Şimdi Ara

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005)

(En Son Oy Tarihi: 28.9.2005)
Giriş
  • BMW Takımı mclaren test pilotu pedro delarosa ya talip olmuş önümüzdeki sene araçlarını kullanmasını istiyorlarmış. Ben mclaren takımının yerinde olsam bu pilotu asla kaybetmem çok yetenekli bir pilot imkanı olan varsa bu adamın bahreyn gpdeki yarışını izlesin. Ama tecrübe kazanması için 1 senelik verilebilir.
  • dela rosa ve anthoni davidson bmw bu ikisin,i almalı de la rosa bmw ye gidecektir bi kere butun pilotlar gibi oda yarışmak istiyor ayrıca mclarenin asıl test pilotu wurz buda onun gitmesi için yeter neden

bence bmw şunlardan birini sececek
    mika hakkinen
    de la rosa
    davidson
    heikki kovalainen
    franck montagny
    nick heidfeld
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCoy

sloganımız, kimse üzülmesin uzun süre bizim için geçerliydi ama şimdiki konjöktür ŞUDUR;

McLaren ROCKS , Ferrari SUCKS...

yarışta bu pankartla birisini görürseniz bilin ki benim

bende i**e kimi şampiyon schumi diye bir pankart açacam o zaman ya sapıtmayın yahu oraya türkler gelecek ve taraftarlar o çeşit pankart görürse orası futbol stadyumu gibi boks alanına döner f1 i rüyamızda görürüz bizde o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 7 Ağustos 2005, 17:59:46 >

• alonsodiyorum ben abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

sloganımız, kimse üzülmesin uzun süre bizim için geçerliydi ama şimdiki konjöktür ŞUDUR;

bende i**e kimi şampiyon schumi diye bir pankart açacam o zaman ya sapıtmayın yahu oraya türkler gelecek ve taraftarlar o çeşit pankart görürse orası futbol stadyumu gibi boks alanına döner f1 i rüyamızda görürüz bizde o zaman

Abi çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.

• bu resimdeki otolar yanlış tarafa gidiyor beyler yarış öbür tarafa doğru olacak sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: delakitir

Pisti kısaca tanıyalım...

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005)

Pist, 5333 metre uzunluğunda olacak. Takvimdeki çoğu yarışın aksine, Türkiye GP'sinde araçlar, pist üzerinde saat yönünün tersinde yol alacaklar. Pistte altısı sağa, sekizi sola olmak üzere toplam 14 viraj bulunuyor. Pist üzerinde erişilecek en yüksek hız yaklaşık 320 km.

• yarış yönü-saat yönü tersine
  • www.jarnotrulli.com da diğer yönü göstermişler eger yanlışsa jarnop yarış günüğ bi kaç saniyede bir tur geri düşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatoshwest

quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Abi çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.

nerde gülüncek bir şey var anlamadım

• 1 kaç sene içerisinde mc laren montoya faslını kapatıp fin serisine 1 yenisini daha ekleyecektir.
    Heikki Kovaleinen diye bir adam var . gelecek aylar içerisinde bu ismiş sık sık duyacaksınız. RAIKKONEN & KOVALİENEN MC LAREN 'a seri şampiyonluklar getirecektir
  • kovalienen i ben de duydum şampiyonlar şampiyonasında finalde schumacheri geçip şampiyon oldu ama f1 dünyası onu istemiyor bu yılın başında sanırım f1 racing de okudum kimse onu istemiyor diye f1 e gelmesi az bir ihtimal ve o kadarda iyi biri değil
  • quote:

Orijinalinden alıntı: darker

yarış yönü-saat yönü tersine

millet gider mersine
    bi yer daha böle tersmiş galiba
  • quote:

Orijinalinden alıntı: horcrux_07

1 kaç sene içerisinde mc laren montoya faslını kapatıp fin serisine 1 yenisini daha ekleyecektir.
    Heikki Kovaleinen diye bir adam var . gelecek aylar içerisinde bu ismiş sık sık duyacaksınız. RAIKKONEN & KOVALİENEN MC LAREN 'a seri şampiyonluklar getirecektir

Bu sene alonso seneyede shumi olur mclaren cok calişmasi lazim coooookkk
  • quote:

Orijinalinden alıntı: JoS

quote:

1 kaç sene içerisinde mc laren montoya faslını kapatıp fin serisine 1 yenisini daha ekleyecektir.

Abi sen ne diyorsun bu sene belki alanso olabilir ama seneye schuminin şampiyon olması çok zor. Adama belki bırakabilirmiş diyorlar. Bence ferrarinin kendisini toparlaması 1 seneyi alır eğer renolar bu şekilde devam ederse seneye de şampiyonluğun en büyük adayı.

• quote:

quote:

mclaren f1 ve diğer motor sporlarının tozunu atmış tek takımdır.

• quote:

Orijinalinden alıntı: sarman61
    Abi sen ne diyorsun bu sene belki alanso olabilir ama seneye schuminin şampiyon olması çok zor. Adama belki bırakabilirmiş diyorlar. Bence ferrarinin kendisini toparlaması 1 seneyi alır eğer renolar bu şekilde devam ederse seneye de şampiyonluğun en büyük adayı.

