Şimdi Ara

14 gün ban yedim haksız yere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun oynarken yazı yazmayı sevmediğim için çok şanslıyım

EUW böyle bir yer birazda hak etmişsin hiç kimse yeteneksiz olduğu için report yemeyi hak etmez.
    Bir keresinde 1-9 gibi bir skor ile mid azir oynuyordum jungle "main azir?" yazdı nickimden dolayı hiç bir şey yazmadım sadece nasıl çevirebilirim diye uğraştım ama inanılmaz kötü oynadığım ve diğer lanelerde ezildiği için yenildik belki yeteneksiz diye report etmişlerdir bana şu ana kadar en fazla uyarı mesajı çıktı.
  • Sistem kafayı yemiş. Az önce oyunuma bot pre geldiler ve skorları hiç de iyi değildi. Başlarda takmadım fakat birde laf ettiler üstüne. Maçı da satıp bozgunu aldırdılar. Oyun sonu report ettiler elbette. Sonraki oyun karşıma geldi bu bot pre ve kazandık. Hiç bir şey demediğim halde tekrar report ettiler ve yok yere chat ban aldım. Report sisteminin iyileşmesini bende isteyenlerdenim ama böyle yok yere kullananlar yüzünden de alakasız ban yemek saçmalık. Support'a attım mesajımı cevap bekliyorum. Böyle giderse bu gereksiz sistem yüzünden oyunu bırakan çok olur.
  • Bidaha yaparsan perma ban var yazim sunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yine iyi ben chat banı yemeden direk 14 gün yedim.Başka hesapta da 14 gün yemeden direk süresiz verdiler halinize şükredin.
  • tabi ban yiyeceksin ya nolacaktı? takımın moralini düşürmüşsün, aşağılamışsın. westte tek kelime bile etmeden oyunlar dönerken böyle demen haksız olduğunun göstergesi umarım perma yersin irelia main sanan unskilled :DDD
  • Arkadasim 1 hafta boyunca good luck yazip hic feedlemedigi halde ban yedi...
    Her oyuna birlikte girmistik.
    (Sohbet bani)

• Git çizgi filmini izle,trde ire alınca görürsün kimin unskilled olduğunu.Hatta direkt lolking at görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Git çizgi filmini izle,trde ire alınca görürsün kimin unskilled olduğunu.Hatta direkt lolking at görelim

ne demiş bloklu da :d
  • Irelia ile shenden nasil az farm yapiyorsun ve nerdeyse ayni dmgi vermissin xd

• JJimi kullanıcısına yanıt
    Okusaydın onların beni flamer ilan ettikten sonra oyunu oynamayı bıraktığımı ve open mid yazdığımı anlardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Tr yede geldi ayni sistem
    10 chat-25 chat- 14 gün-perma diye biliyorum ben 25 yedim bile ahshahsh

Tr de hicbirseyin calistigina inanmiyorum. 1-2 gunden baslamiyor mu banlar. Chatten direk 14 gune cikmak nedir. Hakkaten abarti olmus biraz. Bide mesela chat ban yedik diyelim. Hemen mac sonu ogreniyor muyuz. Bildirim falan nasil geliyor. Cidden artik konusmicam bu svde.

TR deki hesabım bilerek beslemeden 14 gün ban yedi ceza sistemi çalışıyor da bu şekilde öğrenmeyeydim iyiydi TR de oynamamın sebebi de westde 14 gün yemiş olmam . Nereye gitsem 14 gün ban yiyorum

• Durumuna gerçekten üzüldüm çünkü senin yaşadıklarının neredeyse aynısını ben yaşadım . Kötü oynayan birine laf etmekte o kadar da kötü bir durum yok bence (küfür etmek veya tüm oyun şöylesin böylesin demek dışında) . Sonuçta sen birine kötü oynuyosun falan desen o adam diğer maça dediklerini unutacak belki de . Ama senin haksız yere giden lp n her zaman etkileyecek seni . Her el Kötü oynayan ceza almalı bence . Ya da ranked ban yemeli . Bu arada westdeki sistemden nefret ediyorum 16 lwl hesabım var hiçbişey yazmıyorum (lafın gelişi değil gerçekten yazmıyorum ağzım yandı bi kere diye) yine chat ban yedim . Adam canı sıkıldıkça "offensive language" diye report ediyor durduk yere ban yiyorsun . İki laf etsen o kötü olduğu halde seni eleştirenler ile karşı takımdan seni oyundan soğutmaya çalışıp kazanmaya çalışan adamlar bir olup seni suçlu ilan etmez mi . Çıldırıyorum böylelerine ama bişey diyemiyosun çünkü ban yiyebilirsin . Demesen de yiyebilirsin sisteme bak Arkadaşın biri yazmış TR deki küfürler bile canını bu kadar sıkmıyor diye gerçekten çok doğru demiş . Katılıyorum sonuna kadar . Neyse umarım böylelerine çok denk gelmezsin banın açıldıktan sonra . Ha bu arada o banın açıldıktan sonra oynadığın ilk maçtaa bile 2 olumsuz bişey yaz yine ban yersin . 2-3 maç değil ilk maç bile etkiliyor ban yemeni sağlıyor . Ben yedim

• srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra oyuna girmeden önce şarkı açacağım herkesi muteleyip tek kelime bile etmeyeceğim.Patlamalı falan gelmesin sonra gaza gelir açarım chati aman
  • sezon sonu ödülleri gitti desene qamqi xdd
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Verirler,verirler.600 maç chat banı aldım ama o iyi sihirdarlara verilen simge geldi
    Lisede okuldan attırırız deyip bir mok yapamamak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Verirler,verirler.600 maç chat banı aldım ama o iyi sihirdarlara verilen simge geldi
    Lisede okuldan attırırız deyip bir mok yapamamak gibi

son 3 patchde ban yememek gerekiyor ama hadi bakalım xdd
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Gelmezse ağlarım
  • yeni sistemde pre ve birbirini tanıyanlar sıkıntı, bazısı hem maçı verir hem karşıya gaz verir report edin diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.