Bildirim
14 gün ban yedim haksız yere
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hlll qnq byksn sprsn hprsn ne dym.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trde smurfumde senin gibilerle oynayacağım artık -
Sinirlenirsen daha çok ban yersin. Sinirlenmemeye çalış. -
Gel qnq beklerim kapisiriz xd
Ve diana şu an oyunda ban yememiş cidden mi rito -
Westte sadece 0-14 giden brauma aptal dediğim için bende ban yedim ama SADECE "aptal" dedim
Küfür etseler daha az sinirlenirim.Öyle bir şey yapıyorlarki resmen seni kötü ilan edip dışlıyorlar yok böyle bir şey. -
Bu oyunda öle insanlar varki adamlar karsi takima benim allaha sövdüğümü söylediler 2 tane pre bir olup karsi takimai buna inandirdilar tam sopalik bu millet
Helal
retarded dedigim icin perma yedim euwda yakında tr dede yerim ban
Edit: chat kullanma sakin, kendini korumaya calisma birkac reporta perma yersin ondan sonra :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 12 Ekim 2015; 23:51:12 > -
Herkese iyi olmus derdim de. Hic acimiyorlar yav bu westte. Sadece bundan dolayi mi 14 gun attilar. Simdi buna inanalim mi. Daha once hic yemeyip Tek macta 14 gun ban yediysen hayati sorgulamak lazim artik. Hic konusmamak lazim herhalde. Hi deyip devam edeceksin.
Tr yede geldi ayni sistem
10 chat-25 chat- 14 gün-perma diye biliyorum ben 25 yedim bile ahshahsh
quote:
Orijinalden alıntı: JJimi
Tr de hicbirseyin calistigina inanmiyorum. 1-2 gunden baslamiyor mu banlar. Chatten direk 14 gune cikmak nedir. Hakkaten abarti olmus biraz. Bide mesela chat ban yedik diyelim. Hemen mac sonu ogreniyor muyuz. Bildirim falan nasil geliyor. Cidden artik konusmicam bu svde.
Geliyo bildirim en kotu oyunda farkederdin zaten
West plat elo böyleyse weste falan geçmem ben. Ayrıca ondan önceki oyunu görmedim sanma
Banada 14 gungeldi 3-17 karmaya sovdugum icin
Ama aldık o oyunu -
14 gün ban yedim haksız yere
Şu takıma bakar mısın ? All chatten 2-3 kere report my team unskilLED players yazdım.
Hangisi doğru -
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
quote:
Orijinalden alıntı: JJimi
Tr de hicbirseyin calistigina inanmiyorum. 1-2 gunden baslamiyor mu banlar. Chatten direk 14 gune cikmak nedir. Hakkaten abarti olmus biraz. Bide mesela chat ban yedik diyelim. Hemen mac sonu ogreniyor muyuz. Bildirim falan nasil geliyor. Cidden artik konusmicam bu svde.
Çalışıyor da anlamadığım bir şey var anında maçın ortasında nasıl bu şikayetlere bakıyorlar?
Benzer içerikler
- undefined hatası
- lol sadece şampiyonları hedefle
- lol chat açma
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- flame atmak ne demek
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X