söyleme devam et arkadaşım. yakında böyle şöyle yaptım ama kız arkadaşım böyle çıktı topiği açarsın sende
seneye :
disarida bir yerde randevu ver, ama randevuya gitme. otobus veya minibus e binip gitmesini bekle (ama biraz daha masrafli arkadas cevrenden ne kadar arabasi olan varsa ayarla ve arabanin camindan gorulecek sekilde xxxx seni cok seviyorum. gibi yazi yazdir ve onun bindigi minibus veya otobusun oturdugu kismina gore yapistir ve arabanin yanindan gecerken (onun tanimadigi biride o otobuste veya minibusde olsun) kizin dikkatini cekmesi icin "aa arabanin caminda ne yaziyor" diyince kizin zaten dikkatini cekecektir. birkac durak sonrada sen bin otobuse :)
quote:
Orjinalden alıntı: murtiss
degmez diyen arkadaslara sesleniyorum.
ASK ICIN HERSEYE DEGER. CUNKU ASLOLAN ASKTIR.
Güldürdün beni allahta seni güldürsün...
ya hakkaten böyle bir problem geliyor gündeme... hem de 2 hafta kalmış sadece.
üfffff
ne yapçaz, ne alcaz hakkaten?
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
söyleme devam et arkadaşım. yakında böyle şöyle yaptım ama kız arkadaşım böyle çıktı topiği açarsın sende
:) bende cok sey yaptim simdi ayrilmanin esigindeyiz yaptiklarimi yazsaydim ohooo :) ama pisman degilim yine yaparim hala yapiyorumda ;)
ROMANTIZM OLMEDI
GERÇEKTEN İLGİNÇ ŞEYLER ÇIKTI ORTAYA...AŞKTAN ANLAMAYANLARDA DALGA GEÇMEYİN BARİ...AYRICA SÖYLENDİKÇE ANLAM KAZANAN TEK CÜMLE SENİ SOVİYORUMDUR.....
uzgunum anlatamam. bunlar biraz once aklima gelipte yazdiklarim.
romantizm i salaklik olarak gorenler var hala. eh be Always0007 sende birgun asik olursun gorurum senide :)
ALWAYS0007 ARKADAŞIM.....ALLAH SENİDE AŞIK ETSİN VE SANADA BURDA AŞK TOPİĞİ AÇTIRSIN İŞALLAH... O ZAMAN BİZDE SANA GÜLERİZ...AMA YOK YOK BİZ GÜLMEYİZ..AŞK GÜLÜNECEK BİŞEY DEĞİL ÇÜNKÜ....
Benim kızlar aşk konusundaki görüşlerimi DH müdavimleri bilirler. AŞK koca bir salaklıktır. ben mantığın olmadıgı hiçbir yerde olmam. mantığın oldugu yerde mutluluk olurduygusallığun oldugu yerdede kısa vadeli mutluluk ve muhtemelen uzun vadedeli mutsuzluk. uzun uzun yazmaya niyetim yok. ama ben aşık maşık olmam. OLUCAM VARSADA ALLAH ETMESİN
Ayrıca bu konularda haddinden fazla tecrübeliyim. eğer bu tecrübeye haiz değilseniz lütfen yorum yapmayın. ilerde ALways0007 demişti dersiniz
Always0007 kisa sureli olana zaten birsey diyemezsin ki uzun donem olanini zaten nasil biri oldugunu onun ne istedigini senin ne istedigini neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlayabiliyorsun.
ben demiyorum ki at gozlugunu tak sadece onu sev baska birsey gorme veya at gozlugu tak kimseyi sevme.
Kız dediğin sarışın olur
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Kız dediğin sarışın olur
ne alaka!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: murtiss
Always0007 kisa sureli olana zaten birsey diyemezsin ki uzun donem olanini zaten nasil biri oldugunu onun ne istedigini senin ne istedigini neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlayabiliyorsun.
ben demiyorum ki at gozlugunu tak sadece onu sev baska birsey gorme veya at gozlugu tak kimseyi sevme.
kızlar acaip yaratıklardır, anlama için gerçekten alim olmak gerekir fakat hepsinin bir kaç ortak özelliği vardır ki bunların en başında " o na sevdiğini söylemen"dir
ben sürekli sorsa bile ona sevdiğimi söylemiyorum arada bi çıtlatıyorum böyle özel günleri çokta ciddiye alırlar bizim ilk buluşma günümüz ayın 27si yaklaştıkça hep bana hatırlatır
tühh ayın 17side gecti bişi yapamadık ay dönümüzde ded mesela dün akşam aklı sıra hatırlatacak işte
ben biraz ucuz kurtarıyorum galiba benimki adan yemeklerini çok sevio yemeğe götürüyom kurtarıom
yılbaşında peluş kaplan almıştım hayatımda hiç bölee hediye almadım demişti,
bu seferde dişi muhabbet kuşu alcam beraber ama onla
etkileri sonra yazrım isterseniz
hadi kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: xxll
quote:
Kız dediğin sarışın olur
ne alaka!!!!
Benim sarışım takıntım var da... Bir seferinde kızın biri saçını siyah yaptı diye terketmiştim.
PEKİ ''murtiss'' BENİM İÇİNDE BİR ÖNERİN VAR MI BİŞEYLER YAZ YOKSA BEN BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMICAM YALNIZ BENİM DURUM BİRAZ DA VAHİM ÇÜNKÜ BENİM SEVGİLİM ANKARA'DA VE ASKER
quote:
Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM
ÇÜNKÜ BENİM SEVGİLİM ANKARA'DA VE ASKER
Asker e çorap gönder kendin ör.
quote:
quote:
ÇOK KOMİSİN SEN YA... HİÇ GÜLESİM YOKTU YANİ
abi en güzeli 2 ytllikşarap al ın 2 tane atur hücra köşede takılınyişin ben öle yapıyom taximde sokkalardaen güzeli benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
quote:
quote:
quote:
ÇOK KOMİSİN SEN YA... HİÇ GÜLESİM YOKTU YANİ
BENCE ARKADAŞIN ÖNERİSİ ÇOK GÜZEL! Ama sende onu anlayacak kapasite var mı bilemem tabii