Şimdi Ara

1432 TL ViewSonic 27' VX2758-C-MH 5ms 144Hz HDMI,VGA FreeSync Curved Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1432 TL ViewSonic 27" VX2758-C-MH 5ms 144Hz HDMI,VGA FreeSync Curved Monitör

Resmi web sitesi:
    www.viewsonic.com
    ViewSonic VX2758-C-mh FreeSync destekli, 27" 144Hz Kavisli Monitör
    https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758-C-mh.php

1432 TL ViewSonic 27" VX2758-C-MH 5ms 144Hz HDMI,VGA FreeSync Curved Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Nisan 2019; 20:27:17 >

• Ah birde 1ms olsa efsane olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuhi

Ah birde 1ms olsa efsane olacak
    Hocam esporcu değilseniz 10ms altındaki fark etmeniz çok güç. 1 saniye = 1000 milisaniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Nisan 2019; 20:34:10 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam msi ın 144hz 1 ms monitörü var apex vs oynuyorum fark ediyor. Farkı hissedebiliyorum. Şimdi bir pc daha topluyorum onada aynı özelliklerde va panel bir monitör lazım. Bekleyeceğiz artık :)

• cohannan kullanıcısına yanıt
    5 minimum tepki süresidir bunun. 10 civarı olsa çok kolay anlaşılır hocam. 1ms olanlar bile 3 5 civarı çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiRuhi

Hocam msi ın 144hz 1 ms monitörü var apex vs oynuyorum fark ediyor. Farkı hissedebiliyorum. Şimdi bir pc daha topluyorum onada aynı özelliklerde va panel bir monitör lazım. Bekleyeceğiz artık :)
    Hangisini kullanıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24inç ilk serilerindendi. Tam olarak hatırlamıyorum kodunu. Geçen sene hepsiburadadan almıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olabilirmi?

www.viewsonic.com
    ViewSonic VX2457-mhd 24" (23.6" görüntülenebilir) Full HD Multimedya LED Monitör
    https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2457-mhd.php

• 27 inç 1080p'de artık pikseller rahatsız etmeye başlıyor. 1080p olacaksa 24 inç düşünülmeli. Hem 8k kapıdayken en azından 1440p monitör alınmalı, sonuçta başına bir şey gelmemesi halinde 10 yıl kullanılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dp olmayan bir cihazda 144hznin de çok bir manası yok. 24 ve 32 inch versiyonlarında varken neden bu boyutuna koymamışlae anlamadım. 24 inch olanını kullanıyorum ışık sızması var biraz ama beni rahatsız etmiyor başarılı bir monitor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.