Şimdi Ara

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005)

(En Son Oy Tarihi: 28.9.2005)
Giriş
  • arkadaslar bu sene gördük ki ferrari değişikliklere kolay uym sağlayan bir takım diil.
    mclaren reno ve hatta toyota bile değişim sürecini kolay atlatan takımlar oldular .
    bi de ferrari nin uymadığı test yasağı var . eğer onlar bu yasağa uyuyor olsalardı eminim ki geçtiğimiz yarısta michael'ın podyumda olması hayal olurdu.
    beni yanlıs anlamayın ben de ferrari 'nin geri dönmesini istiyorum. Ki böylece kimin gerçek ten iyi bir takım ve pilot olduğu ortaya çıkacaktır .
    bu arada istanbul da toyata nın da iyi bir derece yapıacağına inanıyorum.çünkü şimdiye kadar mc laren 'in favori gösterildiği tüm pistlerde onlar da iyi sonuclar aldı.
    bu arada montoya'nın sıralamalarda iyi bir derece yapamaması kimseyi şaşırtmasın çünkü piste ilk cıkan isim o olacak.

eger izlemek isteyon olursa kanal D antremen turlarını da vericek yani cuma ve c.tesi sıralama öncesi

GO KI-MI GO JU-AN

• quote:

Orijinalinden alıntı: Challenger

quote:

Orijinalinden alıntı: sarman61
    challenger senin bu ferarri fanatikliğine hayranım. Bu konuda doğru diyorsun köklü takımların ne yapacağı belli olmaz eleştirini doğru buldum. Benim demek istediğim aslında ferrari eskisi gibi artık yarış başında başını alıp gedir cinsten kolay zafer kazanması zor görünüyor demek istedim. Gerçi önümüzdeki sezon için v8 açılı motor geliştiriyorlarmış. Neyse en iyisi önümüzdeki sezon rekabeti bol bir yarış izleriz.

Ben de bunu diyorum işte. Tamam yarışın başından alıp gidemezler belki ama (aslında bu da belli olmaz da ) dibe vuracak da değiller.

Evet Ferrari fanatiğiyim ama gözüm kapalı değil

yok canım ferrari istese dibe vuramaz ilk yarış olan f1 13 mayıs 1950 silverstone gp sinden bu yana yarışıyorlar deneyimleri 55 yıllık

• quote:

Orijinalinden alıntı: horcrux_07
    bi de ferrari nin uymadığı test yasağı var .

Bu test yasağı bağlayıcı nitelikte değil. Diğer 9 takımın kendi aralarındaki bir anlaşma. Yani Ferrari bu anlaşmaya imza atıp sonra delmiş değil.
  • turkiye grand prixi

sonunda f1 şöleni ülkemzde bu gerçekten çok güzel

alonso mu kimi mi montoya mı
  • BUTTON
  • arkadaşlar bilet fiyatlarını bilen varmı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DR ARER

arkadaşlar bilet fiyatlarını bilen varmı

www.msoistanbul.com
  • İnşallah yüzümüzün akı ile hallederiz bu işi.
    hayırlı olsun diyorum....
  • Millet istanbul gp heyecanı perşembe günü başlıyor ve kanal-d bu heyecanı anmı an karşınıza getiriyor perşeme günkü ve c uma günkü anteraman seanslarının tamamını izlettiriyor. Burda bir gün fazla test yapılmasının nedeni yeni bir pist olması.
  • mw mw mw
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sarman61

Millet istanbul gp heyecanı perşembe günü başlıyor ve kanal-d bu heyecanı anmı an karşınıza getiriyor perşeme günkü ve c uma günkü anteraman seanslarının tamamını izlettiriyor. Burda bir gün fazla test yapılmasının nedeni yeni bir pist olması.

perşembe ne zaman test yapılacak, tüm testler canlı yayınlanacakmı??
  • Evet abi hepsi cahlıymış saat 12:00 den itibaren tv başından ayrılamayacağız valla beni şimdiden heyecah sardı. Aslında normalde perşembe yoku ama pist yeni olduğu için pilotların pisti tanıması için böyle bir olay gerçekleştirildi. Birde pilotlarla takım patronları ile anmı an canlı canlı sohbetler ropörtajlar yapılacak valla bence kaçırma darker zaten ben iznimi kullanmamıştım şimdi işyerinden iznimi kullanmak için uğraş veriyorum çünkü böyle bir olay kaçırılmaz abi.
  • Bir anı bile kaçırılmaz bunun, 10 yıldır bu haftanın hayalini kuruyordum, istanbul parka gidemiyorum ama tv ve internetin başına 4 günlük kamp kuracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 16 Ağustos 2005, 14:52:25 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: darker

