Bildirim
13661 sıralamaya neresi gelir mühendislik
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İtü makine de olabilir.Düşüş yaşicak biraz çünkü -
İtü Kontrol ve Otomasyon -
Hocam sizin gibi 9-11 arasında yazan birkaç kişi gördüm korkuyorum o yüzden 12-13k'ya ilerler gibi -
Öndekilerden biri gelmezse itü makine gelir. -
haklısınız şu an kontrol ve hacettepe ihtimalleri baskın kafamda ama itü makine arada sürpriz yapabilir. gerçi içten içe gelmesini bekliyorum çok büyük sürpriz olmaz -
Kontrol türkçe h.o -
ay deme öyle ağlarım sevinçten -
Hacettepe ee hayırlı olsun. -
İtü kontrol veya makine ho -
İTÜ kontrol Türkçe -
İTÜ makine hayırlı olsun -
tam gönlümdekiler iksi dee tşk ederim -
İtü makine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 17 Ağustos 2020; 20:3:59 > -
işletmeyi türk almanın üstüne yazdım bu arada bu liste yanlış. Ama hacettepenin 12-13lere düşeceğini sanmıyorum ya.. Ennn kötü hacettepe gelir -
itü makine 11-12 arasında çok sabit gibi her sene. 14kya kadar düşer mi sizce? -
Yukardaki arkadaşların dediği gibi kontrol ya da makine diyorum o zaman hocam :)
Hayırlısı olsun. Güzel bölümler baya :) -
Çok teşekkür ederim hocammm :)
Benzer içerikler
- doping hafıza yorumları
- savunma sanayi mühendisliği
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
- 3d mi orijinal mi
- tyt matematik net arttırma ekşi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X