Şimdi Ara

135 TL QCY T7 tws bluetooth kulaklık (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe günü QCY T7 A101’e 129₺den geliyor sanırım. Bugün mağazada afişte görmüştüm.
  • Ya bendekinde mi sorun var ? Sarji fulledim kutunun, kulakliklar da fulldu. 3 bucuk saat falan dayandi. Once sol bitti 10 dakka sonra sağ.
    Sarj kutusuna taktim 1 saatde fullendiler ama kutunun ışığı hem mavi oldu hem de uygulamada sarjı %47 lere düştü. Umarim daha sonra cok zor düşüyordur yoksa benim kutunun bataryası çöp. Yeni aldim daha ve doldurdugumdan eminim kullanip tekrar doldurdum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 17 Aralık 2020; 0:3:26 >
  • Sevkovski S kullanıcısına yanıt

https://www.a101.com.tr/elektronik/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz/

-%8 indirim yaparak 139 a çıkaran a101 :ddddddddddddddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aynısı a101 de 129 tl online sipariş te verebilirsiniz

• Oyun oynayacaklar var ise t5 aldım oyun modu açınca gecikme yok denecek kadar az hissetmiyorsunuz bile

• Equalizer ayarı yapmazsanız baslar çok düşük, ama kendi programı var oradan Bass seçtim ben, şu an iphone 8 plus yanında gelen lightning soketli earpod ayarında diyebilirim. Ses kalitesi iyi son ses biraz düşük ama zaten silikonsuz kulakılıkla daha iyisi pek yok sanırım. Kulağı rahatsız etmiyor zaten earpod'un birebir aynısı kulağa oturan kısmı. Kızılötesi sensör var, takarken bip sesini duymanız lazım o ses sensörün çalıştığını gösteriyor. Bu şekilde takarsanız kulağınızdan çıkardığınızda müzik ya da video duruyor, tekrar aynı şekilde takınca çalmaya başlıyor.

Mikrofon konusu ise harika bu fiyatta beklenmeyen bir performansı var, dış mekanda da konuştum iç mekanda da konuştum kolay kolay kulaklık kullandığınız anlaşılmıyor. Daha önce Xiaomi airdots ve JBL t110BT kullanıyordum, mikrofon ikisine de fark atıyor bence. Kutusu şık kibar, şarj girişi type-C. Kulaklıkları ayrı ayrı tek olarak kullanabiliyorsunuz. dokunmatik çok iyi değil ama fena da değil.

115 liraya amazon'dan almıştım. Şu an amazon'da 124 lira https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089XZJZKX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

• Bu cihazın T5'ini kullandım ve iki temel sorun gördüm;

1. Kulakta durmuyor alet. Kullanan herkes de aynı şeyden şikayetçi. Ergonomik yapısı o kadar kötü ki, yürüyüş yaparken bile düşüyor. Sabit dururken bile düşüyor. Çinli kulağına göre mi yapmışlar nedir.
    2. Tuşları güya dokunmatik ama bir işi yapmak için sürekli deniyorsunuz. Hani bazen bilgisayarda tüm tuşlara basarsınız ya, onun gibi. Yahu alt tarafı sonraki şarkıya geçeceğim, adamın anasını ağlatıyor. O esnada 1-2 defa da kulaktan düşüyor zaten.

İşte bu sebeplerle, bir daha QCY markasının tüm ürünlerinden uzak duracağım. Bir de şu "xiaomi ekosistemi" zırvasındaki cihazlardan uzak duracağım. Yok haylou yok bilmemne, ne kadar tapon çin markası varsa, bize "şaomi alt markası" diye itelediler. Mi ve Redmi dışında model almayacağım.

Bu model ile ilgili olarak, daha önce bu tarz (apple tipi) olanı hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama dokunmatikleri yine aynıdır muhtemelen.

• Beyler bu cihazı hiçbir laptoba baglayamadim kendi laptopuma bluotooth aparatı takarak bağladım dinleme sıkıntısi yok ancak telefonda herseyi ile çalışan kulaklık mikrofon l PC de çalıştıran adım
    Dinlemede sorun yok ancak mikrofon tok ses çıkartıyor varmı başına gelen bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 19 Aralık 2020; 13:15:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklıkla ilgili en büyük problem sağ yada sol sesinin birden azalmasiymis galiba. Sitelerde herkes bundan şikayetçiydi. Acaba başına gelen oldu mu? Ben sırf bu yüzden almaya çekiniyorum.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Benim dizüstüne bağlanıyor. Tüm cihazlardan kaldırıp fabrika ayarlarına döndürün. Kutudan çıkarıp basılı tutup kapatın. Sonra ışıkları yanıp sönene kadar basılı tutun. Kutuya koyup çıkarıp bilgisayara bağlayın.

• Gordi34 G kullanıcısına yanıt
    Bir aydır kullanıyorum bende olmadı o sorun. Umarım olmazda.

