14 Milyar lira param var, ve bir araba almak istiyorum. Yanliz durum biraz karisik Arabaya maximum 1 sene binecegim, yani satarken cok zarar etmemek istiyorum. (Satis suresi cok onemli degil, bir sene sonra ben askere gittigimde ailemden biri satabilir sonra arabayi.)
Hani bi de rahat bi araba falan istiyorum. Aklimdan gecen alternatifler 1997 Vectra ve o doneme ait Mondeo lar.
Baska bana ne onerebilirsiniz?
1983 MODEL MERCEDES SEC500 YADA SEC 420
14 milyara 98-99 astra veya muadili bi arac bak
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
14 milyara 98-99 astra veya muadili bi arac bak
eyw iyi oneri
2000 vectra focus astra cıvıc alabilirsin, internetteki ilanlara bakma gazetede GERCEK SATICILARDAN acil satılık cok uygun arabalar var,ama coook dıkkat et dolandırıcılık olaylarıda cok oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mavii2000
2000 vectra focus astra cıvıc alabilirsin, internetteki ilanlara bakma gazetede GERCEK SATICILARDAN acil satılık cok uygun arabalar var,ama coook dıkkat et dolandırıcılık olaylarıda cok oluyor.
Ha araba alirken hipotekli cek kullanmak lazim heralde bu isi saglama almak icin
Hani bankaya gidiyon atiyom adamla 13.500 e anlastiniz yatiriyosun o kadar para, biraz banka masraf aliyo (100YTL kadar sanirim) Banka paraya hipotek koyuyo ve adama teminat veriyo su motor nolu su plakali bilmemne araba su sahsin uzerine satisi gerceklestiginde bu cek hukumludur, aksi taktirde hukumsuzdur die. Sonra satisi yapinca adam satis belgeleri ile gidiyo bankaya aliyo parasini.
en saglami bu galiba. Biraz masrafli ama en azindan saglam.
Neyse arabayi buldukda almasi kaldi :)
Oneri bekliyorum arkadaslar.
quote:
Orijinalden alıntı: safakm
Ha araba alirken hipotekli cek kullanmak lazim heralde bu isi saglama almak icin
Hani bankaya gidiyon atiyom adamla 13.500 e anlastiniz yatiriyosun o kadar para, biraz banka masraf aliyo (100YTL kadar sanirim) Banka paraya hipotek koyuyo ve adama teminat veriyo su motor nolu su plakali bilmemne araba su sahsin uzerine satisi gerceklestiginde bu cek hukumludur, aksi taktirde hukumsuzdur die. Sonra satisi yapinca adam satis belgeleri ile gidiyo bankaya aliyo parasini.
en saglami bu galiba. Biraz masrafli ama en azindan saglam.
Neyse arabayi buldukda almasi kaldi :)
Oneri bekliyorum arkadaslar.
Alıntıları Göster
Ben Marea derim... Kullananlarda rahat konforlu olduğunu duymustum... Ancak 2. eli biras düşündürüyor tabi,elden cıkarması sorun olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: guner05
Ben Marea derim... Kullananlarda rahat konforlu olduğunu duymustum... Ancak 2. eli biras düşündürüyor tabi,elden cıkarması sorun olabilir.
Alıntıları Göster
bir sene kullanıp satacaksan honda civic 00 model piyasasıda belli eldende kolay cıkar sorunsuz araba en başta
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
bir sene kullanıp satacaksan honda civic 00 model piyasasıda belli eldende kolay cıkar sorunsuz araba en başta
Alıntıları Göster
14 ytl'ye 98 model golf ve focus alınabilir
O paraya golf olmaz, olurda sadece adi golf olur kendi tirt olur
quote:
Orijinalden alıntı: antiochos
O paraya golf olmaz, olurda sadece adi golf olur kendi tirt olur
Honda Civic
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
Honda Civic
Alıntıları Göster
civic ya da astra iyi seçim olur dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
Alıntıları Göster
BEN SKODA FABİA DİYECEKTİM ASLINDA AMA 1 SENE SONRA SATACAM DEMİSSİN O YUZDEN VAZGECTİM
quote:
Alıntıları Göster
99-2000 civic al kafan rahat olsun..ben yaklaşık 1 ay önce 2000 sedan civic aldım 12.000 tl ye..
quote:
Alıntıları Göster
Kolay satmak istiyorsan civic,astra,megane,corolla vs. gibi piyası oluşmuş araçlardan birini almalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: cemsultan
Kolay satmak istiyorsan civic,astra,megane,corolla vs. gibi piyası oluşmuş araçlardan birini almalısın.