Şimdi Ara

14. TÜRKİYE GP - ISTANBUL PARK PİSTİ (21.08.2005)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 28.9.2005)
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar nihayet sona yaklaştık. F1 tüm heyecanıyla devam ediyor ve bu kez bu heyecana güzel ülkemizin metropol şehri İstanbul tanıklık edecek.

Lütfen bu topik çok özel olsun arkadaşlar. Umarım yarış ta pistin güzelliğine yakışır derecede güzel, heyecanlı ve çekişmeli olsun. Umarım bu organizasyonu ülkemiz adına alnımızın akıyla tamamlayalım. Bu yarış umarım F1 tarihine geçecek güzel ve özel bir yarış olsun.

Tüm arkadaşları bu topiğe davet ediyorum. Bize yakışır güzel bir topik olsun dileklerimle anketi ve yarışı şimdiden başlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz -- 3 Ağustos 2005, 16:24:09 >

• Pisti kısaca tanıyalım...

Pist, 5333 metre uzunluğunda olacak. Takvimdeki çoğu yarışın aksine, Türkiye GP'sinde araçlar, pist üzerinde saat yönünün tersinde yol alacaklar. Pistte altısı sağa, sekizi sola olmak üzere toplam 14 viraj bulunuyor. Pist üzerinde erişilecek en yüksek hız yaklaşık 320 km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker.d -- 1 Ağustos 2005, 19:27:03 >
  • Türkiye için bu Spor alanında yeni bir tarihin açılışı
  • Evet millet 13 yarış 5 yariş 3 yariş 1 yariş kaldı derken sonunda istanbulparkda ki yani asya ve avrupanın hatta idda ediyorum dünyanın incisi olan istanbul böylesi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak ve ben inanıyorumki bu işi çok iyi yapacağız. Macaristan gp sini izlerken yarış öncesi programında cnntur macaristandaki mahabirine bağlandı ordaki insanlar istanbul gp hakkında ne düşünüyorlar diye muhabirin anlattıkları beni gerçekten heyecanlandırdı pilotların bir kısmına yani bu piste gelip gören pilotlara sordu 3 hafta sonra istanbuldasınız diye aldığı cevap ise -istanbul daki pis yarıştığımız ve yarışacağımız pistlerin içinden en güzel yarış olacak diyorlar vr ordaki herkez bize pisti soruyor diyordu işte hava nasıl bu kadar sıcakmı macaristana göre soruyor ve hepsinin ortak düşüncesi istanbul gibi tarihi bir şehirde yarışmaktan hepsi memnun olacak inşallah bir aksilik çıkmaz. Burdaki yarışı ben mclaren takmının double yapmasını isterim bugüne kadarki hiç bir yarışta double yapmak nasip olmadı umarım bu yarışta nasip olur yani istanbul a nasip olur şayet böyle birşey olursa emin olunki hem montaya hem kimi hemde mclaren takımı istanbul gp yi asla unutmaz. Unutmadan birşey söyleyim d.coulthard istanbul gp yi gördüğü zaman ona sormuşlardı sizce bu pistte hangi takım şanslı o da bu pist tam mclaren takımına göre demişti. Umarım dediği gibi olur.

• pistin adı Speedparkmı kaldı?
    ben sadece İstanbul Park olarak değişti biliyorum ama yanlışmıyım?
    F1 cümle aleme hayırlı olsun...
    keşke gerekli sponsor desteğini bulabilsekte izlemeye gidebilsek.
    bekliyoruz bakalım...
  • İstanbul gp yi kazanmak için geliyoruz diyorlar.

• işte sabırsızlıkla beklediğim topic müthiş bir mücadele izlemek için gideceğiz ve beklentilerimizin karşılığını alırız umarım valla inşallah kötü olaylar falan olmaz 50000 bilet satılmış ve daha tecrübemiz yok umarım orayı futbol stadyumuna çevirmezler yoksa bir daha nah görürüz f1 i

pistin durumu nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 1 Ağustos 2005, 18:52:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ne olursa olsun schumi kazanacak
  • şumi mi

bence kesin bir mclaren kazanacak, yarış eminin çok heyecanlı ve bol küçük kazalı geçecek-yoldan çıkma vs...

