Şimdi Ara

14000-17000YTL ARASI HATCBACK araba arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 14000-17000ytl arası 2005 ve üstü hatcback bayanın kullanacağı temiz bir araba arıyorum ne tavsiye edersiniz?fiat ve renault markaları tercih etmiyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim

• Aslında Focus derdim ama 2005 üstü 17 ye zor. En ideal hatcback o fiyata -BENCE- Ford Fiesta 1.4 tür. Araç seri, konforlu ve yol tutuşu iyidir. Stepne yerine takılacak tüple LPG kullanımıyla ortalama 15 krş/km ye binebilirsiniz. Ekonomiktir yani. Bagaj benim için önemli olmasa düşüneceğim ilk arabadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

Aslında Focus derdim ama 2005 üstü 17 ye zor. En ideal hatcback o fiyata -BENCE- Ford Fiesta 1.4 tür. Araç seri, konforlu ve yol tutuşu iyidir. Stepne yerine takılacak tüple LPG kullanımıyla ortalama 15 krş/km ye binebilirsiniz. Ekonomiktir yani. Bagaj benim için önemli olmasa düşüneceğim ilk arabadır.
    ford fiesta dizelmi benzinli mi tercih edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede7377

ford fiesta dizelmi benzinli mi tercih edeyim?

Alıntıları Göster
    Benzinli tercih edin derim. Arada pek bir fark kalmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Benzinli tercih edin derim. Arada pek bir fark kalmadı zaten.

Alıntıları Göster
    mitsubishi colt derim ben...

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

mitsubishi colt derim ben...

saygılar...

Alıntıları Göster
    Bir bayan için Nissan Micra tavsiye ederim. İçi de çok şık bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osp1905

Bir bayan için Nissan Micra tavsiye ederim. İçi de çok şık bence.

Alıntıları Göster
    NİSSAN MİCRA TEKNA 2005-2006 ARASI BU FİYATA BULUNABİLİR Mİ? MİCRALAR 1200 MOTOR. ÇEKİŞİ yeterli mi?Ayrıca ford fiesta kullananlara soruyorum.araba kamyon gibi diyorlar.süspansiyonu çok sertmiş ve motor sesi çok geliyormuş.doğru mu?
  • quote:

NİSSAN MİCRA TEKNA 2005-2006 ARASI BU FİYATA BULUNABİLİR Mİ? MİCRALAR 1200 MOTOR. ÇEKİŞİ yeterli mi?Ayrıca ford fiesta kullananlara soruyorum.araba kamyon gibi diyorlar.süspansiyonu çok sertmiş ve motor sesi çok geliyormuş.doğru mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dede7377

Süspansiyonu hangi arabaya göre sertmiş? Mesela micraya göre serttir. motor sesi de evet micraya göre biraz fazladır ama fabiaya göre azdır. Tam sessiz ve yumuşak derseniz o boyutlarda bence en iyisi micradır. Ama kolay satılabilirlik ve imaj olarak ford daha öndedir. Tercih meselesi Saygılar

• quote:

quote:

Süspansiyonu hangi arabaya göre sertmiş? Mesela micraya göre serttir. motor sesi de evet micraya göre biraz fazladır ama fabiaya göre azdır. Tam sessiz ve yumuşak derseniz o boyutlarda bence en iyisi micradır. Ama kolay satılabilirlik ve imaj olarak ford daha öndedir. Tercih meselesi Saygılar

Alıntıları Göster
    Usta ford yıllardır böyledir ben küçük transitlere binmiştim bizim eski samaradan daha kötü süspansiyon var arabada.Ama dağ bayır kullanabilirsin bu artı yönü.Neyse ben ford u tercih etme derim.Daha narin olarak clıo hb tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Usta ford yıllardır böyledir ben küçük transitlere binmiştim bizim eski samaradan daha kötü süspansiyon var arabada.Ama dağ bayır kullanabilirsin bu artı yönü.Neyse ben ford u tercih etme derim.Daha narin olarak clıo hb tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Tamam ford sert de, Clio nasıl daha narin oluyor onu anlamadım. Virajlara nasıl gireceksin Clio ile? Gerçi doğru daha narin oluyor değil mi?

