Şimdi Ara

140k önerileriniz var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli metalurji ve malzeme mühendisliği düşünüyorum okuyan var mı

• 4 yıldır kocaelideyim sıkıldım izmire gitmeyi düşünüyorum şehir sosyal anlamda 0 bence yapacak birşey yok sadece gidersin oturursun kafede bu kadar bir de avm gezersin
  • OdellBeckhamJr kullanıcısına yanıt
    Odel hocam siz ne yaptınız? Bilgisayar istiyordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf1 161k mf4 156k hocam ygsden sonra ellemedim ygs ile aynı sonuç geldi. galiba deu computer science tercih edicem
  • Hoca sayısı çok yetersiz metalurji ve malzeme müh. için sakarya ya bir bakın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizi wp grubundan hatırlıyorum. Herkes bilgisayar istiyordu. Ben ekşide sanırım deu cs de okuyan birisini buldum(dh de olabılır tam hatırlamıyorum) bana telefon numarasını yazmıstı mail ile görüşmüştüm. Telefonu salaklığımla diğer maillerle silmişim. Tekrar mail atıp istemek lazım ben sıralamamda yaklaşık oralarda bende deu cs düşünüyor gibiyim. Eğer konusursanız banada dönüş yaparsanız sevinirim. Deu ca ege ce tam karşısındaymış psikolojik olarak naıl olunur hiç bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• hocam umarım deu cs olur ben ilk tercihten yazıcam. Bu mail olayı demişin ama ben hatırlamıyorum onu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sokrateslaa kullanıcısına yanıt
    Siz ne okuyorsunuz hocam

Hayır, ben ekşi veya donanımdan tam hatırlamıyoruö deu cs bakarken birisi mail yazmıs konuya donus yaptım telefon nu arası vermişti. Bir araştırmayla bakın isterseniz. Ben yanlışlıkşa maili silmişim

• tamam bakayım bi
  • Bilgisayar bilimlerinin imkanları nasıl? Muhendislikten farkı ne? 127k ile nereyi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende araştırıyodum

1.cisi malzeme metalurji müh boş cidden sıkıntılı iş sorunu yaşatıyor

2.ciside odtü ve itü dışında hoca ve gelecek aynı zamanda ders sıkıntısı var aman yazık etme puanına

• Bende 145 binim bence endüstri mühendisliği düşünebilirsin dediğin mühendislik iş imkanı açısından zayıf

• Hocam ABTü'ye bakabilirsiniz. 100 TL bur falan veriyormuş ve Çukurova üni yanındaymış hemen belki mutlu olabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.