Şimdi Ara

13000 TL ile 206 ya da Polo düşünüyorum başka öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dediğim gibi 2000 model civarlarında 206 veya Polo düşünüyorum ancak polonun en eski kasası değil bir üstünü.Yılda taş çatlasın 15 bin km ya yaparım ya yapmam buna göre dizel mi benzinli mi yoksa tüplü mü almam daha iyi olur.bunlar dışında sizin başka öneriniz var mıdır?Şimdiden teşekkürler

• o fiyata bulabilirsen en iyi tercih 2000 2001 model 6n2 pololardır. ama benzini çok yakar pololar onun için lpg li olursa daha iyi olur senin için.
  • İlla öneri isterseniz clio hb derim 206 dan daha sorunsuz kolo dan daha donanimli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kapı istersen citroen c2 forever :) hemde dizel.
  • Biraz daha ekleyip daha genç getz düşünemez misiniz?
  • bende pejo 206 var. 2001 model. lpgli . satmayı dusunuyorum. bende polo yada primera bakıyorum ama km değerleri çok yuksek. pejo bakımlı bulursan al derim yoksa alma. clio hb olabilir.
  • Tüplü Polo işini görecektir kasa bakımından da gayet iyi bir modeldir zaten Wolksvagen'ın işçiliğinin ve kalitesini herkes biliyor fazla söze gerek yok POLO iyi bir tercih olur sizin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Biraz daha ekleyip daha genç getz düşünemez misiniz?

Aynen katılıyorum.Bu araba yakmıyor resmen yakıtı kokluyor.
  • bin tl daha topla getz al
  • 2002 Polo memnun eder 206 içinde Roland Garros modelleri şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoece

tek kapı istersen citroen c2 forever :) hemde dizel.

Bugun aklima geldi c2 ama piyasasi biraz daha yukari gibi geldi bana cunku dizel arac oldugu icin cok km olsun istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

bende pejo 206 var. 2001 model. lpgli . satmayı dusunuyorum. bende polo yada primera bakıyorum ama km değerleri çok yuksek. pejo bakımlı bulursan al derim yoksa alma. clio hb olabilir.

Hocam sizin peugout'un durumu nasil bakarsiniz ona talip olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Biraz daha ekleyip daha genç getz düşünemez misiniz?

Aynen katılıyorum.Bu araba yakmıyor resmen yakıtı kokluyor.

Dediginiz dizel mi yoksa benzinli mi? Gecenlerde bi tanidigim aldi benzinli cok dusuk kmli 17000 ya da 18000 idi. O rakamlara cikma imkanim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: eskfedaisi26

Tüplü Polo işini görecektir kasa bakımından da gayet iyi bir modeldir zaten Wolksvagen'ın işçiliğinin ve kalitesini herkes biliyor fazla söze gerek yok POLO iyi bir tercih olur sizin için.

Yakiti nasildir 1.4 basicline alsam kmde ne kadar yakar hafif hircin kullanma ile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-polo-highline-100hp-96813271/detay/

Soyle bisey de olabilir mesela tabi boyasizini bulucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbn -- 31 Ağustos 2012; 0:15:35 >

• Kasko yaptıracaksan, 206nın kasko fiyatunu sor, aracı öyle al. sürpriz bir rakam karşına çıkabilir !!!
  • getz al 206 sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Kasko yaptıracaksan, 206nın kasko fiyatunu sor, aracı öyle al. sürpriz bir rakam karşına çıkabilir !!!

Cok fazla mi cikiyo neden oyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

getz al 206 sorunlu

Getzin hangi modelleri hocam ornek bi link atar misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbn

quote:

Tüplü Polo işini görecektir kasa bakımından da gayet iyi bir modeldir zaten Wolksvagen'ın işçiliğinin ve kalitesini herkes biliyor fazla söze gerek yok POLO iyi bir tercih olur sizin için.

Yakiti nasildir 1.4 basicline alsam kmde ne kadar yakar hafif hircin kullanma ile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-polo-highline-100hp-96813271/detay/

İlandaki araç güzel.Ama benim henüz Polo kullanma fırsatım olmadı sanırım 20-25 krş arası yakabilir hafif hırçın kullanmayla tabi normal kullanımda bu düşecektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakbn

quote:

İlandaki araç güzel.Ama benim henüz Polo kullanma fırsatım olmadı sanırım 20-25 krş arası yakabilir hafif hırçın kullanmayla tabi normal kullanımda bu düşecektir

Kac km normaldir bu arac icin yani alsam 2sene kullansam diyelimki 50 bin yapsam kac kmde almaliyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.