Şimdi Ara

14 ŞUBAT!!! NE YAPSAM ACABA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİN FİKİRLİ DEDİNİZDE. AKLIMA ÇİN MALLARI GELDİ GAYET UCUZ. EN ANLAMLI HEDİYE ÇİN MALINDAN OLUR
    quote:

Orjinalden alıntı: xxll

ANLAMLI BİR HEDİYE...DEĞİŞİK BİŞEY....CİN FİKİRLİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUM...

quote:

quote:

• xxll pardon kardes diger arkadasla karistirdim ( erkek arkadasi ankarada asker olan )
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

xxll pardon kardes diger arkadasla karistirdim ( erkek arkadasi ankarada asker olan )

sorun değil murtiss..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

N-GAGE al

+111111
  • quote:

ya kız bana sürpriz yapacakmış..çok şaşıracaksın diyor..14 şubatı bekle dedi..şimdi benimde bir hazırlık yapmam gerekmezmi???? kimileri boşver onlar hep ister falan diyor..bak kıza düşünmüş o da... ya birisi beste yap demiş?? güzel bi beste varsa söleyinde kopya çekeyim biraz..aynısını vereyim bişey olmaz...walla bu pazar gününe kadar bu forumu canlı tutmalıyım..bana lazım bu fikirler çünkü....

dostum yeme onları

bende yiyordum bir zamanlar her kızın yaptığı pbs (psikoloji bozma sendromu) süpriz yaptırmak için yapılan bir olay

bu arada arkadaşlar herşey elbet biter ya ölümle ya ayrılıkla
    o bakımdan bırakın bu işleri

taksime git bir otel kirala

1 gün önceden şarap marap okey (kokulu falan) vs.

seviş sabaha kadar
    pişman olmazsın

sefgililer gününde hediyey karşıyım kendinden bişeyler vermek gbisi war mı

bu arada hiç bişey değmz katılıyorum arkadaşlar amigamı satmıştım hatun için nasıl pişmanım 5 sene geçmesine rağmen

değmez abi değmez

bu arada 14 şubat değil her zaman arada yapmak lazım bişeyler süprizli falan
    toka gibi çikolata gibi
    parmak çorap
    resim
    küpe

14 şubatta herkes yapıyor
    yukarda yazdığımı her türk genci hafta da 1 yapmalı kız arkadaşına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 31 Ocak 2006 14:44:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aytunci

quote:

ya kız bana sürpriz yapacakmış..çok şaşıracaksın diyor..14 şubatı bekle dedi..şimdi benimde bir hazırlık yapmam gerekmezmi???? kimileri boşver onlar hep ister falan diyor..bak kıza düşünmüş o da... ya birisi beste yap demiş?? güzel bi beste varsa söleyinde kopya çekeyim biraz..aynısını vereyim bişey olmaz...walla bu pazar gününe kadar bu forumu canlı tutmalıyım..bana lazım bu fikirler çünkü....

dostum yeme onları

bende yiyordum bir zamanlar her kızın yaptığı pbs (psikoloji bozma sendromu) süpriz yaptırmak için yapılan bir olay

bu arada arkadaşlar herşey elbet biter ya ölümle ya ayrılıkla
    o bakımdan bırakın bu işleri

taksime git bir otel kirala

1 gün önceden şarap marap okey (kokulu falan) vs.

seviş sabaha kadar
    pişman olmazsın

sefgililer gününde hediyey karşıyım kendinden bişeyler vermek gbisi war mı

bu arada hiç bişey değmz katılıyorum arkadaşlar amigamı satmıştım hatun için nasıl pişmanım 5 sene geçmesine rağmen

değmez abi değmez

bu arada 14 şubat değil her zaman arada yapmak lazım bişeyler süprizli falan
    toka gibi çikolata gibi
    parmak çorap
    resim
    küpe

14 şubatta herkes yapıyor
    yukarda yazdığımı her türk genci hafta da 1 yapmalı kız arkadaşına

• quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

CİN FİKİRLİ DEDİNİZDE. AKLIMA ÇİN MALLARI GELDİ GAYET UCUZ. EN ANLAMLI HEDİYE ÇİN MALINDAN OLUR
    quote:

quote:

quote:

sen baya cin fikirliymişsin...

• boşver be birader hediye alcanda nolcak..ayrıldığınız zaman keşke almasaydım diceksin.. o yüzden değmez..
  • emin misin ciğerim....
    valla ben aşık olup olup sümküre sümküre ağladığım günleri biliyorum.. pöhhh..güzel bi duygu ama hep içimde kalıyo nedense.. yaşayana saygı da..... ben pek inanmıyorum öyle güçlü duygulara...!!
    ama haklısın di mi??

quote:

degmez diyen arkadaslara sesleniyorum.

ASK ICIN HERSEYE DEGER. CUNKU ASLOLAN ASKTIR.
  • aslına bakarsan bence de çok pahalı bir hediye olayına girme...
    ama bir reklam panosuna onu ne kadar çok sevdiğinle ilgili bir yazı broşür astırabilirsin
    bu daha önce de yapılmış ama nadir rastlanan güzel bir sürpriz ..
    tabi son karar senin...

