Şimdi Ara

144 HZ Türkiye'de Satisi Olan Monitörler [08.07.2016] [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bilgisayar almak isteyenler ya da monitör degistirmek isteyenler için faydali bir konu olmasi dilegiyle.

Türkiye'de 120 HZ ve 144 HZ monitörler yurt disi kadar çok sayida degil. Bu nedenle arayip bulmak bazen zor hale gelebiliyor. Ülkemizde satisi olan monitörleri satilan yerleri ve inceleme adreslerini bu konu altinda paylasabiliriz.

Not: Stok Durumları Değişebiliyor Bu Yüzden Sürekli Stok Durumu Eklemiyorum.Linkler Üzerinden Takip Edebilirsiniz.

144 HZ Türkiye'de Satisi Olan Monitörler [08.07.2016] [ANA KONU]

~~23" & 24" 144 HZ Monitörler~~

Model : AOC 24" G2460Pqu
    Resmi Site Adresi :AOC Resmi Sitesi
    Satilan Yerler : HepsiBurada.com & Bimeks
    Fiyat :1050~ TL

Model : Philips 24" 242G5DJEB/00
    Resmi Site Adresi :Philips Resmi Sitesi
    Satilan Yerler : HepsiBurada.com & Nova Bilgisayar
    Fiyat :1300~1600 TL

Model : ASUS 24" VG248QE 3D
    Resmi Site Adresi :Asus Resmi Sitesi
    Satilan Yerler : HepsiBurada & GameEkstra.com & İnce Hesap
    Fiyat :1000~1100 TL

Model : BenQ XL2430T 24''
    Resmi Site Adresi :Benq Resmi Sitesi
    Satilan Yerler : GameEkstra & Vatan Bilgisayar & HepsiBurada
    Fiyat :1400~1700 TL

~~27" 144 HZ Monitörler~~

Model : BenQ XL2720Z 27"
    Resmi Site Adresi : Benq Resmi Sitesi
    Satilan Yerler : Hepsi Burada
    Fiyat : 2000~ TL
    İnceleme : DH Forum İnceleme

____________________________________________________________________________________

Güncellemeller :

08.07.2016 --> Ürünlerin stokları güncellendi. Satıştan kalkan ürünleri kaldırdım. AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC monitörler eklenecek. Amazon'dan gönderimi açık ürünleri de fiyatlarıyla ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 8 Temmuz 2016; 4:01:09 >

• Asus VG248QE
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9776
  • başlık gayet güzel düşünülmüş

onca gereksiz yazıların arasında kaybolmaktansa böyle bir arada toplanması çok güzel ben niye düşünemedim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Mayıs 2014; 15:40:24 >
  • Teşekkürler.

Verdiğiniz monitörü ekleyeceğim konuyu da güncelliyeceğim
  • acbold kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_89420673/tm.htm
  • Konuyu biraz düzenleyip güncelledim. Eklemek istediğiniz Monitörler varsa yazabilirsiniz.

@The Silver Surfer
    Teşekkürler inceleme kısmına ekledim.
  • acbold kullanıcısına yanıt
    Umarım 120 hz monitörlere istek artar.Rekabet arttığı zaman fiyatlar daha uygun olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Umarım 120 hz monitörlere istek artar.Rekabet arttığı zaman fiyatlar daha uygun olur

Öyle tabi fakat monitör alanlar ne olduğuna bile bakmıyor açıkcası. Çerçevelere tasarımına bakıp alıyorlar. Bu seviye monitörler genelde oyun için alınıyor. 3-4 Bin TL değerinde bilgisayar alıyorlar yanına da 5 MS 60 HZ monitör ekliyorlar. Bir de IPS monitör alanlar var. İnsanları anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Öyle tabi fakat monitör alanlar ne olduğuna bile bakmıyor açıkcası. Çerçevelere tasarımına bakıp alıyorlar. Bu seviye monitörler genelde oyun için alınıyor. 3-4 Bin TL değerinde bilgisayar alıyorlar yanına da 5 MS 60 HZ monitör ekliyorlar. Bir de IPS monitör alanlar var. İnsanları anlamak güç.