Formula 1' de ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Bir dahaki yıl Bridgestone kullanacak en az 5 takım var. Zaten Michelin az sayıda takıma lastik sağlamak istiyor. Seneye kimin şampiyon olacağını ya da kimin şampiyon olamayacağını şimdiden nasıl kestirebiliyorsunuz anlayamıyorum. 2001 yılında "takımlarda tamam Ferrari kazanır ama pilotlarda Montoya" diyenler çoktu. Şimdi bakın, Montoya istikrarsızlık abidesi gibi karşımızda duruyor. Formula 1' e geleli 5. senesi ama hala tık yok.

Hiçbir zaman erken konuşmayın derim. McLaren ve Ferrari Formula 1' in en köklü iki takımı. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz. Hele karşınızda Ferrari gibi bulunduğu kasabada bir "kutsal" kabul edilen ve Formula 1' in F' si dahi ortada yokken yarışan ve en çok şampiyon olan bir takım duruyorsa. 2002' den bu yana Ferrari karşısında diğer takımların tir tir tittrediğini, yarışları "öndeki iki kırmızıyı kapatarak" izlediğimiz zamanı ne çabuk unuttunuz? Rakibinizi asla küçümsemeyin. Ne Ferrari' yi, Ne McLaren' i ne Reanult' u ne BAR' ı ne de Toyota' yı.

• quote:

Orijinalinden alıntı: Challenger

quote:

Formula 1' de ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Bir dahaki yıl Bridgestone kullanacak en az 5 takım var. Zaten Michelin az sayıda takıma lastik sağlamak istiyor. Seneye kimin şampiyon olacağını ya da kimin şampiyon olamayacağını şimdiden nasıl kestirebiliyorsunuz anlayamıyorum. 2001 yılında "takımlarda tamam Ferrari kazanır ama pilotlarda Montoya" diyenler çoktu. Şimdi bakın, Montoya istikrarsızlık abidesi gibi karşımızda duruyor. Formula 1' e geleli 5. senesi ama hala tık yok.

Hiçbir zaman erken konuşmayın derim. McLaren ve Ferrari Formula 1' in en köklü iki takımı. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz. Hele karşınızda Ferrari gibi bulunduğu kasabada bir "kutsal" kabul edilen ve Formula 1' in F' si dahi ortada yokken yarışan ve en çok şampiyon olan bir takım duruyorsa. 2002' den bu yana Ferrari karşısında diğer takımların tir tir tittrediğini, yarışları "öndeki iki kırmızıyı kapatarak" izlediğimiz zamanı ne çabuk unuttunuz? Rakibinizi asla küçümsemeyin. Ne Ferrari' yi, Ne McLaren' i ne Reanult' u ne BAR' ı ne de Toyota' yı.

challenger senin bu ferarri fanatikliğine hayranım. Bu konuda doğru diyorsun köklü takımların ne yapacağı belli olmaz eleştirini doğru buldum. Benim demek istediğim aslında ferrari eskisi gibi artık yarış başında başını alıp gedir cinsten kolay zafer kazanması zor görünüyor demek istedim. Gerçi önümüzdeki sezon için v8 açılı motor geliştiriyorlarmış. Neyse en iyisi önümüzdeki sezon rekabeti bol bir yarış izleriz.

• quote:

Orijinalinden alıntı: darker

quote:

quote:

mclaren f1 ve diğer motor sporlarının tozunu atmış tek takımdır.

nerde attı mclaren 1988 yılındaki '199' puanlık şampiyonluk çoook geride kaldı ferrari ise 2 yıl bu rekoru geliştirdi 262 puan eder 63 puanlık fark al sana toz atmak

• quote:

challenger senin bu ferarri fanatikliğine hayranım. Bu konuda doğru diyorsun köklü takımların ne yapacağı belli olmaz eleştirini doğru buldum. Benim demek istediğim aslında ferrari eskisi gibi artık yarış başında başını alıp gedir cinsten kolay zafer kazanması zor görünüyor demek istedim. Gerçi önümüzdeki sezon için v8 açılı motor geliştiriyorlarmış. Neyse en iyisi önümüzdeki sezon rekabeti bol bir yarış izleriz.

Ben de bunu diyorum işte. Tamam yarışın başından alıp gidemezler belki ama (aslında bu da belli olmaz da ) dibe vuracak da değiller.

Evet Ferrari fanatiğiyim ama gözüm kapalı değil

• Arkadaşlar; İstanbul daki yarışta çalışmak isteyen varsa cevap versin.Tabiki
    çalışacağı alanlarda Turkiye ye özgu olacak.Pit stoplar da (simitçilik, kirlenen kask camlarını ve otoları temizleme işi yada otolar için kit satışı vs...) gibi.
    Ha bi sorum daha olacak İstanbul da GİTT de yarişcakmış.Nekadar dogrudur bu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.