Şimdi Ara

1300 PRO-7300GT-X1550 HANGİSİNİ ALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DX10 Kartlar oturana kadar beni idare edecek oyunları orta seviyede oynatacak bir ekran kartı almak istiyorum.Bu kartlardan hangisini tavsiye edersiniz.
    Fiyatı 70$ ın üstüne çıkmasa iyi olur.

• Kardeş Bu Tür Ekran Kartları Giriş Seviyesi Ekran Kartlarıdır. Yani Orta Çözünürlükta Her Oyunu Sorunsuz Oynayamazsın (Yeni Çıkan Oyunları Özellikle). Ama Sana Önerebileceğim Ve Bu Fiyata En İyi Kart Palit 7300GT Sonic Olacaktır. Ayrıca Yüksek Overclock Potansiyeli Olan Kart Büyük Bir Fana Sahipti. Overclock Ettiğinde 7600 GS Seviyesine Ulaşabilirsin. Mutlaka Almanı Öneririm. İstersen İncele:
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1852
  • Bence forumdan ikinci el palit 7600gs sonic al,satanlar vardı
  • Bütceyi 100$ a çıkar 7600gs sonic al böle ıvır zıvır kartlarla uğraşma

Harcadığın paraya yanarsın en azından 7600gs'in 2.elde de satılma şansı büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 3 Mayıs 2007; 15:17:07 >
  • Tavsiyeleriniz üzerine 7300gt Sonic düşünüyordum ki Nova Bilgisayarda 8500 GT nin 89$+kdv olduğunu gördüm.Bu iki karttan hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihniyet -- 3 Mayıs 2007; 15:35:30 >
  • Ben 8500GT Yi Öneririm. OC Potansiyeli Yüksek. Hem İleriye Dönük Bir Kart Almış OLursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

Ben 8500GT Yi Öneririm. OC Potansiyeli Yüksek. Hem İleriye Dönük Bir Kart Almış OLursun...

+1, sitede incelemesi de mevcut, güzel kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğin kartlar sana satarken zorluk çıkartır. ama 7600gs sonic, 8500gt gibi kartları alırsan satarken rahat satarsın :)
  • 8500gt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.