Şimdi Ara

144 HZ Türkiye'de Satisi Olan Monitörler [08.07.2016] [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G-Sync Monitorlerde belirgin bir fark olacağından bahsediliyor fakat henüz türkiyeye gelmediler şimdi iyice kararsız kaldım biraz dahamı beklesem diye düşünüyorum
  • ben asusun cıkan yeni monıtorunu almayı dusunuyorum bakalım kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus01

G-Sync Monitorlerde belirgin bir fark olacağından bahsediliyor fakat henüz türkiyeye gelmediler şimdi iyice kararsız kaldım biraz dahamı beklesem diye düşünüyorum

G-SYNC ile ilgili döküman hazırlayacaktım fakat vaktim olmadı bir türlü. Forumda varsa döküman bakabiliriz birlikte.

Şimdi G-SYNC 144 HZ kadar kırılmaları önleyen monitör tabanlı çalışan bir işlemci mevcut.

G-SYNC alacaksanız GTX 970 X SLI ya da daha üst bir konfigrasyon seçmelisiniz. Çünkü 144 FPS üstüne sadece bu şekilde çıkabilirsiniz. Yani normal 144 HZ monitör almak fazlasıyla size yetecektir.

Profesyonel CS:GO oynuyorsanız G-SYNC almak yine çok gerekli değil fakat diğer oyunları oynayanlara göre daha mantıklı. Herhangi bir 144 HZ monitör alıp max_fps ayarıyla turnuvalara girebilirsiniz.

G-SYNC şuanki fiyatlarıyla alınabilir halde değil, aşırı lüks bir sistem.

• http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd801344&categoryId=3002879

aklımda olan bu model var yada bunun 24 ınc olanını mı alsam yoksa

CHIP Online
    Philips 272G5DYEB İncelemesi
    http://www.chip.com.tr/inceleme/philips-272g5dyeb_4418.html
    bu modelımı beklesem fıyatını acaba karar veremdım yada suan hıc masraf etmeyım 60hz ıle devam mı etsem acaba valla karar veremdım cok gıdıp gelıyorum

tam asus rog ıcın gaza gelm ıstım fakat soprun yasayan arkadasları gorunce keyfım kactı acıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd801344&categoryId=3002879

aklımda olan bu model var yada bunun 24 ınc olanını mı alsam yoksa

http://www.chip.com.tr/inceleme/philips-272g5dyeb_4418.html bu modelımı beklesem fıyatını acaba karar veremdım yada suan hıc masraf etmeyım 60hz ıle devam mı etsem acaba valla karar veremdım cok gıdıp gelıyorum

tam asus rog ıcın gaza gelm ıstım fakat soprun yasayan arkadasları gorunce keyfım kactı acıkcası

Amaç sadece oyunsa 24 yeterli. G-SYNC gerek görüyorsanız bekleyebilirsiniz. Beklemeden alabileceğiniz ürünlerde mevcut Asus gibi

• @acbold

Bu hafta 144hz veya 3D 120hz (BenQ stokta yok) monitöre geciş yapacağım fakat nakit para oldugu için Vatan Bilgisayar dan tercih edeceğim.

GTX 770 ile kullanacağım.

G-SYNC teknoloji çok pahalı oldugu için bunu eledim, FreeSync teknolojisi sadece AMD kartları için mi ?

Kullanım amacı tümüyle oyuna yönelik.

ASUS 24" VG248QE GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - 1187 TL
    PHILIPS 24" 242G5DJEB/00 GENİŞ EKRAN MONİTÖR - 1167 TL

Bu 2 model listemde, hangisini tercih etmeliyim ?

Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  • Hepsi aşağı yukarı aynı ürünler. Philips bilemicem ondan almadık hiç.Hem ms yüksek sanırım Philips'de. BENQ, ASUS, aldık bi kaç tane. Benim tercihim Benq olurdu.
  • Eger gercekten gamer iseniz bir kere gsync monitor kullandiktan sonra, bir daha asla normal monitor kullanmazsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wild8080

vala kardeş bende 15 gündür arayış içerisindeyim sonuç olarak aşağıdaki ürünü bu gün yarin almayı düşünüyorum.

csgo gibi bir fps oyunu oynuyosan bence bu monitörü seçmemelisin 2 ms olmasının yanında 60hz lik standart bir monitör

Biraz daha bütçeni zorlayabilirsen, 649 TL ye BenQ var, hem 24', hem 1ms, hemde gerçek oyuncu monitörü.
    http://www.hepsiburada.com/liste/benq-rl2455hm-24-1ms-gtg-analogdvi2xhdmihoparlor-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd801342&categoryId=3002879&SKU=BD801342

• 144 hz benq xl2720z modelini aldım arkadaşlar . monitor gayet güzel ve kullanışlı olu piksel yok ver 3,0 hızlı gecıs tusları cok ıyı film izlerken farklı oyun izlerken farklı ve masaustunde farklı moda ayarladım tek tus mükemmel olmuş tavsiye ediyorum. tek beğenmedıgım bır yonu var ayağını fazla büyük yapmışlar. mönitor ıle goz mesafem daraldı. şimdi ya duvara monte etcem yada ek masa gıbı bır sey ay arlamam gerekecek .yeterli yeriniz varsa 27 yoksa 24 alabılırsınız bütcenızde sıkıntı yoksada asus trog alın derım .
  • Merhabalar arkadaşlar, ben philips 242g5 takas yoluyla edindim. Ben forum olarak çok deneyimsiz bir biriyim hatam olursa affola. Her ne kadar windows un ayarlarından yada Nvidia nın kontrol panelinden bakmış olsam da 144 hz ye çıkaramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek bir hayır sever var mıdır ?

ekran kartı durumum Nvidia 680 GTX sli şelinde

Şimdiden yardımcı olacak bütün arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkesilops -- 23 Ocak 2015; 1:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkesilops

Merhabalar arkadaşlar, ben philips 242g5 takas yoluyla edindim. Ben forum olarak çok deneyimsiz bir biriyim hatam olursa affola. Her ne kadar windows un ayarlarından yada Nvidia nın kontrol panelinden bakmış olsam da 144 hz ye çıkaramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek bir hayır sever var mıdır ?

ekran kartı durumum Nvidia 680 GTX sli şelinde

Şimdiden yardımcı olacak bütün arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim

Aslında haklısınız ana konuya bunları eklemek lazım.

Bağlantı şekliniz nedir ? HDMI,DVI,DISPLAY PORT?

Bağlantınızı Dual Dvı ya da Display Port yolu ile bağlarsanız 144 hz seçeneği nvidia panelde aktif olur.

Edit : Dual DVI kabloyu bağlarken ekran kartı çıkışlarında birden fazla DVI çıkışı görürseniz. Dual olana takmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 23 Ocak 2015; 7:27:57 >

• keşke bu fiyatlardan satılsalar :D
  • quote:

keşke bu fiyatlardan satılsalar :D

Müsait olduğumda yeni fiyatları eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

quote:

keşke bu fiyatlardan satılsalar :D

Müsait olduğumda yeni fiyatları eklerim

Konu açalı 2 yıl olacak neredeyse. 1 yıldır da müsait olamamışım. kendime

20 Haziran kadar konu güncelleyip yeni fiyatlar ve monitörleri sizlere ana başlık üzerinden paylaşacağım

• Evet acil bir güncelleme lazım.

Gelmişken bende sorayım. Şu an Nvidia GTX660 kullanıyorum fakat AMD'nin RX 480 patlamasından sonra AMD'ye kesin geçiş yapmayı düşünüyorum. Haliyle Freesync monitör almak istiyorum. Türkiyeden alabileceğim 27" 144hz Full HD Freesync önerisi yapabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.