Şimdi Ara

1350 tl ye İPhone 5S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bugün Ankara'da 1350 TL'ye 2.el İPhone 5s buldum. Hiç çiziği yok temiz kullanılmış, zaten 4 aylık cihaz. Turkcellden alınmış, 18 ay daha garantisi devam ediyor. Sizce nasıl fiyatı bana çok cazip geldi üstüne 500tl daha koyup sıfırını almaya değer mi sizce? Bir de 5s beni ne kadar götürür, şarj süresi, akıcılığı vs. nasıldır tavsiye eder misiniz?

• Up telefonu yarın alacağım arkadaşlar fiyatı uygun mudur ?
  • benzer telefonu bnde necatibeyde gordum banada 1300 cekti bnım terettudum k.kartı ve cek ındırımıyle artık 1350 ye z2de lg g3 32gbda alınabılıyor almısken sıfır cıhaz almalıyım dıye dusunup vazgectım ne alıyorsan hayırlı olsun androıdde garantılerın hepsı kullanıcı hatasına bagladıgı ıcın apple ıle kıyas bıle yapmıyorum. Bence fıyat guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarj suresı dıye bırsey yok zaten ıphoneda,kaldıkı 2.el cıhaz yerınde olsam 0 G2 dusunurdum yada z1compact.
  • 0 ürün gibi hiçbiri olmaz. Ben olsam 1350 TL ye ikinci el bir şey almam. G2 alırım birazda param artar. Z1c da bakabilirsin. Olmadı g3lere bak. Güzel cihazlar hep bunlar. Aralarında en perfomanslısı ve pil ömrü olarak z1c, en fiyat performansı g2.
  • Hocam ürün sıkıntılı çıktı almadım ben de ekranda mavilik vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.