Şimdi Ara

14 aylık yeni Peugeot araçta vernik atması! (Üstatlar içeri) [Resimler güncellendi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
22.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su bazlı boya hakkında Tamirat Tadilat Honda CVCC bölümünde açıklamışlardı.
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsXy
    Dakika 20:20

Ne çektin şu 208'den Merak ediyorum acaba 208'den bir şekilde kurtulduğunda ne alıcaksın?
  • 2017 yılında lacivert renk skoda fabia aracımız da aynı sorun olmuştu.Başka araç alın indirim yapalım (%1 indirim ) veya 2500 tl + kaputu boyayalım demişlerdi.Uğraşmak istemediğim için para ve kaput boyamayı kabul etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVenganza -- 9 Nisan 2019; 21:32:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVenganza

2017 yılında lacivert renk skoda fabia aracımız da aynı sorun olmuştu.Başka araç alın indirim yapalım (%1 indirim ) veya 2500 tl + kaputu boyayalım demişlerdi.Uğraşmak istemediğim için para ve kaput boyamayı kabul etmiştim.
    İyi bari sizi mağdur etmeden değer kaybı farkını paşa paşa ödeyip kusuru bedelsiz gidermişler. Peugeot onu da yapmıyor. Boyasına çok güvenen ve adı çok iyi şekilde anılan bir firma (!) ya ona güveniyorlar galiba. Otoparklardan ırak bir firma. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Nisan 2019; 21:40:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum benim 2015 beyaz renkli octavia aracımda da var. Servis ücretsiz boya ve 2 bakım teklif ediyor. Ben daha kararsızım kabul etmedim. Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusZ37

Aynı durum benim 2015 beyaz renkli octavia aracımda da var. Servis ücretsiz boya ve 2 bakım teklif ediyor. Ben daha kararsızım kabul etmedim. Bakalım ne olacak.
    Kırmızı renk özelinde konuşursam eğer, gördüğüm kadarıyla i20, Egea, Leon gibi araçlarda bu soruna hiç rastlamadım. Rastladığım araçlar, 208, C4 Picasso, 308 T9, Mini Cooper, Rio. Yolda gördüğüm kadarıyla bunlar. Benim servis bırak bakım hediye etmeyi, vernik atmasına taş vuruğu kaynaklı deyip geçti. İnşallah aynı sorunu yaşayan başka birisi (ki çok var) bunları mahkemeye vermiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.