Şimdi Ara

130 Cap Bagdat + Constantin 15d SkySrO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mokok0

Şuan yapmayı düşündüğüm değişiklikler
    Demon otomatik düşecek ama HP si lorddan biraz fazla olacak ROC mountainde başka mob çıkmayacak. Demon ile 80 levele biraz daha hızlı ulaşılabilir
    81 level chest 80 levelde giyilecek ve son degree itemler 9d olacak soxlar yine moblardan düşecek 9d stoneler NPC ye konacak ve NPCden weapon,shield ve acc elx ler kaldırılacak. Böylece elx lerden moblardan toplanıp stallarda satılarak ticaret geliştirilecek
    skill mastery 300/300 yapılacak
    Ne dersiniz ?

Titan olursa olur. İsy bile 70-75 olanları zorluyor da... Skill mastery fena olmaz. Bir de şu stack işini hallederseniz çok güzel olacak.

Aklıma gelmişken yazayım. Hotan DW arası 5* öküz Kervanı 1m bırakıyor(muş). 2 3 İtem çıkarıp satmanın daha mantıklı olduğu konuşması geçti guildte. Her halde ilk Pvp 'İ de ben ve Sleepless yaptık. Yoksa kimsenin kasmayı bırakmaya niyeti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Şuan yapmayı düşündüğüm değişiklikler
    Demon otomatik düşecek ama HP si lorddan biraz fazla olacak ROC mountainde başka mob çıkmayacak. Demon ile 80 levele biraz daha hızlı ulaşılabilir
    81 level chest 80 levelde giyilecek ve son degree itemler 9d olacak soxlar yine moblardan düşecek 9d stoneler NPC ye konacak ve NPCden weapon,shield ve acc elx ler kaldırılacak. Böylece elx lerden moblardan toplanıp stallarda satılarak ticaret geliştirilecek
    skill mastery 300/300 yapılacak
    Ne dersiniz ?

Titan olursa olur. İsy bile 70-75 olanları zorluyor da... Skill mastery fena olmaz. Bir de şu stack işini hallederseniz çok güzel olacak.

Aklıma gelmişken yazayım. Hotan DW arası 5* öküz Kervanı 1m bırakıyor(muş). 2 3 İtem çıkarıp satmanın daha mantıklı olduğu konuşması geçti guildte. Her halde ilk Pvp 'İ de ben ve Sleepless yaptık. Yoksa kimsenin kasmayı bırakmaya niyeti yok.

Kervan ratesini artırmak kolay ancak thief ratesi biraz zor oluyor ama yine de aklımda bu konu. Birde şuan gold rate biraz yüksek. O yüzden kervan cazip gelmiyor... Weapon elx leride NPC den kaldırdığımızda artık bazıları stallarda weapon satacak, bazıları kervan çekecek yada soz item düşürmeye çalışacak.. 80 levele göre zevkli bir sw olacak gibi geliyor. elimizden geleni yapıyoruz :)

• Mokok0 kullanıcısına yanıt
    Biraz vur deyince öldürmüşsünüz. 2 mobtan toplam 800-2000 gold çıkıyor. Başka server olsa bu ne derdim ama bu server için normal sayılır. Pot parası çıkıyor iyi güzel. Ama Elixir ve item dropları da azalmış. Haliyle hem set dizmek hem de bir şeyler almak bayağı zorlayacak.Asgari ücret gibi olmuş. Karnın doyuyor ama ekstra bir şey almak bütçeyi zorluyor Kervanlara coin sistemi güzel olur. Hem para biriktiririz hem itemlerimizi dizebiliriz. Geçtim sox'u, normal itemi zor buluyoruz

Server biraz kalabalıklaşınca Taxi'ler Ecsro'daki gibi olur mu merak ediyorum

Taklamakan'a ışınlanma koyma şansımız var mı? Skill Mastery artacak mı?

