|
14.Nesil Intel Raptor Lake Refresh işlemcilerin çıkış tarihi sızdırıldı
-
-
Intel7 ile devam edilecekse bi cacık olmaz. 7nm olacak diye bekliyordum, belki 11.nesilde olduğu gibi mobil'de farklılık yapıp 7nm üretirler.
-
Abi o tarihlerde meteor ve arrow u beklerken şimdi gereksiz yere takvimi uzattılar bari çok bekletmeseler yeni teknoloji işlemcileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 4 Haziran 2023; 22:52:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu sızıntıyı bi kesemediler :D
-
Ben yapay zekalı işlemcileri bekliyorum bu işlemciler ara öğün benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
-
kullanımda ne fark yaratacak bizim için yapay zeka?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 son çeyrekdeki çıkış tarihi Meteor Lake için olmasın sakın. Raptor Lake refresh serisi olacak diye kesin bir bilgi yok henüz. Meteor Lake için Intel 4 üretimi verimlilik olarak hazırsa, sadece zamanını bekliyorlardır.
wccftechIntel To Host Innovation 2023 Event on 19th September: Meteor Lake, Raptor Lake Refresh & Alchemist+ Expectedhttps://wccftech.com/intel-to-host-innovation-2023-event-on-19th-september-meteor-lake-raptor-lake-refresh-alchemist-expected/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Haziran 2023; 11:22:1 > -
Gelen bilgiler birbirine girdi hep. Önce Meteor Lake atlanıp direkt Arrow Lake işlemcileri çıkaracaklarına dair söylentiler yayıldı, daha sonra Meteor Lake işlemcilerin dizüstü bilgisayarlara özel çıkacağı söyledi, en son da 14.nesil masaüstü için Raptor Lake Refesh çıkacağı söylentisi dolaşıma sokuldu. Arrow Lake işlemciler sızıntılardaki gibi 20A tekniği ile üretilirse önemli bir performans sıçraması yapacaktır. Arrow Lake işlemcilerin 2024'ün ilk çeyreğinde çıkacağı söyleniyordu. Eylül ayında Raptor Refesh çıkarsa Arrow Lake en iyi ihtimalle 2024 Haziran gibi çıkar. Benim gibi Arrow Lake bekleyenlerin gözü yaşlı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2024'ün haziranında çıksa gecikmiş olmaz aslında, ben de Arrow Lake'i bekleyenlerdenim. Aynı soketin devam serisi olarak Arrow Lake'in diğerlerine göre bir farklılığı var, Meteor Lake'e göre farklı üretim teknolojisine ve farklı E-Core mimarisine sahip olma özellikleri ile. 20A üretim teknolojisi ile daha geniş ve güçlü çekirdek yapabilirler, benim de Arrow Lake'den beklentim büyük.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Haziran 2023; 8:34:2 > -
amd ile bunların refresh eylül daha sonra bunların asıl işlemci kasım aralık gibi falan çıkar herhalde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X