acaba istanbul parkta ilk defa yarış olacağı için fazladan antremana izin verilirmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: assasina

arkadaşlar ne olursa olsun schumi kazanacak

göreceksin kazanamayacaklar ya mmclaren ya renault kazanacak çünkü sezon sonu geliyor(ne çabuk geçti yaw)ve iki takım hala birbirine çok yakın tempo artıyor ferrari şu anda 2. planda
  • arkadaşlar sanırım bir önceki hafta cnntürk ekibi yarış öncesi canlı yayınını istanbulparktan yapmıştı ve canlı yayında ladies polo cup a katılan ünlü bayanlarımız vardı. sanem çelik, ann tahincioğlu, yasemin dalkılıç falan. bu bayanlar istanbulpark da sürüş yapan ilk pilotlar oldu. barış bayanlara pisti nasıl buldunuz diye sorduğunda bayanlar ilk çıktığımızda çok zorlandık dediler. eğimim çok olduğu, virajdan çıktığında bir sonraki virajın ne tarafta kaldığının belli olmadığı gibi zorluklardan bahsettiler. aynı özelliklerden jason tahincioğlu da bahsetti.

benim görüşüm yarışın baya bir olaylı geçmeye aday olduğu. pilotlar ilk kez yarışacakları pistte baya bir zorlanacaklar gibi. süprize açık bir yarış olabilir.
  • ülkemize ve f1 dünyasına hayırlı olması dileklerimle...
  • F1 dünyasının nefes kesen pistleri teker teker heyecanını yitirirken , gecişe müsati olmayan , sıkıntı içerisinde gecen yarışlardan sonra Spa , Monza 'dan sonra heyecan verici 3.pist olmaya aday istabulpark..
    Jenson BUTTON yaptıgı test sürüşünden sonra , pistin çok heyecan verici oldugu , rampalardan sonra virajın ne tarafa oldugunu kestiremediğini , bu da kendisini heyecanlandırdıgını söylemişti..

Spa herr zaman araçları çok zorluyan , Neredeyse yarışı araçların %50 sinin tamamlayabildiği heyecan verici bir pistti..Ben spa'yla paralel , istanbulpark ında kırıcı bir pist olacağını düşünüyorum...Haftasonu izledigim seatcup'da belli oldu ki geçişe de müsait..
  • bence schumi kazanırsa yarış bizim reklamımız açısından daha başarılı geçmiş olur. sonuçta en çok hayrana sahip sürücü o...
  • Bu alemin kralı alonso ama gel görki renault yokuşları nasıl çıkar bilmem.Sanırım en düşük mesafe ile en yüksek mesafe 45 metreymiş.Yani buda güçlü bir motor yani mercedes.Eğer bir aksilik olmaz ve kimi ve ya montoya motoru çok zorlamazsa yine bi 30 saniye fark gelir gibi.
    Ya da ilk defa yarışılacak bir pistte tecrübe bu işi götürür.
  • walla dehşet bizim pist ama adamlar in çık sağ sol kusarlar yawroller coaster gibi pist maşallllah

JENSON BUTTON!!!!!!!!!
  • bence bu yarışta çokça aksiyon izleyeceğiz, bir çok pilot pilotaj hatasından yarış dışı kalabilir veya kazalara neden olacak hatalar olabilir güvenlik aracını bir kaç kez görebiliriz pist üzerinde,her yıl ağustosta güçlü bir yağış olur bilirsiniz birde yarış bu yağmurlara denk gelirse seyredin gümbürtüyü. tahminden daha az sayıda araç finiş görür diye düşünüyorum. süpriz bir birinci çıkabilir
  • işte o zaman schumacher ve bridgestone yenilemez olur
  • Millet bu pist tam mclaren a göre yukarıdaki ardkadaşında dediği gibi güçlü bir motor istiyor bu pist motoru güçlü olmayan bu yarışı kaybeder ama aynı zamnda mclaren lar içinde bir dezavantaj var oda bu pist ayriyetten dayanıklılık istiyor şayet mclarenlar verilen bu 3 haftalık süre içerisinde dayanıklılık sorununu çözerlerse yukarıdada yazdığımı gibi sezonunu ilk doublesini yapabilirler. Umarım mclaren&kimi&montaya kazanır.
  • arkadaşlar sizden çok rica ediyorum piste giden yolların haritasını bir verebilir misiniz bugün 3.5 saat boyunca yollarda gezindik boşu boşuna(topic için yanlışsa bir msj sa kusura bakmayın)(detaylı molsa iyi olur)
    şimdi,den sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 4 Ağustos 2005, 0:30:49 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.