Şimdi Ara

14.99'luk paket aldım ama 20 level de durdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 gün önce 14.99 € ' ya paket aldım, 20 level yaptım karakteri ve artık exp gelmiyor. Halbuki trial almadım neden böyle bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paket 48 saat içinde aktifleşiyor diye biliyorum ondandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Paket 48 saat içinde aktifleşiyor diye biliyorum ondandır

Hocam 4 gün geçti oyunu almamdan bu yana.

• 3 gün içinde aktif olması gerek genelde diğer iş günü aktif olur.

Acaba yanlışlıkla wow içinde bir hesap daha açıp oyunu ona almış olabilir misin?

Ödemeyi yaptığından eminsen blizzarda ticket at yada online chat var sanırım bağlan sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

3 gün içinde aktif olması gerek genelde diğer iş günü aktif olur.

Acaba yanlışlıkla wow içinde bir hesap daha açıp oyunu ona almış olabilir misin?

Ödemeyi yaptığından eminsen blizzarda ticket at yada online chat var sanırım bağlan sor.

Bekleyemedim 9.99 €' ya battle chest aldım şimdi exp gelmeye başladı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.99 a aldığın neydi?
  • quote:

14.99 a aldığın neydi?

Oyunu indirmek için istiyordu bende satın aldım. :/ ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

sunu mu satın aldın? bu zaten battlechest ile aynı.Ama oyun içinden trial oynarken indirimli alabiliyorsun galiba. 9.99 a aldığında odur muhtemelen.

ama ilk aldığın 14.99 nerede :Dwww.wow-europe.com giriş yap orda accounts bölümünde birden çok wow hesabı varsa yanlışlıkla tekine almış olabilirsin wow1 wow2 gibi hesaplar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 20 Şubat 2017; 19:0:1 >

• quote:

https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

sunu mu satın aldın? bu zaten battlechest ile aynı.Ama oyun içinden trial oynarken indirimli alabiliyorsun galiba. 9.99 a aldığında odur muhtemelen.

ama ilk aldığın 14.99 nerede :Dwww.wow-europe.com giriş yap orda accounts bölümünde birden çok wow hesabı varsa yanlışlıkla tekine almış olabilirsin wow1 wow2 gibi hesaplar olur.

Sanırım dediğiniz gibi yanlışlıkla 1 hesap içinde wow 1 ve wow 2 diye 2 tane paket aldım.

• Aslında o hesapları recruit a friend sistemiyle birbirine bağlayıp %300 fazla exp kasabilirsin.

2 hesapla oynayacaksın ama aynı anda :D yeni başladığın için tavsiye etmem ama aldığın hesabın boşa gitmemesi için işe yarayabilir :D

Diğer seçenek yeni hesabın ödemesini iptal edebilirsin belki daha şimdi aldıysan. Ticket yada canlı destekten ulaşıp konusabilirsin. Belkide bankanı arayıp iptal edebilirsin.

tam bilmiyorum bu kısımları.
  • quote:

Aslında o hesapları recruit a friend sistemiyle birbirine bağlayıp %300 fazla exp kasabilirsin.

2 hesapla oynayacaksın ama aynı anda :D yeni başladığın için tavsiye etmem ama aldığın hesabın boşa gitmemesi için işe yarayabilir :D

Diğer seçenek yeni hesabın ödemesini iptal edebilirsin belki daha şimdi aldıysan. Ticket yada canlı destekten ulaşıp konusabilirsin. Belkide bankanı arayıp iptal edebilirsin.

tam bilmiyorum bu kısımları.

Kafam çok karıştı çok garip bir oyun ayrıca oynadığım serveri bile bilmiyorum. :d

• Türklerle oynamak istiyorsan Twisting Nether Horde tarafını seç.

Alliance olacaksan Silvermoon alliance seç ama Twisting nether horde tarafındaki Türk hiçbir yerde yok :D

Yeni başlayınca olur öyle karışıklıklar oynadıkça alışırsın ama bence son ödediğin wow hesabını iptal etmeye çalış.

He parası çok umrumda değil diyorsan şuan oynadığın hesapla Twisting nether horde tarafında baştan başla :D Türkçe cevap alabileceğin birileri olur.
  • quote:

Türklerle oynamak istiyorsan Twisting Nether Horde tarafını seç.

Alliance olacaksan Silvermoon alliance seç ama Twisting nether horde tarafındaki Türk hiçbir yerde yok :D

Yeni başlayınca olur öyle karışıklıklar oynadıkça alışırsın ama bence son ödediğin wow hesabını iptal etmeye çalış.

He parası çok umrumda değil diyorsan şuan oynadığın hesapla Twisting nether horde tarafında baştan başla :D Türkçe cevap alabileceğin birileri olur.

Keşke dediklerinizi anlayabilsem ben bir karakter açtım onu kasıyorum işte yabancılarla da oynarım sorun yok fakat serverın adını bilmemek tuhafıma gidiyor ayrıca iptal edebileceğimi sanmıyorum para işini.

• hiç mi böyle oyun oynamadın ?:D Esc bas logout de orda sağ üstte realmin yazar :D

Change realm dersen ordan yeni server seçebilirsin. Bir sürü server çıkar. Twisting nether serverında horde oynamalısın bence genede kendin bilirsin.

Araştırmadan oyun oynayacaksan çok zorlanırsın bu oyunda onu söyleyeyim :)
  • quote:

hiç mi böyle oyun oynamadın ?:D Esc bas logout de orda sağ üstte realmin yazar :D

Change realm dersen ordan yeni server seçebilirsin. Bir sürü server çıkar. Twisting nether serverında horde oynamalısın bence genede kendin bilirsin.

Araştırmadan oyun oynayacaksan çok zorlanırsın bu oyunda onu söyleyeyim :)

Dalara'mış hocam o kadar çok server var ki bunların server olabileceğini düşünemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.