Şimdi Ara

13K Mezun Ek Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son birkaç gündür fazla konu açtım bunun hakkında ama son bir konu daha açıp bitiriyorum.

13k sayısaldan mezuna kalmıştım. Şuan bi pişmanlık oldu riske girmek istemedim tekrardan. Ek tercihlerde bi yere gitmek istiyorum. Önümde iki seçenek hangisi daha mantıklı daha olası bunu sormak istedim.

1- İYTE Ceng'in 1 kontenjanı var. Oraya gitmek mi ?

2-Aslında istediğim yer olan Marmara Ceng'de kontenjan olmadığı için Boğaziçi Moleküler Biyoloji yazıp hazırlık eğitimini boğaziçinde aldıktan sonra merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yaparak Marmara'ya(Oraya giremezsem İYTE/GTÜ) gitmek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mouvo -- 23 Eylül 2020; 10:1:37 >

• 13k’dan mezuna kalmak için zaten zamanında iyi düşünmüş olmalısın. Şimdi çalışmak zor geldiği için korkmamalısın bence. Zaten salgından dolayı yarım dönem okulunu kampüste ya okuyacaksın ya okumayacaksın. O yüzden otur bu sene de çalış ek tercihten istemediğin yere düşeceğine daha iyi seçeneklerin olur seneye.
  • iyte den marmaraya geçme şansın yok mu?
  • Marmara dururken iyte ne? 2. seçenek tabii ki.
  • Haklısınız hocam ben de istanbul istiyorum zaten boğaziçinin de hazırlık eğitiminin kaltesi tartışılmaz zaten online da olsa. 2. seçeneğin tek handikapı yatay geçişle marmaraya geçememe ihtimalim. Neredeyse sıfır gibi yıllardır dolmamış yatay geçiş kontenjanı. Puan olarak da üstündeyim bayağı marmaranın. Ama yine de şüphe var işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mouvo -- 23 Eylül 2020; 10:53:32 >
  • 13k’dan mezuna kalmak için zaten zamanında iyi düşünmüş olmalısın. Şimdi çalışmak zor geldiği için korkmamalısın bence. Zaten salgından dolayı yarım dönem okulunu kampüste ya okuyacaksın ya okumayacaksın. O yüzden otur bu sene de çalış ek tercihten istemediğin yere düşeceğine daha iyi seçeneklerin olur seneye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu sene 13k yaptıysanız seneye iyi bir çalışmayla ilk bine girersiniz. Bence vazgeçmeyin

• mouvo kullanıcısına yanıt
    Yazdınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek tercih veya 3.mezun
    7 ay önce açıldı
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdım

• Hayırlısı olsun hocam inşallah gelir ben de ek tercihte odtü işletmeyi yazdım

• Ben de itü maden yazdım. Hayırlı olsun.

• benim listeyi atsam aklınız durur myp ile geçişi garantiye almak için marmara yanında bi kaç yere daha başvurun bence hocam
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    Aynen yakın sıralamadaki birkaç okula da başvururum nolur ne olmaz moleküler okuyamam

• mouvo kullanıcısına yanıt
    hicbirini okuyamam ben de
    13K Mezun Ek Tercih

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.