Şimdi Ara

1370 TL Xiaomi Redmi S2 Snapdragon 625 3GB Ram 32 GB 16Mp Selfie Kamera Android 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
4.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1370 TL Xiaomi Redmi S2 Snapdragon 625 3GB Ram 32 GB 16Mp Selfie Kamera Android 8.1
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi S2 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-s2-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000C5DI7

Detaylı özellikler:https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_s2_(redmi_y2)-9185.php

Resmi web sitesi:https://www.mi.com/en/redmi-s2/

1370 TL Xiaomi Redmi S2 Snapdragon 625 3GB Ram 32 GB 16Mp Selfie Kamera Android 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Eylül 2018; 2:13:36 >

• Şu ekrana çöp diyenler torbacınız kim acaba3000 lik bataryaya fhd ekran mı koyacaktı adamlar..bir cihazın sahibi olmadan herşeyini bilen adamlardan bıktık arkadaş..cihaz elimde piksel miksel saydığımız da yok..ayrıca ekran da kusursuz,tianma çöpünden değil..neyse kullanmayanlar daha iyi bilir tabi,boşverin bu son kullanıcı yorumunu
  • çek verse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi mi hocam fiyat bunu alacağım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 5s plus mı bu mu daha iyi? 1435’e 5s plus aldık ama onu iptal edip bunu mu alsam? Ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al bi snickers ye -- 13 Eylül 2018; 23:18:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebatet

iyi mi hocam fiyat bunu alacağım sanırım
    En güncel sürümlerden biri olan Android 8.1 gelmesi güzel. Özellikleri ve fiyatı düşünüldüğünde alınabilir bir telefon. Uzun kullanım deneyimini, ürün ile ilgili eleştirileri şuradan izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Eylül 2018; 4:45:39 >

• Azicik daha verilip redmi5 plus alinabilir bence. 1000mah batarya bile buyuk fark.

• Kullanıyorum,5 plusa göre pili 3080 mah, lakin kamerası gayet güzel,5 plusla karşılaştırılamaz bile,ayrıca miui 10 stabil sürümü alan ilk cihaz oldu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Eylül 2018; 0:51:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video izleyince telefon almaktan vageçtim note4 ile yola devam abi o ekran nedir ya :/

• Hocam daha ben gördüm bu akşam konu açacaktım ama vazgeçtim. Redmi 5 plus bile uçmuş. Acil ihtiyacı olan alsın yoksa bu parayı hak etmiyor. Gerçi hangi telefon hak ediyor ki

• Bu paralara alinmaz ekranı çöp o boyutta ekran 720p + 267ppi pixelleri sayarsiniz plastik kasa bosuna paranizi çöpe atmayin baska modellere bakin

• Ram 3 gb yazıyor. Düzeltirsen iyi olur

• Bu cihazi yakindan gordum plastik, pek albenisi olmayan bir cihaz. ve 3 32 olmasi lazim.

• Mi a2 lite 3/32 ile karşılaştırabilecek var mı?

• Garantisine kvk bakmıyor sanırım.
  • ram : 3
    ekran 6 inç olmasına rağmen full hd bile değil.

k. bakma da çok eski teknoloji bu ikisi artık.
  • Şu ekrana çöp diyenler torbacınız kim acaba3000 lik bataryaya fhd ekran mı koyacaktı adamlar..bir cihazın sahibi olmadan herşeyini bilen adamlardan bıktık arkadaş..cihaz elimde piksel miksel saydığımız da yok..ayrıca ekran da kusursuz,tianma çöpünden değil..neyse kullanmayanlar daha iyi bilir tabi,boşverin bu son kullanıcı yorumunu

• Doların yarınki seyrine göre fiyatı biraz daha ucuzlayabilir. Beklemekte fayda var ama yine de güzel fiyat.
  • Şu alttaki boşluğa sinir oluyorum. Ya tam ekran yap sanal tuş koy ya kapasitif tuş koy oraya ekrandan da tuşları kaldır.
  • 100 dolarlık telefona iPhone X ekranı koymaları lazımdı haklısınız
  • 2016 eylülde 150 dolara çıkan redmi 4 prime kullanıcısıyım sd625 ve 5" ekran full hd panelle geldi bu cihaz. Ayrıca metal kasa. 2 yılda çift kamera dışında hiçbir yenilik yok ki o da gereksiz bana göre. Aceleniz yoksa sd636 işlemcili nokia 6.1 plusı bekleyin belki uygun fiyata gelir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.