Not : Cihazda oyun oynar, internette takılır, video izlerim. Hafta içileri günde 8 saat, hafta sonları full kullanıcam telefonu.
elıte gecın dıgerlerı farklı acıalrdan guzel cıhazlar,ve uc asagı bes yuakrı guclerı benzer ama bahsettıgnız kullanımda batarya g3 ve alphada ozellıkle uzebılır,bunların ıcınde Z2 bu acıdan daha kullanıslı bırde alphayı yazdıgınıza gore boyut olarak buyuk takıntınız yok.
buna ıstınaden z3compact onerırım,hem 720p ıle bunlardan daha performanslı hem daha saglam ve batarya olarak hepsınden ıyı sureler alırsnız.
G3 ya da z2.
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
elıte gecın dıgerlerı farklı acıalrdan guzel cıhazlar,ve uc asagı bes yuakrı guclerı benzer ama bahsettıgnız kullanımda batarya g3 ve alphada ozellıkle uzebılır,bunların ıcınde Z2 bu acıdan daha kullanıslı bırde alphayı yazdıgınıza gore boyut olarak buyuk takıntınız yok.
buna ıstınaden z3compact onerırım,hem 720p ıle bunlardan daha performanslı hem daha saglam ve batarya olarak hepsınden ıyı sureler alırsnız.
Hocam açıkçası 4 yıldır bit kadar ekranla boğuşuyorum, artık biraz geniş, ferah bir telefon istiyorum. Z2 sizce eskimedimi ? dış görünüş olarak g3 çok iyi duruyor ama z2 daha dayanıklıymış
MehmeTekce
kullanıcısına yanıt
Z2nin eskisigine katilmiyorum,daha birkac oncesinine kadar amiral gemi z2 ydi,z3 gelne kadar ve abarti performans farki yok, g3 te 2k hem bataryaya hemde islemci ve gpuya yuk bindiriyor,zaten saglamlik olarak tabiki z2 birg3 kadar nazik degil.
Ascend P7
5" Full HD ekran,16 GB dahili 64 gb harici hafıza,kirin 910 t QC A9 işlemci,2 gb ram,13 MP Sony ana kamera,8 MP ön kamera...
quote:
Z2nin eskisigine katilmiyorum,daha birkac oncesinine kadar amiral gemi z2 ydi,z3 gelne kadar ve abarti performans farki yok, g3 te 2k hem bataryaya hemde islemci ve gpuya yuk bindiriyor,zaten saglamlik olarak tabiki z2 birg3 kadar nazik degil.
Hocam ne zor iş yahu Sonuçta telefon alıyoruz pek mühim bişey değil fakat ben bu telefona 1400 tl veriyorsam 3 yıl kullanmak isterim. z2 götürürmü 3 yıl ? Z2 gerçekten çok kaliteli fakat çerçeveleri 2 metre
Ne kadar goturecegi kullanima beklentiye bagli ama saglamlik acisindan digerlerinden dahabuzunngidecegi acik,z nin bile hala guncelleme aldigini goz onune alirsak,z2de 2015 tekibtum guncellemeleri alacaktir bence,2016tada gayet guncel devam eder buacidanda cazip elbette,tasarim kisiye gore degisir,tabiki ince cerceve hos ve estetik ama buda beraberinde nazik bir cihaz olmayi beraberinde getiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MehmeTekce
quote:
Hocam ne zor iş yahu Sonuçta telefon alıyoruz pek mühim bişey değil fakat ben bu telefona 1400 tl veriyorsam 3 yıl kullanmak isterim. z2 götürürmü 3 yıl ? Z2 gerçekten çok kaliteli fakat çerçeveleri 2 metre
Evet, Z2'nin çerçeveleri biraz kalın ama sağlamlık konusunda bence gayet iyi bir cihaz.
Hocam biraz realistik olmak lazım, hiçbir akıllı telefon (tabi bana göre) 3 yıl götürmez. Ama gerek bataryası ile, gerek donanımı ile 2 sene rahat götürür
bence kesinlikle lg g3 32 gb modeli çünkü, cikartilabilir bataryasi olduğu için cift batarya ile istedigin herseyi yaparsın. saydigin cihazlardan cok daha iyi ozelliklere sahip. 2k ekrani, 128 gb sd card desteği, (ben team 64 gb glass 10 kullaniyorum sorunsuz calisiyor) 1watt hd kalitesindeki sesi, ön kameranin yazilimsal flash desteği, ön kamera gece gunduz kaliteli foto cekimi, arka kameranin gece gunduz kaliteli video ve foto cekimi, yazilimsal olarak bir cok guzel ozellikleri var. 1350 tlye g3 32 gb + akilli kilif + jelatin + team 64 gb glass 10 aldim sorunsz bir sekilde kullaniyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: diego10ribas
bence kesinlikle lg g3 32 gb modeli çünkü, cikartilabilir bataryasi olduğu için cift batarya ile istedigin herseyi yaparsın. saydigin cihazlardan cok daha iyi ozelliklere sahip. 2k ekrani, 128 gb sd card desteği, (ben team 64 gb glass 10 kullaniyorum sorunsuz calisiyor) 1watt hd kalitesindeki sesi, ön kameranin yazilimsal flash desteği, ön kamera gece gunduz kaliteli foto cekimi, arka kameranin gece gunduz kaliteli video ve foto cekimi, yazilimsal olarak bir cok guzel ozellikleri var. 1350 tlye g3 32 gb + akilli kilif + jelatin + team 64 gb glass 10 aldim sorunsz bir sekilde kullaniyorum.
