Şimdi Ara

14 Haziran Ehliyet Sınavı Fikir-soru-cevap Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 Haziran Sınavı Sonrası Soru Cevaplarımızı Bu Link Altından Paylaşalım Arkadaşlar.

Konumuzla Alakası Yok Ama Şunu Belirtmek İsterim Ki Kardeşim Bir Önceki Ehliyet Sınavına Girdi Ehliyet Almaya Hak Kazandı Ama Adana Trafikte Kart Yok 1.5 Aydır Almaya Çalışıyoruz Yok Gelmedi Kart 1 Hafta Sonra Arayın Diye Diye Haftalar Oldu Umarım Yakın Zamanda Bu Sorun Çözülür.

Yeni Ehliyet Sistemine Geçişte Çipli Mi Ne Olacakmış Kartlar Bu Yüzdende Darphane Fazla Sayıda Basmadığı Duyumları Aldık :S

• 1 saattir araştırıyorum heryerde 11:00 yazıyor bana kurstan 14:30 demişlerdi nerden netleştirecez bilen yok mu
  • Sinav 14.30'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ne kitabı açıp okudum ne kursa gittim bakalım ne olacak
  • herkese başarılar arkadaşlar, benim kardeşim giriyor bugün. son hafta eski soruları ve kitaptaki testleri çözdü toplamda en fazla 8 yanlışı felan çıkıyor. 15 yanlışa kadar limit var zaten. çok kasmayın kolaydır ben girdiğimde dizel araba hangi yakıt türüyle çalışır gibi sorular vardı
  • Beyler sorular yayınlanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Beyler ne kitabı açıp okudum ne kursa gittim bakalım ne olacak

Aslında Soruların Çoğunu mantık Yürüterek Çözebilirsiniz İnşallahda Öyle Olmuştur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InDark

Beyler sorular yayınlanıyor mu ?

Sorular Meb'de Yayınlanır Yayınlanmaz İmzamdaki Sayfamdada Paylaşırım Kardeş
  • norful1 kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu 10-15 dakika içinde bitirip kontrol ettim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorular Nasıldı Arkadaşlar Kolay Mıydı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Öyle oldu 10-15 dakika içinde bitirip kontrol ettim :D

Hay Maşallah :)
  • kardeşim turnike sorusunu soruyor ne yaptınız? 15-20 dk yapmış internetten baktım sanırım doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.