Şimdi Ara

14 ŞUBAT!!! NE YAPSAM ACABA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Finney

pahalı bir hediye al, en güzel sürprizden bile daha çok sevinir.

paramı var kıza gittik en güzel dvd orjinal film aldık gitti eski erkek arkadaşıyla yiyişti

bir bok almam teli kapıcam 5 bira 5+1 son ses call off oynucam bütün gun
  • ben "seni seviyorum çünkü..." diye bir kitap aldım. her sayfada 1 söz var ve hep "seni seviyorum çünkü" diye başlıyor.

doğum günü için de, 3 ay önce ona hitap ettiğim isimle bir mail adresi aldım. kendime de onun bana hitap ettiği isimle yeni bir adres aldım. ortalama her gün yazıyorum oraya birşeyler. doğum gününde ona adresi ve şifresini vereceğim. şu an 170 mail falan oldu ama her biri ortalama 1 sayfa. kısa kısa şeyler değil yani....
  • ya kız bana sürpriz yapacakmış..çok şaşıracaksın diyor..14 şubatı bekle dedi..şimdi benimde bir hazırlık yapmam gerekmezmi???? kimileri boşver onlar hep ister falan diyor..bak kıza düşünmüş o da... ya birisi beste yap demiş?? güzel bi beste varsa söleyinde kopya çekeyim biraz..aynısını vereyim bişey olmaz...walla bu pazar gününe kadar bu forumu canlı tutmalıyım..bana lazım bu fikirler çünkü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

1. önerim
    beyoğlunda karaoke yapan bir yer var ,alttan müzik seçiyosun şarkıyı kendin söylüyosun istersen birlikte çektirdiğin resmi cd kapağı yapıyo.

2.önerim
    bi kutu çikolata alıyosun hepsini tek tek ısırıp kutuya koyuyosun,sonrada bir karta, "HEPSİNİ TATTIM , HİÇBİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİLDİ" .

umarım işe yarar

Ne yatatıcı fikirleri olanlar varmış böyle
  • abi ne yapmıssın ya ama bence bi kız için bu kadar ugrasmaya degmez hem kadınlara fazla onem verince kendilerini bise sanıolar biraz ilgisiz davrancan bence şahsen denedim işie yarıo sevgililer gununde de bizim eve gidecez bi cd yaptırdım girişten bitişe kadar o ana uygun sarkılar calıo :) son sarkıyı dusunun artık
    quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

ben "seni seviyorum çünkü..." diye bir kitap aldım. her sayfada 1 söz var ve hep "seni seviyorum çünkü" diye başlıyor.

doğum günü için de, 3 ay önce ona hitap ettiğim isimle bir mail adresi aldım. kendime de onun bana hitap ettiği isimle yeni bir adres aldım. ortalama her gün yazıyorum oraya birşeyler. doğum gününde ona adresi ve şifresini vereceğim. şu an 170 mail falan oldu ama her biri ortalama 1 sayfa. kısa kısa şeyler değil yani....

• hediye olsun istiyorsan bence emek harcanmış bi hediye olsun mesela sende fotoğrafı varsa onun karakalem çalışmasını yaptır gittiğiniz yerdede çerçeveli bir şekilde verirsin bence hoş bişey olur.
  • birde tarzına uygun bir yere gider bişeyler yer içersiniz artık gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisachal

hediye olsun istiyorsan bence emek harcanmış bi hediye olsun mesela sende fotoğrafı varsa onun karakalem çalışmasını yaptır gittiğiniz yerdede çerçeveli bir şekilde verirsin bence hoş bişey olur.

abi harikasın ya..bak bu olabilecek bişey..abartıda değil hem....
  • sevglı eldıvenlerı var bole ıkıınız takıyosunuz :) cok gzel duruyo bsey alırken yanında da eldıven al:D
  • evet ya napıcaz gideyim arabayla kapısına hadi kaç benle deyim en iyisi

abisi ve babası önce çıkarsa neyse vazcaydım adam akıllı bi hediye öneriniz olursa bizde sebeplenelim
  • ooooffffff offfff..hala karar veremedim napıcağıma..ne hediye alsam....burdaki önerierden birkaçını birden yapıcam...14 şubata daha var..kimbilir ne fikirler çıkar daha burada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

evet ya napıcaz gideyim arabayla kapısına hadi kaç benle deyim en iyisi

abisi ve babası önce çıkarsa neyse vazcaydım adam akıllı bi hediye öneriniz olursa bizde sebeplenelim

