QCY T7 tws bluetooth kulaklık hepsiburada 109.90. Fiyat iyi gibi. https://www.hepsiburada.com/qcy-t7-tws-bluetooth-kulaklik-beyaz-p-HBV00000VQFBI?magaza=Hepsiburada |
135 TL QCY T7 tws bluetooth kulaklık
-
-
Satıcının Hepsiburada olduğu ürüne bile Dükkanın yapmışlar ya
Güzel kulaklık ama bağlantı sorunlarının olduğu söyleniyor bazı yerlerde. Fiyat iyi en ucuz 140 liraya düşmüştü.
-
Hadi Hanzade Doğan Boyner'se konuyu açan
-
Link e bile tıklamamışlardır eminim...
-
Şu bilip öğrenmeden dükkanın hayırlı olsunu yazanları süresiz banlayacaksın
-
Ben 1 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Hiçkimse kulaklıktan konuştuğumu anlamadı şu ana kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 1 aydır var çok memnunum sorunsuz -
Yarasa veya jay-z değilseniz, kulaklık her türlü işinizi görür. Kardeşim kullanıyor. Standart kullanıcı. Çok memnun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
109'dan 135'e mi yükseldi?
Bence QCT t5 var, mikrofonundan memnun değilim, dış sesleri çok fazla alıyor, dışarıda gürültülü ortamlarda telefon görüşmesi yaparken sıkıntı çekiyorum. Bu kulaklık bu konuda nasıldır?
2 aydır kullanıyorum. Kapalı mekan sorunsuz ama dış mekan konuşma sizdeki kulaklık gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
109'dan 135'e mi yükseldi?
Bence QCT t5 var, mikrofonundan memnun değilim, dış sesleri çok fazla alıyor, dışarıda gürültülü ortamlarda telefon görüşmesi yaparken sıkıntı çekiyorum. Bu kulaklık bu konuda nasıldır?
Bende hem t5 hemde t7 var. T5 müzik dinlerken filan daha iyi ama konuşmada t5 ile kaç kere görüşme yaptıysam karşı taraf hemen sesin çok kötü geliyor dedi. T7 yi dış mekanda hiç kullanmadım iç mekanda çok kullandım şu ana kadar t7 de hiç kimse bana sesin kötü geliyor veya kulaklıklamı konuşuyorsun demedi.
quote:
Orijinalden alıntı: emre7107
2 aydır kullanıyorum. Kapalı mekan sorunsuz ama dış mekan konuşma sizdeki kulaklık gibi.
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam, bu fiyat seviyesinde bu sorun çözülemiyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: yahyademirci
Bende hem t5 hemde t7 var. T5 müzik dinlerken filan daha iyi ama konuşmada t5 ile kaç kere görüşme yaptıysam karşı taraf hemen sesin çok kötü geliyor dedi. T7 yi dış mekanda hiç kullanmadım iç mekanda çok kullandım şu ana kadar t7 de hiç kimse bana sesin kötü geliyor veya kulaklıklamı konuşuyorsun demedi.Dış mekan performansını deneme şansınız olur mu hocam?
Evet bence de bu sorun dışında gayet iyi kulaklık.quote:
Orijinalden alıntı: LepantoTeşekkürler hocam, bu fiyat seviyesinde bu sorun çözülemiyor sanırım.
Alıntıları Göster
Teşekkürler. Gitti gidiyor prime kampanyasından 30 TL indirimle 109 TL geldi.
-
Çok memnunum aktif olarak kullanıyorum. 118TL'ye almıştım..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu bilip öğrenmeden dükkanın hayırlı olsunu yazanları süresiz banlayacaksın |
Satıcının Hepsiburada olduğu ürüne bile Dükkanın yapmışlar ya Güzel kulaklık ama bağlantı sorunlarının olduğu söyleniyor bazı yerlerde. Fiyat iyi en ucuz 140 liraya düşmüştü. |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- kazanan akbanklı
- maaşım qnb de
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X