Yukarıda arkadaş t5in dokunmatiğini yazmış, bunda algılamadığı pek olmuyor. Ama uygulamadan iki kez basmaya ses kısma, üç kez basmaya şarkı değiştirme atayınca işler karışabiliyor.

Kulaktan düşme sorunu yok benim için. Silikonsuzlarda rahat etmediğim için bunu almıştım.

Müzik için beklentiyi düşük tutmak gerek. Kupon fiyatı ile 93 liraya geliyor ki daha ucuzu da olmaz. Ben Orka teknolojiden iki tane aldım sorun çıkmadı. Birisine silikon kılıf da hediye geldi.

• Ozann kullanıcısına yanıt

Ne kuponu hocam?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Çek satışt 100/40 10 liradan satıyorlar. 93 e geliyor. Visa kart kampanyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 19 Aralık 2020; 16:33:48 >
  • 40 cekle 122-40 = 82 liraya alınabilir. t1c ile arasında kaldım

• asd55samsu A kullanıcısına yanıt

Hocam oyun modu nasıl açılıyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Bir aydır kullanıyorum bende olmadı o sorun. Umarım olmazda.

Yukarıda arkadaş t5in dokunmatiğini yazmış, bunda algılamadığı pek olmuyor. Ama uygulamadan iki kez basmaya ses kısma, üç kez basmaya şarkı değiştirme atayınca işler karışabiliyor.

Kulaktan düşme sorunu yok benim için. Silikonsuzlarda rahat etmediğim için bunu almıştım.

Müzik için beklentiyi düşük tutmak gerek. Kupon fiyatı ile 93 liraya geliyor ki daha ucuzu da olmaz. Ben Orka teknolojiden iki tane aldım sorun çıkmadı. Birisine silikon kılıf da hediye geldi.

Teşekkürler hocam ayni şekilde bende aldım şimdi.

Bu fiyata bundan iyisi olamaz sanırım.

• Ozann kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bende çok kararsız kaldım bu modelle haylou t19 arasında. T19 u 170 TL gibi bir fiyata alabilme şansım var t7 yi de 90 TL'ye. Hangisini alsam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordi34

Anladım hocam bende çok kararsız kaldım bu modelle haylou t19 arasında. T19 u 170 TL gibi bir fiyata alabilme şansım var t7 yi de 90 TL'ye. Hangisini alsam bilmiyorum

T19'da bana mı denk geldi bilmiyorum ama 2 kez servise yolladım sonuncuda komple iade ettim. Güzel ama biraz sürprizlere gebe bir kulaklık, dediğim gibi bana da denk gelmiş olabilir ama iki kulaklıkta da aynı şeyi yaşadım.

Bu arada T7 Amazon'da 123'e düşmüş, 150'ye tamamlanıp kodla daha uyguna gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 19 Aralık 2020; 21:35:58 >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

Ne gibi sorunla karşılaşmıştıniz hocam? Sensör problemi olduğunu duymuştum genelde.

Bu arada T7 için eğer tosla kartınız varsa 125/25 iadesi var. T7 Trendyol da 122 TL. Cüzdana 125 TL atip bu şekilde 100 TL'ye mal edebilirsiniz.cuzdanda 3 TL kalır. Bende o şekilde almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordi34

Ne gibi sorunla karşılaşmıştıniz hocam? Sensör problemi olduğunu duymuştum genelde.

Bu arada T7 için eğer tosla kartınız varsa 125/25 iadesi var. T7 Trendyol da 122 TL. Cüzdana 125 TL atip bu şekilde 100 TL'ye mal edebilirsiniz.cuzdanda 3 TL kalır. Bende o şekilde almayı düşünüyorum.

Sensör problemi değildi aslında yaşadığım ama ben HB'deki ilk gelenlerden almıştım, sensörleri harbi kötüydü. Koşarken kendi kendine müzik geçiyordu vs bunu sonradan düzelttiklerini duydum. Ama benim canımı sıkan asıl şey şarj kutusunun bozulması oldu. Aldıktan yaklaşık 15-20 gün sonra kulaklık kutusu dondu, ne şarja ne kulaklıklara ne fabrika ayar düğmesine kısaca herhangi bir tepki vermemeye başladı. Servise yolladım, servis bana sıfır kulaklık yolladı. O kulaklıkta da yine 15-20 gün sonra aynı şeyi yaşadım ve iade ettim komple. Sağda solda birkaç yerde de benzer şikayetler okudum ama fiyatına göre çok güzel bir kulaklık, özellikle de görüşme performansı ama dediğim gibi belki benim şansızlığım olabilir.

Eğer alacaksanız çek satışta 100/40 kod var, onla daha da ucuza gelir hatta. Ben silikonsuz tip kulaklık sevmiyorum o yüzden pas diyorum şimdilik  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 19 Aralık 2020; 21:56:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.