Edit: Lafımı geri alıyorum. 143k topladım, 355k'lık pot harcadım.Harcadığım potun parası çıkmıyor. 200k zarar. 70-80 itemlerini almak mümkün değil. Kervan da 280k veriyor, 150k pota gidiyor. 130k kalıyor. Saatte 250k kâr. İtem de çıkmıyor. Önceden biriktirdiğim paradan yemeye başladım. Yoksa pot param bile çıkmıyor. En azından üstümüze giyecek item bulalım.

Edit2: 69'dan 71'e kadar kastım. Toplam 290k topladım(yerden çıkan tüm goldlar) 0(sıfır) item 2 tane elix acc.Buna karşın en az 650k'lık pot harcadım.Acaba item drop rate 0 mı? Çünkü iSro'da bile bu kadar mob kesince item düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 2 Eylül 2013; 14:59:00 >

• İndirip geliyorum bende bakalım nasılmış : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 2 Eylül 2013; 19:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

İndirip geliyorum bende bakalım nasılmış : )

Bekleriz.. :)
  • Oyuna başladım WoooP nickiyle kasma tekliflerine hayır demem : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Oyuna başladım WoooP nickiyle kasma tekliflerine hayır demem : )

Server yeni açıldı 80 leveller yeni ortaya çıkıyor.. Parti kuruyorlar girebilirsiniz.
  • Bugün demon denemesinden (stat) sonra atılan restart haricinde rateler ile ilgili bir şey var mı? Item ve elix böyle devam edecekse bir süre ara vereceğim. 3 level kastım 1 tane bile item yok. 5 tane Elixir çıktı. GM'nin önerisi ise daha beter. Kervan yapalım da 150k masraf yapıp 450k alacağım sonra 100k da pot harcanacak elime 200k düşecek. Sonra onu da tutup moblardan çıkanla kıyaskayacaksınız. Yaptığınız hata burada. Rateleri düşürüp kervana teşvik etmek istediniz ama rateler o kadar düşük oldu ki pot parasının yarısı bile çıkmıyordu. Daha sonra ucu ucuna yetecek orana geldi. Ama şimdi de İtem ve elix yok. Private Server bu kadar zorlayıcı ve diretici olmamalı. Elix satılsın diyorsunuz ama elix çıkmıyor. Çıksa bile ihtiyaç oluyor veya dudak uçuklatan cinsten bir fiyat isteniyor. Dünkü Rateleri bugün resetten sonraki gold rate ile yapın zevkle oynayalım. Olmayan itemle ne char kasılıyor ne ticaret yapılıyor. Kervana teşvik için Diğer yolları o kadar sıktınız ki oyuncular boğulmaya başladı. 15m'den elix weapon teklifi verdiler. Dengeler çok bozuldu. Bırakın oyuncuda gold olsun. İSro'dan bile düşük item rate ile kervana teşvik olmaz. Çıkmayan itemle, npcden alınan itemle set dizilmiyor. Oyuncuyu rahatlatın ki job, Pvp düşünebilsin.

• Gold rate artırsak kervan çekilmez, heyecan olmaz.. item rate artırsak bota bırakılır item toplanır ve npc ye satılır yine ticaret olmaz.. Coin sistemi diyorsunuz.. Tamam coin ekleyelim ama ne alacaksınız coin ile ? sw de extra bir satış yokki :(
    Benim yapmayı istediğim tek şey job rateyi artırıp farmı bitirenleri oraya yönlendirmek + pvp lerden birşeyler kazandırmak..
  • gold ile itemsizde kasılmaz ki.. Şua oyuna girmedim sadecce yorumlara bakıyorum.. Player befesimiz kokuyor dşyo :))
  • quote:

Gold rate artırsak kervan çekilmez, heyecan olmaz.. item rate artırsak bota bırakılır item toplanır ve npc ye satılır yine ticaret olmaz.. Coin sistemi diyorsunuz.. Tamam coin ekleyelim ama ne alacaksınız coin ile ? sw de extra bir satış yokki :(
    Benim yapmayı istediğim tek şey job rateyi artırıp farmı bitirenleri oraya yönlendirmek + pvp lerden birşeyler kazandırmak..

