Knight Online 14. Dunyayi sunmaktan buyuk mutluluk duyar: Carnac! Fakat, Carnac 2 farkli sunucu olarak sunulmaktadir. Carnac West dunyasina sadece ABD, Ingiltere, Avustralya, Hindistan, Yeni Zelanda, Fransa ve Kanada ulkeleri girebilmektedir. Bu ulkelerin disinda diger butun ulkeler Carnac East sunucusuna girebileceklerdir. Tesekkur ederiz. Oyunda gorusmek uzere!
Bn OynuoRm Oynıyan Lar Braber Exp Fİlan Takılırız 30-40-50 lvl filan zate 2 güne herkes 40 - 50 filn Bn Konu Açtm Zate Carnac Clan die Baqın ßi (oynıcaklar)
bende yeni serverdayım human
orda oynayacak olan arkadaslara şimdiden kolay gelsin ama yaptıları ayrımcılıga karsııym madem serverin birine biz giremiyoruz ötekinede onlar girmesin
orda oynayacak olan arkadaslara şimdiden kolay gelsin ama yaptıları ayrımcılıga karsııym madem serverin birine biz giremiyoruz ötekinede onlar girmesin
aynen öyle zaten carnac easte girebilen carnac west e giremior carnac west e girebilen carnac east e giremior u sabah proxifier ile denedim inanmayan varsa deneyebilir.
ßu gidişle yarın bu saatlerde skıllerımı actırıcagım xD
zar zor lvl 5 oldum
en yuksek kaç lwl oldu ki
Resmen adam kayırma.Zaten k2ye sinirdim şimdi iyice sinir oldum
cok deli lag war girdiğim an dc yiorm ama sabah kastım biras 42 im
sabah 9dan sonra exp kasılmadı haram oldu ya ne biçim yapıyolar bu işi anlamadım giriorum paso dc lagdan exp kasamıoruz