Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare Murtiss o tarihleri unutmak idam fermanı imzalamak gibi birşeydir herhalde. O tarihleri unutmamak lazım hayati mesele. 14 Şubatı unutacak birini sanmam ama evlilik tarihini unuttun mu kaderine razı olacaksın Artık keser mi, biçer mi, döver mi bilmem ama mazereti olmaz bu işlerin...
kesinlikle haklisin :D
Araban varsa kardeşim şöle yapmanı tavsiye ederim kesin aklı başından gider bana göre ben ne zaman yapsam bu plan işliyor şimdi anlatıom...
Önceden çiçekciden şöle arabanın bagajını full dolduracak şekilde güllerle doldur..Sonra şöle sahile bi yere gidin arabanın içinde kahve falan için sonra kız arkadaşına deki ya canım arabanın bagajında benim atkım berem (artık burasını sen düşün) war.Onu verirmisin bana dersin.kız arkadaşında bagajı açtığı anda BİNGO
Nasıl bi sürpriz... Biraz pahalıya patlar ama çok seviyorsan buna değer bence
quote:
Orjinalden alıntı: borostican
Araban varsa kardeşim şöle yapmanı tavsiye ederim kesin aklı başından gider bana göre ben ne zaman yapsam bu plan işliyor şimdi anlatıom...
Önceden çiçekciden şöle arabanın bagajını full dolduracak şekilde güllerle doldur..Sonra şöle sahile bi yere gidin arabanın içinde kahve falan için sonra kız arkadaşına deki ya canım arabanın bagajında benim atkım berem (artık burasını sen düşün) war.Onu verirmisin bana dersin.kız arkadaşında bagajı açtığı anda BİNGO
Nasıl bi sürpriz... Biraz pahalıya patlar ama çok seviyorsan buna değer bence
çok masraflı ayrıca arabada yok malesef..genede saol fikrin için..belki ileriki yıllarda olabilir..
ya arkadaş hediye için önerilerinizi bekliyo.bırakında değip değmiyeceğine o karar versin.size ne. önerin varsa yaz yoksa sus.böyle düşünenlerin zaten doğru düzgün bi sevgilisi olamaz. arkadaş alıcağın hediye mutlaka kalıcı olmalı.baktıkça seni hatırlasın. bi demet çiçek ve yanında bir mektup ama ona karşı olan bütün duygularını yaz.çok çok şaşırmaz ama çok sevinir. veya bi yüzük olabilir.bütün gününü ona feda et ve ne yapmak istediğini sor.o ne isterse onu yap. daha aklıma bişeyler gelirse söylerim.
kocaman bir kutu yaptir tasiyabilecegin kadar buyuk. korkma buyuk ama hafif bir kutu ve hediye olacak. sonra o buyuk kutunun icinde daha kucuk bir kutu onun icinde daha kucugu ...... en son kucuk kutuya aldigin bir hediyeyi koy :) klasik ve bayaa bi eski (hatta demode) ama hala ise yarar.
gülenkız saolasın düşüncelerin için..murtiss ne varsa sende var..baya önerin oldu ha..tüm arkadaşlara fikirleri için teşekkür ediyorum..pazar gününe kadar ne yapacağıma karar vereceğim..işallah daha fikir veren olur...
arkadaşlaer durmayın..devam edelim..sabredin yarın geceye kadar karar vercem zaten..
up
UP!
iyi ozaman seni terkediyorumde sonrada tekrar sewgili olalım de ınan bu ona en guzel hedıye surpriz vs olacaktır coksewincek ama ters tepki gosterebilir we ayrılabilirsinizde olsun bu sana macera olur boyboy çocuklarına anı olarak anlatırsın
quote:
Orjinalden alıntı: 1679fbhju
iyi ozaman seni terkediyorumde sonrada tekrar sewgili olalım de ınan bu ona en guzel hedıye surpriz vs olacaktır coksewincek ama ters tepki gosterebilir we ayrılabilirsinizde olsun bu sana macera olur boyboy çocuklarına anı olarak anlatırsın
Senin dediğini 1 NİSAN da yaparım....
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
quote:
Orjinalden alıntı: xxll
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
Bırakın bu işleri hediye felan sakat.
Bilinçaltınızda ve içgüdülerinizde onla seks yapmak yatar ve bunun yan yansıması hediye felan almaktır.
Buna biz kur yapmak diyoruz. Belgesellerde mesela kuşlar karşı cinsi etkilemek için kanat açarlar türlü türlü şaklabanlık yaparlar.
Hediyede bunun bi çeşididir. O halde yapmanız gereken konuya girip seks yapmak istediğinizi söylemektir.
Çünkü hayvanlar konuşamaz ve niyetlerini davranışlarıyla kur yaparak belli ederler.
,Oysa biz insanlar konuşabiliyoruz.
Kısaca hediye alma gibi hayvani işler yapmayın....
Saçmalarden seçmeler yapmışsın...senin insani duyguların körelmiş..o yüzden hayvani konuşuyosun..en iyisimi başka bişey yazma...düşüncelerin sana kalsın...
Canım benim ya
niye güldün ki anlamadım..çok hoşuna gitti galiba..
YOK MU DAHA YAZACAK???????
Bir gökyüzü fotoğrafına photoshop ile 100 tane uçan kuş ekle. Fakat bu uçan kuşları öyle rastgele yerleştirme, sevgilinin adını gök yüzünde yazacak şekilde yerleştir. Hediyenin yanında çeşni olarak verirsin.
onu yemeğe götür. yer bulabilirsen... haa veya evde oturun bikaç arkadaş daha alıp mükemmel olur dans edersiniz ama tek başınıza kutlamak isterseniz yemek.sonrada bi öpücük
xxll yanina gidebilecek durumdamisin yoksa bir hediye yapip kargo ile falanmi gondereceksin.
ben stüdyoya girip ona cd yapmayı düşünüyordum ama ... ayrıldım
quote:
Orjinalden alıntı: murtiss
xxll yanina gidebilecek durumdamisin yoksa bir hediye yapip kargo ile falanmi gondereceksin.
murtiss yanına gidebilecek bir durumdayım..kargoyla işim olmuyacak..hayırdır bir fikrin mi var yoksa????
aslinda fikir cok ama simdi ordaki diger askerleri dusunuyorum. sen kucaginda bir tomar gul ile gitsen orda sevgilisnden uzak gelemeyen askerleri dusunuyorum veya yeni ayrilmis bir asker sizin o halinizi gorunce ne duruma gelecegini dusunuyorum. kotu bir durum olur. askerde olmasaydi keske.
quote:
Orjinalden alıntı: murtiss
aslinda fikir cok ama simdi ordaki diger askerleri dusunuyorum. sen kucaginda bir tomar gul ile gitsen orda sevgilisnden uzak gelemeyen askerleri dusunuyorum veya yeni ayrilmis bir asker sizin o halinizi gorunce ne duruma gelecegini dusunuyorum. kotu bir durum olur. askerde olmasaydi keske.