Gold rate şimdiki kadar olursa kervan ve job kullanılır. Temel ihtiyaç (pot, tamir) ancak yetecek bu rate. İtem artarsa Bot demişsiniz de şimdi daha fazla bot kullanılıyor. Çünkü item çok zor düşüyor. Oyuncuyu çok fazla sık boğaz ediyorsunuz. Kervana coin ekleyin. Ama 1-2 coin değil. 1*'da 10 coin (yıldız x10) versi. 2 coine Elixir alalım. Elixir drop kaldırılsın. Item drop eskisi gibi olsun. Buradaki hatanız Oyuncuyu fazla zorlayıp kervana yönlendirmek yerine Bot kullanmaya yönlendirmek. Çünkü item o kadar az düşüyor ki set dizemiyoruz, artı veya blue basamıyoruz. Yani sürünüyoruz. Birkaç char önceden yüz küsür m biriktirdiği için onlara dokunmuyor. 72lv ss nuker kullanıyorum ama elimde arkadaşın verdiği blade var. Sadece 64 itemleri yok ki item rate bu kadar düşük olsun. 72 sword lazım ama 1 tane item çıkmıyor. Onu çıkarana kadar da kervan düşünmüyorum. Çünkü setim zayıf. Çıkacak thieflerle baş edemeyeceğim. Yanlış düşünüyorsunuz. Bir iki charın üstünde veya eelinde +5 varken biz Elixir ve item bulamıyoruz. Sadece item bir işe yaramaz, Elixir de lazım.

• item rate bir miktar daha yükseltilmiştir. + o yıllarda oyunda coin sistemi olmadığı için yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 3 Eylül 2013; 16:44:45 >
  • quote:

item rate bir miktar daha yükseltilmiştir. + o yıllarda oyunda coin sistemi omadığı için yok :(

Kervan maliyetini karşılamıyor. 4* kervan çektim aldığım para 500k civarı. Harcadığım para ise 1.5m. Şu Rateleri 2 gün önceki kadar yapıp trade rate artsın. 1 saatte 2 item ya çıkıyor ya çıkmıyor. Ben bu hızla kaç ayda set dizeceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

item rate bir miktar daha yükseltilmiştir. + o yıllarda oyunda coin sistemi omadığı için yok :(

Kervan maliyetini karşılamıyor. 4* kervan çektim aldığım para 500k civarı. Harcadığım para ise 1.5m. Şu Rateleri 2 gün önceki kadar yapıp trade rate artsın. 1 saatte 2 item ya çıkıyor ya çıkmıyor. Ben bu hızla kaç ayda set dizeceğim?

Kervan ratelerinde henüz değişiklik yapılmadı :)
  • Onu yükseltirken 4* Fire Ox ile(5*'dan 1 mal eksik) ile(yaklaşık 120k tutuyor) Hotan-Dw veya Jangan-Dw arası 2m pot vs harcamalar haricinde kar kalacak şekilde ayarlayın. İtem rate'i de 2gün önceki ratelere ayarlarsanız güzel olur. Sırf şu rateler yüzünden bir süre ara veriyorum oyuna.
  • Şuan rateler biraz daha heyecan verici :)
  • Yapmayın , 7 sene geri gitmek çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeC-J

Yapmayın , 7 sene geri gitmek çok zor

Ama çok zevkli :) Silkroad'a başladığınız günleri hatırlatıyoruz..
  • Oyunu indirdim ama server check şu an. Ne zaman açılır?

Oyun çok sık kapanıyor mu?

inşallah oyuna avatar eklenmez ve orijinalliği bozulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 4 Eylül 2013; 20:19:35 >
  • İndiriyorum hatırına
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.