Şimdi Ara

14.4 v bosch akülü vidalamayı kablolu mini dremell testereye çevirmek !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde bosch 14.4 v akulu vıdalama var bataryaları çöp olmuş.. bende bunu kabloluya çevirip ufak bişeyler kesme delme zımparalama ıslerınde kullanabılecegım mini testere dremell artık ne deniyorsa ona çevirmek istiyorum.. trafo kuru akü vs olmaz.. motorun güç girişini adaptör söketi tarzı bişeye dönüştürüp uygun volt amper örneğin laptop adaptörü alıp tak cıkar sekılde pratık tasınabılırlıgı kolay bi şekilde çözmek istiyorum.. size sormak istediğim hangi özelliklerde bir laptop adaptörü tarzı bişey bulmalıyım ve bu sistem ne kadar işlevsel ve uzun ömürlü olur birde maliyette önemli tabi gidip 80- 100 liraya adaptör almak mantıklı gelmiyor..
    önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

14.4 v bosch akülü vidalamayı kablolu mini dremell testereye çevirmek !?14.4 v bosch akülü vidalamayı kablolu mini dremell testereye çevirmek !?14.4 v bosch akülü vidalamayı kablolu mini dremell testereye çevirmek !?

• Laptop adaptörü olmaz genelde 19v 4 amper civarı oluyorlar. Tetiğe bastığınız anda kısa devre korumaya geçer.
    Bu akülü vidalama motorları yüke bindiğinde 10amper civarı akım çekiyor. O yüzden en az 15 amper gücünde bir trafo gerekir. Eğer tetikte hız kontrolü varsa LED trafosu kullanılabilir. Değilse o da korumaya geçebilir... Ki LED trafoları 12v olduğundan motor hızı düşük olacaktır.

Bir de hatirlatma, dremel motorları çok yüksek devirde dönerek keserler. Siz ucundaki mandreni yine kullanacaksanız devir düşük kalır. Motor ucuna direkt daire testereyi takmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    trafolu çözmem gerekiyorsa gerekli tüm parçaları malzeme ısmını detaylı yazabılırmısınız sipariş verebilmem fiyatlara bakabilmem için, dediğiniz gibi torkdan ziyade rpm hızı önemli benim için tabı tahta keserkende durmaması lazım sadece zımpara olarak kullanmaycağım :) , madreni kullanmayı düşünmüyorum küçük alanlarda çalışmayı engelliyor zaten.. birde trafo sistemi kucuk bır sekılde kurabılıyormuyuz kabloları ve trafo acıkta kalmayacak bır sekılde tasınabılırlık ve gorsel kırlılık açısından..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.