walla bugun bizimki ile 6. ay dönümümüz
    habire hatırlatıyo
    yemeYe gitçem
    yarında bi dişi muhabett kuşu alcaYız hediye olaraktan
    kuşu ona hediye alıoz ama bende kalıo

neyse

sevgililer gününde napcaYıs napcaYıs diyor
    karasız kaldım bende :D

uff ne güzel TRçe kullandım

• eğer elinde camera varsa onu belirli zamanlarda gizli gizli çek çaktırmadan kendinide çek ama tripot lazım sonra altına ikinizin müziğini döşe sonuna manalı sözler bitti ve o gün uygun zamanda aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 27 Ocak 2006 10:50:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM
    PEKİ ''murtiss'' BENİM İÇİNDE BİR ÖNERİN VAR MI
    BİŞEYLER YAZ YOKSA BEN BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMICAM
    YALNIZ BENİM DURUM BİRAZ DA VAHİM
    ÇÜNKÜ BENİM SEVGİLİM ANKARA'DA VE ASKER

eger gidebiliyorsan yanina git derim ona daha buyuk bir hediye olmazdi.
    gidemiyorsanda aklima tek gelen bir taki gonder diyebiliyorum. cunki askerde hani ne gondersen mutlaka gorulecek sonra eline ulasacaktir.
    dikkatli bir hediye secmen gerek.
    gidebiliyor olsaydin onun icin en buyuk moral olurdu sanirim.
  • Bırakın bu işleri hediye felan sakat.

Bilinçaltınızda ve içgüdülerinizde onla seks yapmak yatar ve bunun yan yansıması hediye felan almaktır.

Buna biz kur yapmak diyoruz. Belgesellerde mesela kuşlar karşı cinsi etkilemek için kanat açarlar türlü türlü şaklabanlık yaparlar.

Hediyede bunun bi çeşididir. O halde yapmanız gereken konuya girip seks yapmak istediğinizi söylemektir.

Çünkü hayvanlar konuşamaz ve niyetlerini davranışlarıyla kur yaparak belli ederler.

,Oysa biz insanlar konuşabiliyoruz.

Kısaca hediye alma gibi hayvani işler yapmayın....

• quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bırakın bu işleri hediye felan sakat.

Bilinçaltınızda ve içgüdülerinizde onla seks yapmak yatar ve bunun yan yansıması hediye felan almaktır.

Buna biz kur yapmak diyoruz. Belgesellerde mesela kuşlar karşı cinsi etkilemek için kanat açarlar türlü türlü şaklabanlık yaparlar.

Hediyede bunun bi çeşididir. O halde yapmanız gereken konuya girip seks yapmak istediğinizi söylemektir.

Çünkü hayvanlar konuşamaz ve niyetlerini davranışlarıyla kur yaparak belli ederler.

Saçmalarden seçmeler yapmışsın...senin insani duyguların körelmiş..o yüzden hayvani konuşuyosun..en iyisimi başka bişey yazma...düşüncelerin sana kalsın...

• Söyleyeceklerim daha çok evliler için...
    İlla 14 Şubat olması gerekmez.. Bence aklınıza geldiği her an yapabilirsizinz...

Ondan habersiz evinize erken gidin, gitmeden önce bolca gül alın, yanına çikolata da olabilir. Sonra evinizin bir odasını gülle süsleyin.. Kapı ile oda arasına ise yerlere gül yaprağı saçın.. Odadaki masanın üzerine bir gül koyun -kırmızı- yazabiliyorsanız bir iki cümlede hoş şeyler yazın.. Bu arada siz de saklandığınız yerden çıkarsınız artık....

• seyyah_seyyare sen bunlari hergun yap hatta daha fazlasini yap ama 14 subatta veya evlilik yildonumunu unut hicbirsey yapma bak neler oluyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxll

quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bırakın bu işleri hediye felan sakat.

Saçmalarden seçmeler yapmışsın...senin insani duyguların körelmiş..o yüzden hayvani konuşuyosun..en iyisimi başka bişey yazma...düşüncelerin sana kalsın...

Canım benim ya

• quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

seyyah_seyyare sen bunlari hergun yap hatta daha fazlasini yap ama 14 subatta veya evlilik yildonumunu unut hicbirsey yapma bak neler oluyor :)

Murtiss o tarihleri unutmak idam fermanı imzalamak gibi birşeydir herhalde. O tarihleri unutmamak lazım hayati mesele. 14 Şubatı unutacak birini sanmam ama evlilik tarihini unuttun mu kaderine razı olacaksın
    Artık keser mi, biçer mi, döver mi bilmem ama mazereti olmaz bu işlerin...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.