kasa catlagi yok. kasma donma kesinlikle yok. benim telefon 32 gb modeli 200 program 34 tane oyun var. kalan hafiza 2gb . ayrica team marka 64 gb glass 10 sd aldim. sd ye yuklenebilen uygulama ve oyunlari sd ye tasidim. cihazda kesinlikle donma , kasma, durduruldu hatası gibi hic bir sorun yasamadim. son derece memnunum. g2 de kullandim ondan da cok memnundum. sende g2 var ise g3 e gecmeye gerek yok. ama sifirdan bir tel alicaksan elinde de z2,g2,note3,note4 gibi cihazlar yoksa 1350 tlye alinabilecek en iyi cihaz g3 32 gb tir.
quote:
quote:
quote:
kasa catlagi yok. kasma donma kesinlikle yok. benim telefon 32 gb modeli 200 program 34 tane oyun var. kalan hafiza 2gb . ayrica team marka 64 gb glass 10 sd aldim. sd ye yuklenebilen uygulama ve oyunlari sd ye tasidim. cihazda kesinlikle donma , kasma, durduruldu hatası gibi hic bir sorun yasamadim. son derece memnunum. g2 de kullandim ondan da cok memnundum. sende g2 var ise g3 e gecmeye gerek yok. ama sifirdan bir tel alicaksan elinde de z2,g2,note3,note4 gibi cihazlar yoksa 1350 tlye alinabilecek en iyi cihaz g3 32 gb tir.
Alıntıları Göster
Kardeşim 500 TL daha bütçem var deseydin direk note 4 al derdim ama söylediğin bütçeye ve örnek verdiğin telefonlara bakarak ve 6 ayda 8 telefon değiştirmiş biri olarak söyleyebilirim ki alabiliyorsan G3 32 GB ( gold yada titanyum ) al . hem görsellik hem özellik bakımından sonuna kadar seni tatmin edecek bir cihazdır . 1 hafta önce z2 kullanıyordum çok problemleri var kullanış açısından sıkıntıları var . Ekranda piksel hataları mı dersin yanlardaki kapakların kendi kendine açılması mı dersin 5 dk oyun oynadıktan sonra telefonun adeta alev gibi yanması mı dersin ne ararsan var ( zaten z2 ara model parayı haketmiyor ) . Şimdi G3 kullanıyorum ohh be dünya varmış diyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Billy The Kid
Kardeşim 500 TL daha bütçem var deseydin direk note 4 al derdim ama söylediğin bütçeye ve örnek verdiğin telefonlara bakarak ve 6 ayda 8 telefon değiştirmiş biri olarak söyleyebilirim ki alabiliyorsan G3 32 GB ( gold yada titanyum ) al . hem görsellik hem özellik bakımından sonuna kadar seni tatmin edecek bir cihazdır . 1 hafta önce z2 kullanıyordum çok problemleri var kullanış açısından sıkıntıları var . Ekranda piksel hataları mı dersin yanlardaki kapakların kendi kendine açılması mı dersin 5 dk oyun oynadıktan sonra telefonun adeta alev gibi yanması mı dersin ne ararsan var ( zaten z2 ara model parayı haketmiyor ) . Şimdi G3 kullanıyorum ohh be dünya varmış diyorum :D
Hocam kasa çatlamasından korkuyorum
1300 liraya z2 almak en mantıklısı
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ali12345
Herkes g3 diyor ?
MehmeTekce
kullanıcısına yanıt
G3 ün tasarımı daha güzel olduğundan daha çok ilgi görüyor genelde. Ama 2k ekran cpu ve gpu ya ekstradan olumsuz yük yapıyor batarya performansını olumsuz etkiliyor şu an uygulamaların 2k desteği yok uygulamalara 2k desteği geldikçe performansı daha da düşecektir. Telefonu uzun vadeli kullanmak istiyorsan g3 mantıklı bir seçim olmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ali_ali12345
Herkes g3 diyor ?
Alıntıları Göster
z2 al diyenler hangi gezegende yaşıyor allah aşkına? yada ne içiyorlarsa bende ondan alayım . z3 ten aşşağısı full problem baştan aşşağı . z2 diyenler sanırım verdikleri 2000 tl ve üzeri paranın bir halta yaramış gibi hissedip egolarını tatmin etme çabasındalar...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Billy The Kid
Hocam kasa çatlamasından korkuyorum
benim telefonum 3 aylık ve kasa çatlaması falan yok ( çatlama dedikleride kulaklık girişinin orada oluşan minicik birşey ) keşke benim telefonumdada olsada 3 aylık teli verip sıfır telefon alsam :) bu işler olaya bardağın neresinden baktığınla alakalı . kaldıki zaten korkacak birşey yok ortada . o telefona boş yere garanti denen şeyi vermiyorlar....
Sorunlu olmayan telefon yok hocam teknolojik cihaz bunlar üretim hataları olabiliyor. Z2'ninde G3'nde sıkıntıları var ikisininde forumlarında görebilirsin bunları. Ben alacak olsam bu seçeneklerden Z2 alırdım