Şimdi Ara

13000 ytl'ye kadar tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en fazla 13000ytl gibi bir bütcem var. bu fiyata nasıl bi araç tavsiye edersiniz. benim düşündügüm kriterler şunlar:
    ekonomik olması
    görünüş olarak güzel olmalı
    hem aile(4 kişi) hemde genç için ideal olmalı
    servis ve yedek parçada üzmemeli
    en düşük 98-99 model olmalı
    uzun yıllar sorunsuz olmalı

bunlar benim düşündüklerim. tabi hepsini bir arada bulmak çok zor ama çogunlugu olursa iyi olur..
    deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• honda civic
  • honda civic'in 99 modellerinde 14 den aşşagı pek yok gibi ama bulunabilrse çok iyi olur tabi
  • eski kasa en son 98 i var absli sürücü hava yastıklı corolla gli.mitsubishi charisma gdı bulursan hiç kacırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 26 Mart 2006; 3:10:24 >
  • bende var 98 civic sedan 1.4
    sorunsuz masrafsız az yakan ve bu bakımdan mükemmel bir araç.
    bu arada satmayıda düşünüyorum...(boyasız)
    quote:

Orjinalden alıntı: honor_falcon

en fazla 13000ytl gibi bir bütcem var. bu fiyata nasıl bi araç tavsiye edersiniz. benim düşündügüm kriterler şunlar:
    ekonomik olması
    görünüş olarak güzel olmalı
    hem aile(4 kişi) hemde genç için ideal olmalı
    servis ve yedek parçada üzmemeli
    en düşük 98-99 model olmalı
    uzun yıllar sorunsuz olmalı

bunlar benim düşündüklerim. tabi hepsini bir arada bulmak çok zor ama çogunlugu olursa iyi olur..
    deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • sen varya işi biliyorsun hocam

(mitsubishi charisma gdı)

quote:

Orjinalden alıntı: kaiser şoze

eski kasa en son 98 i var absli sürücü hava yastıklı corolla gli.mitsubishi charisma gdı bulursan hiç kacırma.
  • Yaş Kaç Bilmiyorum Ama Karizması Olsun Zevkli Bineyim Dersen Al bir ALfaRomeo İkinci El Fiyatları Çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba birader ben de 98 laguna vardı ful vergisini dert etmem diyorsan bu paralara böyle araba bulamazsın karar senin ben iki gün önce 13000 ytl ye verdim
  • kardeşş yakın bir arkadaşim a hafta once corsa 2002 model 1.4 90 hp aldi.13.000 ytl ye.araba 38.000 de imiş.
    walla bence cok cok iyi tabii kucuk bir araba ama kaliteli.
    i bak istiyosan piyasaya bu araclari.opel corsayı yaani
  • lagunayı çok seviyorum ama seninde dedigin gibi vergisi çok sanırım. bide 1600 cc den büyük motor düşünmüyorum. seninki kaç motordu.
    alfaromeoda ikinci elde ucuz ama yedek parça olayında üzüyor diye duydum.bilmiyorum ne kadar dogru.
    opel corsada begendim bi araçtır. 2002 model 38000de 13000e bulsam sanırım bende alırım hiç kaçırmam.
  • alfa romeo mu abi naptın ya kurutur seni ekonomi istemişsin
  • hem ekonomi
    hem performans

clio hb 1.4 rxt

abs klima herşey war
    çok ekonomik
    parça derdi yok
    ikinci el derdi yok
    şekli de güzel farları fln...
  • kardeş fiat brava 1.6 elx al 2000-2001 modeli 13000 civarında....bir düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray35

alfa romeo mu abi naptın ya kurutur seni ekonomi istemişsin

yakıtı hakkında bilgim yok. ama yedek parçasının cebi yaktıgını biliyorum. oyüzden zaten düşünmüyorum alfayı.