• quote:

quote:

Tamam ford sert de, Clio nasıl daha narin oluyor onu anlamadım. Virajlara nasıl gireceksin Clio ile? Gerçi doğru daha narin oluyor değil mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

quote:

Bence de ford hem piyasası olan bir araba ne olursa olsun..Micra yerine fiesta daha doğru seçim bence de..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanfinifon

quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

quote:

Bence de ford hem piyasası olan bir araba ne olursa olsun..Micra yerine fiesta daha doğru seçim bence de..

Alıntıları Göster
    skoda fabia,geçen arkadaş benzinlisini 15,5 e aldı ama araba gıcır gıcır, çok temiz,araba bildiğim walksvagen,direksiyon falan çok iyiymiş, yani kullanış açısından, eğer temiz bulabilirsen kaçırma benim çok hoşuma gitti araba, ben öyle bilmiyodum onları, bide tam bayan arabası ufak güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunemars

skoda fabia,geçen arkadaş benzinlisini 15,5 e aldı ama araba gıcır gıcır, çok temiz,araba bildiğim walksvagen,direksiyon falan çok iyiymiş, yani kullanış açısından, eğer temiz bulabilirsen kaçırma benim çok hoşuma gitti araba, ben öyle bilmiyodum onları, bide tam bayan arabası ufak güzel..

Alıntıları Göster
    Bir arkadaşım da bu fiyat aralığında hatchback bakıyor. Bu fiyata Citroen C3 de bulunabilir. Alternatif olarak Polo, Getz, Fabia düşünülebilir. Öte yandan o fiyata 2005 modeli bulunamasa bile eski kasa Yaris de bulunabilir. Ama ben bir bayan için şehiriçi trafiğinde manevra kabiliyeti açısından Micra'yı tavsiye edebilirim. Sınıfında en kısa dönüş çapına sahip araçtı Micra. 1.2lt 16v motoru gayet ekonomik (Cliolar'da da kullanılan Renault motoru diye biliyorum). Açık renk iç döşemeleri, açık renk konsol ve gösterge tablosu, (bana göre yüksek) koltuklarıyla gayet şık, ferah, mini mini, piti piti; tam bir bayan otomobili

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

Bir arkadaşım da bu fiyat aralığında hatchback bakıyor. Bu fiyata Citroen C3 de bulunabilir. Alternatif olarak Polo, Getz, Fabia düşünülebilir. Öte yandan o fiyata 2005 modeli bulunamasa bile eski kasa Yaris de bulunabilir. Ama ben bir bayan için şehiriçi trafiğinde manevra kabiliyeti açısından Micra'yı tavsiye edebilirim. Sınıfında en kısa dönüş çapına sahip araçtı Micra. 1.2lt 16v motoru gayet ekonomik (Cliolar'da da kullanılan Renault motoru diye biliyorum). Açık renk iç döşemeleri, açık renk konsol ve gösterge tablosu, (bana göre yüksek) koltuklarıyla gayet şık, ferah, mini mini, piti piti; tam bir bayan otomobili

Alıntıları Göster
    o fiyatlarda en çok tercih edilen dizel olmak şartıyla hyundai getz dir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: hayeko

o fiyatlarda en çok tercih edilen dizel olmak şartıyla hyundai getz dir bence

Alıntıları Göster
    fiesta olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

fiesta olabilir...

Alıntıları Göster
    Peugeot 206 X-li 2005
    http://www.sahibinden.com/hatasiz_sirali_lpgWQQaXQQ7075029WQQpXQQdisplayitem

Hyundai Getz Doch 2006

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

Peugeot 206 X-li 2005

Hyundai Getz Doch 2006

Alıntıları Göster
    iyi araba gibi görünüyor hyundai getz. bu aracı kaça alırsam ideal fiyatına almış olurum sizce?hyundai getzlerihiç tanımıyorum.fazla sorun çıkartan arabalarsa hiç yanaşmıyayım.nissan micraya herhalde tüp takılmaz ya da taktıran varsa haberim olsun

• quote:

iyi araba gibi görünüyor hyundai getz. bu aracı kaça alırsam ideal fiyatına almış olurum sizce?hyundai getzlerihiç tanımıyorum.fazla sorun çıkartan arabalarsa hiç yanaşmıyayım.nissan micraya herhalde tüp takılmaz ya da taktıran varsa haberim olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Getzleri bence de hiç tanıma. Konserve kutusu gibi arabaları millet niye alıyor hiç anlamıyorum. Eniştem geçen sene 0 getz aldı dizel. tam 23 binYTLye. Ben o parayı getze hayatta vermem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.