Şimdi Ara

144 HZ Türkiye'de Satisi Olan Monitörler [08.07.2016] [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -K@-

BenQ aldım kullanıyorum yeni bir ürün bu ürün varken 2 yıllık asus alınmaz diyorum. Ürün gerçekten mükemmel

Asus fiyat olarak tercih edilebilir.Ben kendime fiyat açısından Asus almayı planlıyorum. 1 hafta önce Benq aldık arkadaşıma gayet memnun,benimde hoşuma gitti.
  • BenQ XL2720Z 27" , İncelemesi yakında geliyor ilk boş vaktimde incelemesini yayınlayacağım inşallah.
  • ASUS 24" VG248QE 3D

780Ti ekren kartımla bağlı olarak kullanıyorum. Bundan önceki monitorler yalanmış.

Monitör almak için tercih edebileceğiniz bir model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

BenQ XL2720Z 27" , İncelemesi yakında geliyor ilk boş vaktimde incelemesini yayınlayacağım inşallah.

Ekledim. Bugün o incelemeye bakmıştım :)

Teşekkürler.

120 ve 144 Hz monitörler artmak yerine azalıyor. 120 hz artık gelmiyor. Benq 60-75-144 HZ modelleri Türkiye Garantisi altında bir kaç site üzerinden satışa başlandı. Başka da bir yenilik yok. Vatan stoklarına girse daha çok indirim olacak diye düşünüyorum fakat henüz bir gelişme yok.

• Simdi 400hz tv ler var.

Monitor yerine tv ye baglasak daha iyi sonuc olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Simdi 400hz tv ler var.

Tepki süreleri ve panel teknolojileri farklı diye biliyorum. Yani oyun monitörleri ile aynı performansda değiller. Zaten TV sizin de dediğiniz gibi
  • quote:

Simdi 400hz tv ler var.

onlar upscale görüntü işlemcisinin iyileştirmesi yoksa 400hz nerde...
    bu monitör tam gerçek 144hzdir. pro oyuncu monitörü nvidia sunumlarında kullanılan ürün.

Asus VG248QE 24" 1ms pek yakında bende
  • Fiyatlar güncel değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Simdi 400hz tv ler var.

onlar upscale görüntü işlemcisinin iyileştirmesi yoksa 400hz nerde...
    bu monitör tam gerçek 144hzdir. pro oyuncu monitörü nvidia sunumlarında kullanılan ürün.

Asus VG248QE 24" 1ms pek yakında bende

ASUS vs239hv pek yakinda bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Fiyatlar güncel değil

Fiyatlar sürekli değişiyor. Amaç ürün satmak değil.Satılan noktalardan fiyatlara bakılabiliyor. Fakat yinede sizin için güncelledim. 144 hz tüm ürünlerin stokları var.Eğer yok gözüküyorsa diğer satış noktasına tıklayın. Stokta olmayan ürün yok 144 hz monitörlerde.Elimden geldiğince ilgileniyorum

iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Fiyatlar güncel değil

Fiyatlar sürekli değişiyor. Amaç ürün satmak değil.Satılan noktalardan fiyatlara bakılabiliyor. Fakat yinede sizin için güncelledim. 144 hz tüm ürünlerin stokları var.Eğer yok gözüküyorsa diğer satış noktasına tıklayın. Stokta olmayan ürün yok 144 hz monitörlerde.Elimden geldiğince ilgileniyorum

iyi günler

Tabii ki değişecek ama almak istediğim monitörün fiyatı 400 TL artmış.

• quote:

quote:

quote:

Fiyatlar güncel değil

iyi günler

Alıntıları Göster
    Yanlış bakmış olabilirsiniz.Uzun süredir takip ediyorum.O kadar artış olan bir ürün yok. 27lerde belki olabilir fakat benim şuan güncellediklerim en fazla 50-100 tl oynadı.

Hangi ürün acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 10 Temmuz 2014; 22:59:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatlar güncel değil

iyi günler

Yanlış bakmış olabilirsiniz.Uzun süredir takip ediyorum.O kadar artış olan bir ürün yok. 27lerde belki olabilir fakat benim şuan güncellediklerim en fazla 50-100 tl oynadı.

Hangi ürün acaba ?

BenQ 24"

• Benq 24 inç 144 HZ monitör fiyatı her zaman aynıydı. 120 hz olan 800 tl civarındaydı ve eski modeldi. Vatan stoklarında bitti. Değişen birşey yok yani.
  • quote:

Benq 24 inç 144 HZ monitör fiyatı her zaman aynıydı. 120 hz olan 800 tl civarındaydı ve eski modeldi. Vatan stoklarında bitti. Değişen birşey yok yani.

120 Hz monitörü kastetmiştim. Eski ama oldukça önerilen bir model

• Bende kaçırdım o ürünü.Yanında Zowie mouse ile mousepad veriyorlardı.Bu yüzden daha cazip hale geliyordu. Fakat stoklara yetişemedim ve bitti. Daha da geleceğini sanmıyorum. Teşhir ürünleri varmış. İletişime geçip bi göz atın isterseniz.
  • quote:

Bende kaçırdım o ürünü.Yanında Zowie mouse ile mousepad veriyorlardı.Bu yüzden daha cazip hale geliyordu. Fakat stoklara yetişemedim ve bitti. Daha da geleceğini sanmıyorum. Teşhir ürünleri varmış. İletişime geçip bi göz atın isterseniz.

Bir daha gelmeyecek mi? Oysaki çok iyi bir ürünmüş. Seneye bu vakitlerde sistem toplayacağım, monitör de alacağım. Umarım fiyatlar ucuzlar da daha kaliteli şeyler alırız

• O monitör daha üretilmez. Seneye kadar stok kalcağını ve Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Çok eski bir ürün zaten. Yenileniyor artık Benq bu seneki ürünleri düşer seneye.
  • Daha fazla kişiye ulaşabilmesi için up.

Konu günceldir. Eklemek istediğiniz ürünleri buradan cevaplarsanız ilk mesajı düzenlerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.