Malesef öyle.Bende 2009'da sistem yaparken hiç bakmamıştım.Çünki standartlar her sene değişiyor.Avrupa'daki imkan ile Türkiye'deki imkan arasında teknolojik bakımdan uçurum var.Sponsor olsun en son çıkan ürünler olsun.Çoğu gamerlar biraz tuzlu ve geç buluşuyor yeni ürünlerle.
    ASUS ROG SWIFT PG278Q çıkacak yakın zamanda.Donanımhaberdeki konuda herkes alıcam yazmış:D.Bilmiyorlarki o monitörü besleyecek sistemin türkiyede en az 4500 lira yurtdışında 2000 dolar olacağını :D.Çok unsur var yani :)

• ROG SWIFT PG278Q
    2560 × 1440 çözünürlük için 2x GT 780 bile zaman zaman sorun yaratabilir diye düşünüyorum. İşin performans ayağında olduğum için benim için çözünürlük önemli değil. FULL HD alıp 1024x768 civarı bir kullanım yaptığım için (Counter-Strike GO)

Ama ürün olarak gayet güzel sadece ulaşılabilir değil. Nvidia yeni G-sync destekliyor sanırım tam incelemedim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

ROG SWIFT PG278Q
    2560 × 1440 çözünürlük için 2x GT 780 bile zaman zaman sorun yaratabilir diye düşünüyorum. İşin performans ayağında olduğum için benim için çözünürlük önemli değil. FULL HD alıp 1024x768 civarı bir kullanım yaptığım için (Counter-Strike GO)

Ama ürün olarak gayet güzel sadece ulaşılabilir değil. Nvidia yeni G-sync destekliyor sanırım tam incelemedim ama.

Ben imzamdaki sistemle 3860x2160 Ultra ayarlarda Battlefield 4 + mantle ile 35-51 fps aldım.Onuda test range yani boş serverda aldım.i7 4770k 4.6 GHz :)
    780 sli bile yetmeyecektir GDDR5 yetebilir ama driver konusunda oyun üreticileride baya bir geç hallediyorlar sli crossfire için optimizeleri.
    Tek GPU ile o monitörden performans almak hem gpu üreticilerinin driverlarının crossfire sli için baya bi süre sonra çıkartmaları gerçekten başbelası bir durum.Hiç yaşamadım ama yaşayanları çok gördüm.

Yaptığın mantıklı birşey.Çözünürlüğü düşürmek bide 16:9 veya 16:10 yerine 4:3 ayarlamak Counter strike GO için çok iyi seçenek:)

• Sli driver sorunu olmasa şuan GT 760 SLI süper bir seçenek. Ama korkutuyor driver sorunu. GT 770 almayı planlıyorum bende.
  • Güzel konu olmuş hocam eline sağlık.Lazımdı valla
  • Teşekkürler

Biraz daha fazla ürün bulabilsek çoğaltabilsek ne güzel olur.
  • Konuyu takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni satın alma adresleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 4 Haziran 2014; 19:14:59 >
  • Liste için teşekkürler. Beyler listedeki monitörlerden hangisini tavsiye edersiniz?
    24" 144hz olanlardan bir tanesini almak istiyorum, oyun oynamak için 27" 1080p az gibi, o yüzden en uygun 24" olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rageaholic

Liste için teşekkürler. Beyler listedeki monitörlerden hangisini tavsiye edersiniz?
    24" 144hz olanlardan bir tanesini almak istiyorum, oyun oynamak için 27" 1080p az gibi, o yüzden en uygun 24" olur diye düşünüyorum.

İnceleme fırsatım henüz olmadı. İlk aşamadaki amacım Türkiye'de bulunabilecek adresleri listelemekdi.Yavaş yavaş inceleme kısımlarınıda ekleyeceğim.

*Asus 144 HZ 24" Modelini bir arkadaşım aldı. Bende bu ürüne sıcak bakıyorum.
  • Konu güncellendi.Yeni ürünler eklendi (benq)
  • BenQ aldım kullanıyorum yeni bir ürün bu ürün varken 2 yıllık asus alınmaz diyorum. Ürün gerçekten mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.