Şimdi Ara

14 inch, ince tasarımlı lenovo veya asus laptop önerisi ve lenovo s540 karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    14 inch, internet uygulamaları, ara sıra photoshop, dizi film vb işler için düşük performanslı olmayan 5-6 bin bandında ince kibar bir bilgisayar bakmaktayım.

Asus ve Lenovo ilk öncelikli tercih markalarım. İkisinde de güzel ürünler buldum ancak kafam çok karıştı, çok detaylı anlayan birisi de değilim açıkçası.

Lenovo S540 modelini çok beğendim, fena durmamakta, ancak "Lenovo S540 81ND00HBTX" ve "Lenovo S540 81ND003UTX" adı altında iki adet birebir aynı laptop bulunmakta. Farklarını anlayamadım hiçbir şekilde. Ref site:https://www.epey.com/laptop/karsilastir/191117-392998/lenovo-s540-81nd003utx_lenovo-s540-81nd00hbtx/

Bana bu bahsettiğim laptopların farkını söylebilir misiniz? Bu fiyat bandında ve istenilen kriterlerde hangi laptopları tavsiye edersiniz?

Herkese iyi forumlar dilerim.

• hocam selamlar aynı kasanın 15,6 inc versiyonunu kullanmaktayım. cihazın ekranı gayet güzel, yan çerçevelerin iyice yontulmuş olması ekran kasa oranını inanılmaz derecede ferahlatmış durumda fakat kasa komple plastik bunu göz önünde bulundurarak lenovonun bu cihazlarına yönelin derim, ince çerçeveli ve gri modellerin tamamının kasası aynı plastik ancak çok kaliteli bir plastik. ben size thinkpad e495t modelini öneririm ryzen 7, 16 gb ramli olanlarına yönelirseniz evladiyelik kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redaslan

hocam selamlar aynı kasanın 15,6 inc versiyonunu kullanmaktayım. cihazın ekranı gayet güzel, yan çerçevelerin iyice yontulmuş olması ekran kasa oranını inanılmaz derecede ferahlatmış durumda fakat kasa komple plastik bunu göz önünde bulundurarak lenovonun bu cihazlarına yönelin derim, ince çerçeveli ve gri modellerin tamamının kasası aynı plastik ancak çok kaliteli bir plastik. ben size thinkpad e495t modelini öneririm ryzen 7, 16 gb ramli olanlarına yönelirseniz evladiyelik kullanırsınız.
    Merhabalar, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Yorumunuza şu anlamda çok şaşırdım, bu Lenovo S540 için her yerde alüminyum kasa diye geçmekte. Plastik olması gerçekten benim de canımı sıkar böyle bir durumda. Peki hocam aynı özelliklerin farklı model koduna sahip olmasını nasıl yorumluyorsunuz?

• hocam kasa konusunda sizi yanlış bilgilendirmek istemem siz iyice araştırın derim. model koduna gelirsek de sanırım freedos cihazların kodları da değişiyor.

• Bunu da seçenekler arasına koyabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.