clio alabileceklerim arasında. tabi 98-99 civic bulabilirsem oda olur. yada 98 corolla yada 99-00 corolla luna.. farlarını sevmiyorum ama sonuçta toyota.
    bide opel var tabi..
    oofff kafam çorbaya döndü ya.. ne zor şeymiş araba almak
  • Polo Classic al derim, kalite, ekonimi ve güvenlik bir arada ! 13.000 YTL kolayca bulursun piyasada !
  • 13-15bin ytl arasında 2.el otomobil araştırmalarım neticesinde birkaç tespit yaptım belki yardımcı olur (kısmen şahsi fikirlerim)

Polo 1.4 - debriyajı çok sert , içeri fazla ses alıyor , 2001 yeni kadranlı kasasının altı (99-00 mesela) tip olarak hoş değil 14bin ytl ye az km de temiz bulmak zor

Palio 1.2 16V EL - birçok 1.4 hatta 1.6 otomobile kafa tutabilecek performansta motoru, 2.eli hareketli bi model, tofaş-fiat damgasını üzerinde taşıyor, şık bi araç değil , şehir içi için ideal olabilir, zevke göre değişsede mantıklı bir tercih (2003-2004 bulunur 13 e)

Honda Civic - tek kapı 99-00 bir civic zevk alınır & zevkle binilir , modifiyeye çok uygun, görünümü sedan modelleri dahil bence şık ve 2.eli canlı bir otomobil , düşük kmde 13 e bulunur mu bilmiyorum iyi araştırmak gerekli , paliodan önceki tercihim bu olurdu

ve karar kıldığım model

Seat İbiza Signo (1.6 16V 100hp) - 2000 - 2001 modelleri 13-14 arasına bulunabiliyor, seri ve düşük viteste yüksek devir yapan keyifli bi motoru var, (bugün birtanesine bakmaya gittim) araçta dijital klima, sürücü yolcu hava yastığı ABS gibi aksesuarlar var, 4 cam otomatik, tip olarak en beğendiğim tam bir spor araç, farlar ve jantlar ibiza sahibi olursam yapacağım ilk makyajlar olacak araca

• Yedek Parçası Ucuz Otomobil arayan Tofaş Kuş Serisine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

13-15bin ytl arasında 2.el otomobil araştırmalarım neticesinde birkaç tespit yaptım belki yardımcı olur (kısmen şahsi fikirlerim)

Polo 1.4 - debriyajı çok sert , içeri fazla ses alıyor , 2001 yeni kadranlı kasasının altı (99-00 mesela) tip olarak hoş değil 14bin ytl ye az km de temiz bulmak zor

Palio 1.2 16V EL - birçok 1.4 hatta 1.6 otomobile kafa tutabilecek performansta motoru, 2.eli hareketli bi model, tofaş-fiat damgasını üzerinde taşıyor, şık bi araç değil , şehir içi için ideal olabilir, zevke göre değişsede mantıklı bir tercih (2003-2004 bulunur 13 e)

Honda Civic - tek kapı 99-00 bir civic zevk alınır & zevkle binilir , modifiyeye çok uygun, görünümü sedan modelleri dahil bence şık ve 2.eli canlı bir otomobil , düşük kmde 13 e bulunur mu bilmiyorum iyi araştırmak gerekli , paliodan önceki tercihim bu olurdu

ve karar kıldığım model

Seat İbiza Signo (1.6 16V 100hp) - 2000 - 2001 modelleri 13-14 arasına bulunabiliyor, seri ve düşük viteste yüksek devir yapan keyifli bi motoru var, (bugün birtanesine bakmaya gittim) araçta dijital klima, sürücü yolcu hava yastığı ABS gibi aksesuarlar var, 4 cam otomatik, tip olarak en beğendiğim tam bir spor araç, farlar ve jantlar ibiza sahibi olursam yapacağım ilk makyajlar olacak araca

seatların yakıtı nasıl. üzermi yoksa memmun olunurmu??

• hocam bende senin aradığın gibi bi araç var..2000 model corsa 1.2. 40.000 km de..uzun süre servise gitmene gerek yok.gerçekten çok temizdir..en son 12.000 ytl ye vericem
  • ben olsam toyotalara bir bakardım(1.3 versiyon, az yakar,97-98 13 14 milyara bulunur)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.