Şimdi Ara

1400 TL niz olsa hangi telefonu alırdınız neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda Xperia S, Galaxy S2 dışında görüşleri merak ediyorum.HTC EVO 3D nasıl ics ile 1080p video çekme gelicekse almayı düşünüyorum bu konu hakkındada bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• sensatıon xe
  • sensatıon xe alırdım bende
  • Bu fiyata telefon almayı düşünseydim Motorola'nın yeni 3300 mah lık modelini beklerdim.
  • iphone 4
  • 1400e türkiye çıkışlı XE yok bende Sensation XE aldım ama yurt dışı 1300e geldi kayıtlı olarak böyle almak istersen hiç düşünme al cihaz şahane

SGS iki ile arasında gidip geldim elime alınca XEyi seçtim ama imkanın varsa Xperia Sde alabilirsin ben olsam XE alırdım gene Sense arayüzü yeter :)
  • Yorumlar için teşekkürler ürünü türkiye çıkışlı almak istiyorum.ICS ile ilgili bilgi verebilecek aradaşlar varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wave 3 alırdım 999TL . geri kalan parayı da tatil için harcardım...

Wave 3 konusunu inceleyin lütfen
  • Yurtdışı Sensation XEye ICS geldi ben aldığım günden beri öyle kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

1400e türkiye çıkışlı XE yok bende Sensation XE aldım ama yurt dışı 1300e geldi kayıtlı olarak böyle almak istersen hiç düşünme al cihaz şahane

SGS iki ile arasında gidip geldim elime alınca XEyi seçtim ama imkanın varsa Xperia Sde alabilirsin ben olsam XE alırdım gene Sense arayüzü yeter :)

yurtdışından 4s getirsek ne kadara gelir bi bilgin varmı?
  • Senin 1400üne uygun getirtirsin hatta getirilmişleride var sahibindene bir göz at :)
  • bence xperia S veya ikinci el iphone 4s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.