Arkadaslar bir süredir 132 hatası alıyorum, eger bu hatayla karsılasıp da cozum bulan varsa ve bana da yardımcı olabilirse cok sevinirim. Ne repair, ne addonları silmek, ne oyunu bastan yuklemek ne de bilgisayara format atmak bir çözüm üretmedi. Virüs taraması yaptım fakat birşey bulamadım. Scandisk, defrag zart zurt da çözmedi. Donanım kaynaklı olması muhtemel. Blizzard teknik yardım forumlarına göz gezdirdim, genel olarak RAM den kaynaklandıgını soylemişler. Henuz RAM i değiştirmedim, hatanın bu yuzden olustugundan emin olmak istedim. Zaten hata mesajı da belleği işaret ediyor. (error#132 ACCES_VIOLATION). Ve oyunun hangi anında olacagı hiç belli olmuyor, bazen 5 dakikada bir bazen 2 3 saatte bir. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
korsan sunucuda mı oynuyorsun ben suana kadar orjinalde hata alana 1 kişi gordem od a anakartımdan kaynaklanıyor diyor.. korsan oynuyorsan boyle olması dogal oyun ilk cıktıgında hafif takılmalarda hata alırdık. ne gunlerdi be 10 kişi bi araya gelince sunucu cokerdi
Korsan falan değil, ayrıca sen fazla duymamıs olabilirsin ama forumlara biraz goz gezdirirsen orjinalde oynayan birçok oyuncunun bu hatayı aldıgını gorursun.
o hata, ben masaüstüne dönüp thottbot'tan veya başka bişeye bakarken oluyordu.. geri dönerken dönmüyodu arada takılıyodum sonra alt + tab yapınca şak diye hata veriyordu.. formattan sonra hiçbi sorun kalmadı
Belki harddisk ten kaynaklanan bir problemdir diye dusunup komple format attım ama duzelmedi. Hatta daha da arttı diyebilirim. Çeşitli şeyler deniyorum bi çözüme ulasırsam buraya da yazarım.
yok valla sadece 1 kişide gordum oda turk değil
ama %90 ram kaynaklıdır her turlu gariplik bu yuzden olur