Bir anı bile kaçırılmaz bunun, 10 yıldır bu haftanın hayalini kuruyordum, istanbul parka gidemiyorum ama tv ve internetin başına 4 günlük kamp kuracam

Bende abi gerçi ben 1999 da hayranı oldum bu işin ama acayip fanatiği oldum. Beni gören herkez yarışa gidiyormusun diyor öyle fanitk oldukki herkez yarışa gideceğimi bekliyor ama maalesef gidemiyorum allah a şükür izni aldım perşembe günü tv nin başına kurulucam hemwww.formula1.com dan hemde tv den yarışı takip edicem e malum birde burdaki arkadaşlarla kim kazanır tartışması yapıcaz. Yani bu olay biz formula-1 tutkunları için süper bir olay. Benim niyetim inşallah önümüzdeki sezonki yarışa. Gerçi kendi kendime dedim gidiyim açık alana ama ordada bir zevk alamayacaksın çünkü yarışın tamamını izleyemiyorsun. Ama diğer gold türbünlerin karşısına ekran konuyor ordan yarışın tamamını takip edebiliyorsun.

• Yavuz abi sende düşühcülerini yazsan iyi olur senin gibi bir abimizin düşüncüleri bizim için önemlidir. Bu büyük yarışa sayılı günler kaldı. Ama hala hareket yok burada.
  • babam kombine aldı yihuuuu cuma cumartesi pazar bütün herşeye gidebilirmişiz iyi haber geldi
  • Düşüncelerimi yazmak isterim tabi ancak hiç takip edemedim bilemiyorum ki yarışı izleyebilecek miyim ? Benim için çok daha önemli olan bir evlilik mevzuu var (27 AĞUSTOS 2005) ve hazırlıklar çok hızlı şu aşamalarda haliyle yaklaşıyor. Evin düzenlenmesi vs. vs. vs. vs. vs. Anlayacağınız benim durumum şu aralar biraz sıkışık. Kusuruma bakmayın.

Yarış için tek temennim bir rezillik olmaması ve organizasyondan ülke olarak alnımızın akıyla çıkmamızdır. Tabi birde Mclaren.in duble yapması
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Yavuz

Düşüncelerimi yazmak isterim tabi ancak hiç takip edemedim bilemiyorum ki yarışı izleyebilecek miyim ? Benim için çok daha önemli olan bir evlilik mevzuu var (27 AĞUSTOS 2005) ve hazırlıklar çok hızlı şu aşamalarda haliyle yaklaşıyor. Evin düzenlenmesi vs. vs. vs. vs. vs. Anlayacağınız benim durumum şu aralar biraz sıkışık. Kusuruma bakmayın.

Yarış için tek temennim bir rezillik olmaması ve organizasyondan ülke olarak alnımızın akıyla çıkmamızdır. Tabi birde Mclaren.in duble yapması

Allah bir yastıkta kocasın yavuz abi sende artık bir aile reisi oluyorsun. Size ömür boyu mutluklar dilerim.

Birde şu senin son cümlen beni mest etti mclaren ların double yapması bizimde en büyük isetğimiz bu bütün sezon beklediğimiz an birde bu türkiyeye nasip olursa süper bir yarış olur. Senin içinde güzel bir evlilik hediyesi olmuş olur

• valla ben dubleyi renault yapsa daa bi mest olurtum ama genede yavuza mutluluklar dilerim yani

allah mesut bahtiyar etsin kardeş
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Yavuz

Düşüncelerimi yazmak isterim tabi ancak hiç takip edemedim bilemiyorum ki yarışı izleyebilecek miyim ? Benim için çok daha önemli olan bir evlilik mevzuu var (27 AĞUSTOS 2005) ve hazırlıklar çok hızlı şu aşamalarda haliyle yaklaşıyor. Evin düzenlenmesi vs. vs. vs. vs. vs. Anlayacağınız benim durumum şu aralar biraz sıkışık. Kusuruma bakmayın.

yavuz Allah hayırlı uğurlu eder inşallah.

yarış için ise bence süper bir organizasyon yapacağız. son yıllarda hangi büyük organizasyonu aldıysak hepsinden alnımızın akıyla çıktık. inşallah bundan da alnımızı akıyla çıkarız. mclaren konusunda ise hemfikiriz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.