Bu arada yaş kaç ve kaç senedir berabersin bu da önemli tabiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 3 Şubat 2006 2:56:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bırakın bu işleri hediye felan sakat.

Bilinçaltınızda ve içgüdülerinizde onla seks yapmak yatar ve bunun yan yansıması hediye felan almaktır.

Buna biz kur yapmak diyoruz. Belgesellerde mesela kuşlar karşı cinsi etkilemek için kanat açarlar türlü türlü şaklabanlık yaparlar.

Hediyede bunun bi çeşididir. O halde yapmanız gereken konuya girip seks yapmak istediğinizi söylemektir.

Çünkü hayvanlar konuşamaz ve niyetlerini davranışlarıyla kur yaparak belli ederler.

,Oysa biz insanlar konuşabiliyoruz.

Kısaca hediye alma gibi hayvani işler yapmayın....

helal be, birisi olaya bilimsel açıdan yaklaştı

• bir adet mermi kovanı al ve yanına git
    biliyormusun az önce ne oldu de sordugundada bu kursun tam kafamın 5 cm yanına saplandı az daha ölüyordum de ölmediğin için çok sevinecektiracaba bunu yaparsan sonucundan haberdar et bizi
  • quote:

quote:

aslinda fikir cok ama simdi ordaki diger askerleri dusunuyorum. sen kucaginda bir tomar gul ile gitsen orda sevgilisnden uzak gelemeyen askerleri dusunuyorum veya yeni ayrilmis bir asker sizin o halinizi gorunce ne duruma gelecegini dusunuyorum. kotu bir durum olur.
    askerde olmasaydi keske.

murtiss ben erkeğim..

abi yemin ediyorum gecenin bu saatinde kopardınız beni.evde uyuyanlar gülme senine kalktı.allah sizden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müslüm66 -- 3 Şubat 2006 4:17:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kenzar

bir adet mermi kovanı al ve yanına git
    biliyormusun az önce ne oldu de sordugundada bu kursun tam kafamın 5 cm yanına saplandı az daha ölüyordum de ölmediğin için çok sevinecektiracaba bunu yaparsan sonucundan haberdar et bizi

çok komiksin be birader..
    ya 1 hafta kaldı şurda ben hala bilmiyorum ne yapacağımı....

• quote:

Orjinalden alıntı: mavisachal

hediye olsun istiyorsan bence emek harcanmış bi hediye olsun mesela sende fotoğrafı varsa onun karakalem çalışmasını yaptır gittiğiniz yerdede çerçeveli bir şekilde verirsin bence hoş bişey olur.

Photoshop da çok kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Bırakın bu işleri hediye felan sakat.

Bilinçaltınızda ve içgüdülerinizde onla seks yapmak yatar ve bunun yan yansıması hediye felan almaktır.

Buna biz kur yapmak diyoruz. Belgesellerde mesela kuşlar karşı cinsi etkilemek için kanat açarlar türlü türlü şaklabanlık yaparlar.

Hediyede bunun bi çeşididir. O halde yapmanız gereken konuya girip seks yapmak istediğinizi söylemektir.

Çünkü hayvanlar konuşamaz ve niyetlerini davranışlarıyla kur yaparak belli ederler.

,Oysa biz insanlar konuşabiliyoruz.

Kısaca hediye alma gibi hayvani işler yapmayın....

yu rak hacu

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: mavisachal

hediye olsun istiyorsan bence emek harcanmış bi hediye olsun mesela sende fotoğrafı varsa onun karakalem çalışmasını yaptır gittiğiniz yerdede çerçeveli bir şekilde verirsin bence hoş bişey olur.

Photoshop da çok kolay.

ctrl+shift+u ile resmi siyah beyaz yapın
    ctrl+j ile yeni layer açın
    ctrl+i yapın
    sağ altta normal seçeneği var onu color dodge yapın.
    efektlerden motion yada gaussian blur verin unuttum hangisi ve 2,4 olcak..
    bu kadar..

fotoşopu yeni öğrenmeye başladım ilerleticem inşallah

• son 5 gün .....ya arkadaşlar ne fotoşopu yaw....olmaz potoşop falan..hadi hediye almadım daha...fikirleri bekkliyorum..sizler ne alacaksınız mesela..5 gün kalmış mutlaka bişeyler alırsınız demi...ne yapacağınızı yazın burda..bana yardımcı olmuş olursunuz.
  • Delikanlı adam sevgilisine iç çamaşırı alır , giyerken o sevinir çıkarırken sen sevinirsin ...

sevgililer gününde başkada hediye alınmaz ...

annene babanamı hediye alıyon kazak - çiçek
  • senin ne işin var bu topic de..zaten sizin türden nefret ediyorum...burası erkekler bölümü...bi önceki durakta inecektin...sizin yüzünüzden hep acımı çekecez yeter yaa....nefret ediyorum hepinizden...14 şubatta zaten elimde olsa elime geçen bütün kızları boğazlarım...
    quote:

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

açıkçası bu ortamda fikir vermek saçma geldi çünkü insanlar dalga geçer gibi şeyler yazmışlar kendime güldürmeye değmez arkadaşlarına fikir sor bence daha sağlıklı olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.