulduk ama kervan sistemi yeni sistem olduğu için kurmaktan vazgeçtik..

• GOLD rate düşürülerek kervana karşı olsam da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sp için 80'likleri beklemek yerine birkaç görevin verdiği SP miktarı 20k gibi olursa SP sıkıntısına çözüm olabilir. Veya herkese. 300k SP verilebilir. SP gerekince işler karışıyor. Çünkü 2-3k SP birikiyor 40lv civarında. Hadi 9 gap Vs desek 5k birikir. O kadar biriktirmek bayağı zaman alır.

İnventory görevleri de kolaylaştırılsa fena olmaz.

• quote:

GOLD rate düşürülerek kervana karşı olsam da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sp için 80'likleri beklemek yerine birkaç görevin verdiği SP miktarı 20k gibi olursa SP sıkıntısına çözüm olabilir. Veya herkese. 300k SP verilebilir. SP gerekince işler karışıyor. Çünkü 2-3k SP birikiyor 40lv civarında. Hadi 9 gap Vs desek 5k birikir. O kadar biriktirmek bayağı zaman alır.

İnventory görevleri de kolaylaştırılsa fena olmaz.

Oyuncuda para olursa kervan çekmez. Adı üstünde silkroad ipek yolu ticareti..
    500k SP verdiğimizde zaten herkese veririz. Yeniler alıp eskiler alamazsa olmaz.. Diğer değişiklikler için teknik arkadaşlardan son durumu yani media güncelleme vs bekliyorum. Son durumu bir görelim ona göre ilaveler yaparız..
    Bu geceki en son tartışma 80 cap da son degree 8d mi kalsın yoksa 81 chest 80 levelde giydirilip 9d mi olsundu.. bu konuyu tartışmaya açsam ne dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.