Şimdi Ara

14 şubat sevgilisi olmayanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet değerli dh üyeleri. Bu güne kadar kızların saçma sapan hareketlerinden face e yazdıkları sürekli erkeğini arayan dişi profili çizen yazılarına ve birçogunun 14 şubatta sevgilim olsun ayağına yaptıgı aptallıklara inat 14 subatta yani şu an itibariyle hepimiz profil resmimizi
    http://4.bp.blogspot.com/-cBpZfmnsJIg/TbJVp13m9FI/AAAAAAAAAwA/Zo3O3BDwAUQ/s1600/forever-alone-guy-high-resolution.jpg
    ekte belirttiğim meşhur forever alone karakterimizi koyalım. İyi forumlar arkadaşlar

• adam haklı beyler
    yaptım panpa
  • aynen bende yaptım
  • Benim de şuan boştayım, sevgilim vs. yok ama genelleme yapmayalım. Sevgilin yoksa o senin sorunundur. Bence biraz dışarı çıkıp hava almalısın.
  • Başkaları aptalca hareket yapıyor diye illa bir tepki koymak gerekmiyor onlar aptal diye sizde kendinizi aptal yerine düşürmeyin yaptığınız şeyin veya yaptıkları şeyin hiç bir anlamı olmayacağı gibi avuntudan ileri gitmez. Herkesin bir sevgilisi olacak diyede bir kaide olmadığına göre 14 Şubat'ı diğer günleriniz gibi geçirin ne fazla bir mutluluk ne fazla bir üzüntünüz olsun acayiplik yapmaya gerek yok yani.
  • bazı şeylere dikkat çekmek için sütyen rengini yazan kızlardan daha mantıklı bi harekettir bence hocam
  • Bana çocukça geldi zaten facebook hesabımı 2 hafta önce dondurmuştum facebook da aşk saçan kelebeklerden kurtuldum mutluyum.
  • o kadar ayrıntıya takılmayın zevkini çıkarın amaç eğlence
  • burayı ağlama duvarına çevirelim beyler
  • sap gibi ortadayım
  • beyler yalnızlıgımı kutlamanın bi yolu olarak düşünün eğlenmenize bakın ya kimsenin dırdırını çekmek zorunda değiliz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.