Şimdi Ara

14 Ağustos Yeni Ek Paket Çıkış Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard açıklamayı yapmış. 14 Ağustos'da yeni ek paket çıkıyor.

https://twitter.com/warcraft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 5 Nisan 2018; 16:19:57 >

• benlik değil artık, hypelanmadım
    aynı şeylerin laciverti işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

benlik değil artık, hypelanmadım
    aynı şeylerin laciverti işte

Bıraktın mı oyunu ?
  • en son sonbahar aylarında login olmuştum aynen hocam
    fallout 4 witcher 3 e başlayacağım mass effect serisi var daha
    diğer oyunlara baktıkça vakit kaybı gibi geliyor bana wow
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Haklısın gerçekten.Diğer oyunlardan alacağımız tadı alıp götürüyor.Düşünsene bilgisayarda sadece warcraft var ne garip değil mi?Bende dün gece uzun zamandır ilk defa başka bir oyun oynadım.Bilgisayar gözüme farklı göründü.
  • Güzel tarih.

Legion'u pre order yapmisdim o hataya bir daha dusmem.Once oyun ilerlesin , pvpsini vs. gorelim , iyiyse alinir.

Ben asil vanillayi bekliyorum,umarim kisa zamanda duyrulur tarihi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 5 Nisan 2018; 22:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmaplayden alan var mı acaba? Kodu direk veriyorlar mı? Blizzstore dan aldığımızla bir farkı var mı? Blizzstoreda 220 lira durma da 160 lira oyun. Siteyle daha önce bi kaç alışverişim oldu ama pre-purchase muhabbetine girmedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Durmaplayden alan var mı acaba? Kodu direk veriyorlar mı? Blizzstore dan aldığımızla bir farkı var mı? Blizzstoreda 220 lira durma da 160 lira oyun. Siteyle daha önce bi kaç alışverişim oldu ama pre-purchase muhabbetine girmedim hiç.
    Alan kişiler daha iyi cevap verebilir buna fakat kendilerinin canlı sohbet desteği var oradan da sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Durmaplayden alan var mı acaba? Kodu direk veriyorlar mı? Blizzstore dan aldığımızla bir farkı var mı? Blizzstoreda 220 lira durma da 160 lira oyun. Siteyle daha önce bi kaç alışverişim oldu ama pre-purchase muhabbetine girmedim hiç.
    https://forum.donanimhaber.com/durma play-problemi--131405681

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 7 Nisan 2018; 10:43:47 >
  • ulen içimde bu paketin hayal kırıklığı olacağına dair feci bir his var. legion'u çok beğenerek oynadım ama bfa acayip sıradan geldi. hype yapamadım.tabi girip oynamak lazım . çıkana kadar bekleyeceğim belki indirim mindirim olur bazı sitelerde kaparız. nasılsa şimdilik gelen ırklardan beğendiğim yok açıp kasmak için.
  • Bakıyorum normal bir f2p oyun videosu tadı var, eskiden uçar kaçardık video düşsün diye, zamanında boost için WoD u pre order aldım 1 kere bile girmedim.

Neden soğudum bu kadar anlam veremedim bak şimdi :D
  • 179 lira veremem.
  • valla paket dehşet... benim de içimden bir ses legion dan daha iyi olacağı yönünde adamlar legion da milletin neyi nasıl istediğini iyi öğrendiler bence + da koyup devam ederler. zaten allied race ler var onlar için bile değer. benim content den şüphem yok. gittiği yere kadar gideceğim bu oyunda.
  • https://youtu.be/oXEk7EUl-7E

Login müziği çıkmış. İlk kısmı biraz değişmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.