ya arkadaşlar böyle alengirli şeylere gerek yok, biz tarık akan gibi kızın kaldığı yurdun önüne spreyle yazılar yazdık, kendi elimizle tablolar hazırladık güller serdik önüne ama nafile....
kadın kısmını aşağılayacan, hakaret edicen ki kıymetin bilinsin.... bu nedenle bakın bütün hanzoların güzel aslında çok iyi niyetli kız arkadaşları vardır...
neyse sinirlendim yine....
O HANZOLARA BAN Benide sinirlendirdin Uleaaannnnnnnn
Kendime Hakim Olamadım Pardon
Benimde sinirime dokunuyor bu durum ya. Hanzoları gördükçe
Hanzo manzo..ama gönül bu otada konar .oka da konar..
YAT UYU HİÇBİŞİ YAPMA...
beste yap
açıkçası bu ortamda fikir vermek saçma geldi çünkü insanlar dalga geçer gibi şeyler yazmışlar kendime güldürmeye değmez arkadaşlarına fikir sor bence daha sağlıklı olur
pahalı bir hediye al, en güzel sürprizden bile daha çok sevinir.
quote:
Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM
ÇÜNKÜ BENİM SEVGİLİM ANKARA'DA VE ASKER
Asker e çorap gönder kendin ör.
ÇOK KOMİSİN SEN YA... HİÇ GÜLESİM YOKTU YANİ
çok tehlikel, bir kıza benziyon (son zamanlarda açılan topiklerdeki malum kız tipi)
N-GAGE al
yav bu kızlar ne iş
şaşır ama şaşırtma (heycan verici olaylar, süpriz filan) sevil ama sevme (hep kendileri sevilmek ister) kıskan ama kıskanmasın vb niye hep erkek çabalıyo niye herşey erkekten istiyolar herşeye temamda erkekler o kadar çabalasın çabalasın sonra bırak git (sen iyilerine layıksın benzeri laflar)
seven kız hep daha fazlasını istemez (beni şaşırt bana farklı hediyeler al degişik şeyler yapalım maymunmuyuz la biz kendi adıma konuşuyom kızanlar üstüne alınmasın)
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
yav bu kızlar ne iş
şaşır ama şaşırtma (heycan verici olaylar, süpriz filan) sevil ama sevme (hep kendileri sevilmek ister) kıskan ama kıskanmasın vb niye hep erkek çabalıyo niye herşey erkekten istiyolar herşeye temamda erkekler o kadar çabalasın çabalasın sonra bırak git (sen iyilerine layıksın benzeri laflar)
seven kız hep daha fazlasını istemez (beni şaşırt bana farklı hediyeler al degişik şeyler yapalım maymunmuyuz la biz kendi adıma konuşuyom kızanlar üstüne alınmasın)
Urfalı konu ile alakasız ama
imzan çok güzel ve anlamlı
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
yav bu kızlar ne iş